Slim , are be pi4 kvo napravi da ne zabravi za razkaza . Az ste umra tuka da te 4akam ve4e . Nali kaza 4e ste pusnes prodalzenieto niakade po obiad , a to ve4e e 10:30 ve4erta i oste ne si go pusnal ......
Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
Джони пристигна с малко закъснение пред заведението в което имаше среща с вуйчо си.Бен се седеше вътре и пиеше кафе.Джони го поздрави и седна срещу него.
-Как си?-попита Бен-Готов ли си?
-Да-отговори Джони-Само казвай какво да правя.
-Както ти казах ще си дилър.
-Какво ще продавам?
-Засега само марихуана-отговори Бен-Ако реализираш цифри,ще ти дадем нещо повече.
"А с кво ще се друсам бе педал!"помисли си Джони,но вместо това от устата му излезе
-Къде ще продавам?
-При бардака на Куул Мен.Това е най-сигурната ни зона.Получаваш 25 процента от печалбата.Човека от който ще взимаш тревата и на който ще даваш парите е Куул Мен.
-Да.Той и Куул Мен,който следи продажбата ще те чакат пред бардака в 12.Някакви други въпроси имаш ли?
-Да.От кой трябва да се пазя("Освен от иглите ти копеле насрано!")
-Ти си в сигурен район и надали ще имаш много проблеми,но все пак...Първо запомни да се пазиш от мексиканците.Води ги Големия Брат,ще го познаеш по размера.Карат детройтски коли и вътре дънят почти само испанския албум на Сайпрес Хил.Другите,които може да създадат проблем са хората на Дориън...
-Чакай малко!-прекъсна го Джони-Дориън не беше ли брат на Лил Ди?
-Ама ти в тоя Харлем съвсем си изостанал от хавата!-учуди се Бен-Откога не си идвал тук?
-Амиии,има няма три години...
-Добре слушай сега защото това е важно.Какво може би знаеш преди четири години Дориън оглави ударната група на баща си.Тогава баща му държеше всичко в Бронкс,преди да се появят мексиканците.Те застреляха Биг Ди(баща им),докато седеше и си пиеше кафето,точно тук.Тогава Маста Ди пое бизнеса на баща си,а когато Лил Ди поиска да е негов равен в групировката,Дориън му каза че бил прекалено малък.Тогава Лил Ди,предложи на някой от нас,повече пари отколкото им предлагаше брат му,като включвам и себе си в това число.Това стана преди две години.Оттогава двете групировки водим
почти непрестанна война.
-Ясно-потвърди Джони-В 12 часът ще съм там!
Той излезе,оставяйки вуйчо си сам...
-------------------------------------------------------------------------------------
Докъм десет Маста Ди се забавляваше с надрусаните кучки.В този час той имаше среща.Облече се набързо и изрита курветата от стаята.В десет часът в стаята влезе смъкнато негро.Беше много ниско.
-Казвай какво имаш за мене Мечка!-изръси вместо поздрав Дориън
-Открих човека,макар и с много проблеми.Намерих досието му в полицейски архив,който беше необичайно добре защитен.Казва се Джо.Досието му показва че се ръга в лайната без да му мисли много.Идеален при такова положение...
-Даааа.Къде е сега?-попита Маста Ди
-Живее в Харлем...
-Пращай Джак!-довърши Ди
След като Рамон излезе,Големия Х също напусна кабинета си.Излезна с гардовете и се качи в колата си.Тръгна в посока към Манхатан.Спря точно пред едно елитно заведение и влезе вътре.На една от масите го чакаше,мексиканец,с почти толкова белези по лицето като него.Онзи се усмихна и стана.Хосе също се усмихна.Двамта се прегърнаха като братя и седнаха на масата.
-Ел Гато Диабло!-започна Хосе-Как е в родна Тихуана?
-Нормално престъпно!-ухили се Елиесенте и жълтите му зъби лъснаха-Нося добри новини Хосе!
-Да не би...
-Да!Картела се съгласи да не продава повече дрога на групировките в Бронкс.Без нас разбира се...
-Отлично!-каза на висок тон Хосе, и някой хора от съседните маси подскочиха...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Деймиън,стоеше в ресторанта си и чакаше нещо.Изведнъж през вратата нахълта бяло момче.Гардовете го пуснаха и то седна до Лил Ди.
-Защо ме повика тук Майк?-попита Лил Ди
-Боя се че някой е ровил в специалните досиета Деймиън.Смятам че е Маста Джи.Почти съм сигурен...-каза на един дъх белия
-Какво може да са търсили?
-Щом са ровили в тези досиета,а и като се имат впредвид последните мизерии на Маста Ди,мисля че може да е само едно...
-Да.Явно вече е забравил какво стана миналия път.Добре че Сам е толкова бърз и успя да избяга.
-Смятам че този път ще е по сериозно...