Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2004 21:21
MaHBe написа: iiiiiiiskammmmmmmmmmm i azzzzzz plsss...... 1. ?????µ Steven 2. ???????????? Little Steve 3. ???? ?°?· ?‰?µ ???°?? ?????»???? ?? MC (ko?????????µ???†???? ???° ???????????‚?? ???? - ?‰?µ ???µ ?????°?·????.. ?‚???? ?‰?µ ?µ ???‚ ?µ???????‚?µ ?°?· ???‚ ???????????‚?µ) 4. 17??
???‚?°???° ?????‡!?”?°?¶?µ ?‰?µ ???µ ?????»???‡?? ???‰?µ ???? ?????±???µ!????13_666 ?‚?????? ?‡?????µ?? ???????° ???° ?µ ???°?????????°?? ???°?‚?? ?”?¶??????(???° ???µ ???µ ???????¶?? ???° ?????°???° ?±?µ?· ?????????°),???? ???°?‚?? ?????µ???? ?‡?????µ?? ?? ???µ?‚???‚??,?‰?µ ???? ?????° ?? ???????°?????? ???·?µ???°???µ ???°???°???µ ?? ???µ??...
?”?¶???‘????,?????????? ???‚ ???°?? ???????° ???° ?µ ????-?????±??????.?????»???‚?µ ???? ?‰?µ ???° ?????°?????????µ???µ????.???±?‰?? ???·?µ?‚?? ?‰?µ ???? ?????µ?‡???‚?µ ?µ?????? ???° ????????...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2004 21:40
slim_k , are be pi4 az dve godini te 4akam da napravis toia razkaz , a ti sega dori ne si slozil moiat 4ovek JA ....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
SmokE_CreW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2004 21:53
?§?µ ?·?°?‰?? ?‚?? ???° ???? ???°?? ???±???????? ?…?°???µ???
___________________________________ Не съм светец с изпит иконен лик
Не съм и грешник Даже и грешил
Аз знам на този свят че съм длъжник
и никога не бих се отплатил
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2004 23:34
???±???µ ?????°????! ???? ???°???? ?? ?????µ???‚?????????†?? ???µ ?µ ?????‚?µ???µ??????. ?“?»?µ???°?? ???°:
1. ?????°?? ???°?±?°??????
2.?’?°?????°?‚?°
3.?“?µ???µ???°?» ???°??????, ???»?°???????? ???µ?????µ?‚?°?? ???° ???’? !(???°?‚ ?±?°?‚ ?‘????????)
4.25
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
Drizt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 09:06
???· ???µ ???? ?±???… ?‡?µ?» ???????µ???°... ?????????? ?µ ??????,???????µ?? ?µ!?‘???°???? ???»????,?°???µ ???????????»?¶?°???°??!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 14:55
NoName написа: slim_k , are be pi4 az dve godini te 4akam da napravis toia razkaz , a ti sega dori ne si slozil moiat 4ovek JA ....
?‘?°?…, ?? ???????‚ ???? ???????°!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 15:21
???????????????????????? ??????!???????µ ?‡?°???°???µ ???????????»?¶?µ?????µ?‚??.?????° ???µ ???? ?????°???? ?‚???»???????° ?????????‡???? ?·?° ?????µ???? ???µ??????.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 15:51
Slim , aide de nali kaza 4e ste pusnes prodalzenieto po obiad niakade , to ve4e e 4 4asa , a ti oste ne si go pusnal ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
The_prophet
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 20:01
?? ?°?· ???????°??! ?? ?°?· ???????°??! Pick me! Pick me!
