Draksis написа: Мислех, че ще я стигнем едва когато играта излезе и се почнат въпросите "Какво трябва да направя, за да...".
може да си сигурен че до там няма да се стигне
Draksis написа: Мислех, че ще я стигнем едва когато играта излезе и се почнат въпросите "Какво трябва да направя, за да...".
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
{SuPa-1337-Killa} написа:Draksis написа: Мислех, че ще я стигнем едва когато играта излезе и се почнат въпросите "Какво трябва да направя, за да...".
може да си сигурен че до там няма да се стигне
Serious Sam написа:http://www.youtube.com/watch?v=NA90IlymdZ4
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
rISs.A.X. написа:И хора, наистина се успокойте(май само аз останах оптимист). Играта не може да е много зле. Очаквам да е доста по-слаба от първата, но ще го преживея. В крайна сметка вторият Вещер излиза 2 месеца след нея
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Jedi Knight написа:Не че нещо, но Dragon Age: Origins излезе почти 2 години след Mass Effect 1...
wiedzmin написа:ME2 може да е станала goty, ама това не значи нищо. Alpha Protocol не обра нито една сериозна награда, а си остава едно от най-добрите PRG-та на десетилетието ( и е несравнимо по-добра от ME). Това, че една игра е комерсиална не я прави добра.
wiedzmin написа: Бъгове не видях, всичко е въпрос на това дали ще дадеш шанс на играта или не.
Capo написа:Изборите по никакъв начин не променяха какво правиш. Само тук-там се променяше по някой диалог, тук-там имаше по няколко противника повече или по-малко. Нямаше абсолютно никакво значение с коя организация се захващаш, играта си продължава със същите мисии и свършва по един и същ начин. Също като Mass Effect. Поне при ME имаш някакъв сериозен избор в края. В АР унищожаваш всичко, без значение решенията ти.
Jedi Knight написа:Това, меко казано, няма смисъл.
Алфа протокол не ми предложи нищо, което да не съм виждал в Deus Ex, при това много по-добре направено. И там нямах нужда да я превъртам пет пъти, че да вдяна какво става и да ми е интересно.