???°?·???°?? ???µ ?‘??????, ???? ???????‰???????‚ ?????????? ???°?»???? ?…?????° ?·???°???‚ ?‚?????°. ???????µ?‡?µ?‚?? ???? ???????°?‚ Warrior. ?????°?? ?????»???° ?‡?µ?????? ???????°, ???????‚?? ?????°?·?? ???° ???????¶?° ???° ?????°?????°, ?·?°?‚?????° ???°???° ???????±???????? ???? ???°???µ???µ?‚?µ ????. ?•?????????‚???µ???°?‚?° ????-???‚?»???‡???‚?µ?»???° ?‡?µ???‚?° ???‚ ?»???†?µ?‚?? ???? ???° ???????? ?·?µ?»?µ?????‚?µ ???? ???‡??, ???????‚?? ???????µ?‡?µ?‚?? ?¶?µ???? ???°???????°?‚ ?·?° ?????????? ?????????»?µ???°?‚?µ?»????. ???? ?°?· ???µ ???±???‡?°?? ?¶?µ?????‚?µ, ?‚???»???????° ?????»?????‚?? ?????±???°?‚?° ?????????°... ?‚?????° ?µ ?? ?µ?????????‚???µ?????? ???? ???????±?»?µ??. ???·?????»???????°?? ???????????‚?µ ?????????‡???? ???° ?‚???·?? ???????‚?? ???»?°?‚?? ???°??-??????????. ???µ ???°?·?‡???‚?°?? ???° ?????»?°?‚?° ???° ?‚???»???‚???‚ ???? ?° ???° ?»???????????‚?‚?° ?? ?±?????·?????°?‚?° ???° ?????° ????. ?‘???? ???µ ?? ???°?????‚?°, ?° ???????°?‚?? ???µ?‰?°?‚?° ???‚???????°?‚ ???? ???????? ???????±???? ???·?????»?·???°?? ?????????‚???‚?µ ?? ?‡?µ???????? ???? ???»???„?µ?? ?????‚?°???????? ???µ?‡?????µ-???°?‚?°???°. ?????°?·?? ???????µ???‚???µ?»???? ???????¶????.
___________________________________ Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 22:22
Slim , are be pi4 kvo napravi da ne zabravi za razkaza . Az ste umra tuka da te 4akam ve4e . Nali kaza 4e ste pusnes prodalzenieto niakade po obiad , a to ve4e e 10:30 ve4erta i oste ne si go pusnal ......
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 13:16
?????? ?‡?????µ?? ???·?‡?µ?·???° ?? ?????? ?·?µ???? (???°???‚?? ?? [LoK] The Guardian ?? .......???°?·???°?· + ?“?•? ???? ???? ?¤??? ??????"
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 13:19
The Dark One написа: ?????? ?‡?????µ?? ???·?‡?µ?·???° ?? ?????? ?·?µ???? (???°???‚?? ?? [LoK] The Guardian ?? .......???°?·???°?· + ?“?•? ???? ???? ?¤??? ??????"
Da be baxti .... mai nema da do4akam prodalzenieto .......
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 14:23
NoName написа: The Dark One написа: ?????? ?‡?????µ?? ???·?‡?µ?·???° ?? ?????? ?·?µ???? (???°???‚?? ?? [LoK] The Guardian ?? .......???°?·???°?· + ?“?•? ???? ???? ?¤??? ??????" Da be baxti .... mai nema da do4akam prodalzenieto .......
?”?°-??, ???????°?‚?° ???? ?????±?µ?»?? ?? ?±???°???° ???? ???????°?????° ???????°?‚?? ???? ?‡?°???°??.
??.??- ???µ ???µ ?????????????°???°?‚ ?? ???°???????°!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 22:29
Сори момчета,но нямах нет.Пускам втора част:
Втора Част:Какво се случи до обяд на първия ден
Джони пристигна с малко закъснение пред заведението в което имаше среща с вуйчо си.Бен се седеше вътре и пиеше кафе.Джони го поздрави и седна срещу него.
-Как си?-попита Бен-Готов ли си?
-Да-отговори Джони-Само казвай какво да правя.
-Както ти казах ще си дилър.
-Какво ще продавам?
-Засега само марихуана-отговори Бен-Ако реализираш цифри,ще ти дадем нещо повече.
"А с кво ще се друсам бе педал!"помисли си Джони,но вместо това от устата му излезе
-Къде ще продавам?
-При бардака на Куул Мен.Това е най-сигурната ни зона.Получаваш 25 процента от печалбата.Човека от който ще взимаш тревата и на който ще даваш парите е Куул Мен.
-Да.Той и Куул Мен,който следи продажбата ще те чакат пред бардака в 12.Някакви други въпроси имаш ли?
-Да.От кой трябва да се пазя("Освен от иглите ти копеле насрано!")
-Ти си в сигурен район и надали ще имаш много проблеми,но все пак...Първо запомни да се пазиш от мексиканците.Води ги Големия Брат,ще го познаеш по размера.Карат детройтски коли и вътре дънят почти само испанския албум на Сайпрес Хил.Другите,които може да създадат проблем са хората на Дориън...
-Чакай малко!-прекъсна го Джони-Дориън не беше ли брат на Лил Ди?
-Ама ти в тоя Харлем съвсем си изостанал от хавата!-учуди се Бен-Откога не си идвал тук?
-Амиии,има няма три години...
-Добре слушай сега защото това е важно.Какво може би знаеш преди четири години Дориън оглави ударната група на баща си.Тогава баща му държеше всичко в Бронкс,преди да се появят мексиканците.Те застреляха Биг Ди(баща им),докато седеше и си пиеше кафето,точно тук.Тогава Маста Ди пое бизнеса на баща си,а когато Лил Ди поиска да е негов равен в групировката,Дориън му каза че бил прекалено малък.Тогава Лил Ди,предложи на някой от нас,повече пари отколкото им предлагаше брат му,като включвам и себе си в това число.Това стана преди две години.Оттогава двете групировки водим
почти непрестанна война.
-Ясно-потвърди Джони-В 12 часът ще съм там!
Той излезе,оставяйки вуйчо си сам...
-------------------------------------------------------------------------------------
Докъм десет Маста Ди се забавляваше с надрусаните кучки.В този час той имаше среща.Облече се набързо и изрита курветата от стаята.В десет часът в стаята влезе смъкнато негро.Беше много ниско.
-Казвай какво имаш за мене Мечка!-изръси вместо поздрав Дориън
-Открих човека,макар и с много проблеми.Намерих досието му в полицейски архив,който беше необичайно добре защитен.Казва се Джо.Досието му показва че се ръга в лайната без да му мисли много.Идеален при такова положение...
-Даааа.Къде е сега?-попита Маста Ди
-Живее в Харлем...
-Пращай Джак!-довърши Ди
След като Рамон излезе,Големия Х също напусна кабинета си.Излезна с гардовете и се качи в колата си.Тръгна в посока към Манхатан.Спря точно пред едно елитно заведение и влезе вътре.На една от масите го чакаше,мексиканец,с почти толкова белези по лицето като него.Онзи се усмихна и стана.Хосе също се усмихна.Двамта се прегърнаха като братя и седнаха на масата.
-Ел Гато Диабло!-започна Хосе-Как е в родна Тихуана?
-Нормално престъпно!-ухили се Елиесенте и жълтите му зъби лъснаха-Нося добри новини Хосе!
-Да не би...
-Да!Картела се съгласи да не продава повече дрога на групировките в Бронкс.Без нас разбира се...
-Отлично!-каза на висок тон Хосе, и някой хора от съседните маси подскочиха...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Деймиън,стоеше в ресторанта си и чакаше нещо.Изведнъж през вратата нахълта бяло момче.Гардовете го пуснаха и то седна до Лил Ди.
-Защо ме повика тук Майк?-попита Лил Ди
-Боя се че някой е ровил в специалните досиета Деймиън.Смятам че е Маста Джи.Почти съм сигурен...-каза на един дъх белия
-Какво може да са търсили?
-Щом са ровили в тези досиета,а и като се имат впредвид последните мизерии на Маста Ди,мисля че може да е само едно...
-Да.Явно вече е забравил какво стана миналия път.Добре че Сам е толкова бърз и успя да избяга.
-Смятам че този път ще е по сериозно...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Drizt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 22:35
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Мар 2004 22:37
slim_k , bravo mnogo iaka 4ast , mnogo mi xaresa . Koga da 4akame prodalzenieto .
|
|
|
|
|
MM13_666
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 00:05
Много е яко! Чакам продължение.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 00:10
Аве знам, че сте почнали вече ама дали ще има място и за мене. Такъв образ не е за изпускане
име- Джон Смит
прякор-Phantom
работа-корумпирано ченге
възраст-33 (бахти дъртака дет ще съм ама да има и един закоравял гадняр:))
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
Lord of Dragons
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 11:39
Якоооооо!Ако може побързай със следващото продължение.Този път беше задоволяващо дълго.
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2004 16:25
Е хубаво де! А молбата на стария Лорд Абаба няма ли да изплълниш?!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|