П.П. Още Ключове Бързо докато са "топли". Трябва ви само reg.
Guild Wars 2
Re: Guild Wars 2
BWE3 Keys - До края на седмицата ще раздават по 1250 на ден ( включително и днес ). 7pm GMT = 22:00 часа. Успех. 
-
dr_gilotin
Като гледам колко алта има в темата за ключовете надали ще взема... От постнатите линкове горе от Нвидия ми пратиха всичко без кода (Congrats- ала бала вашия код е : ).Excess написа:Character Planner - ПП: Предлагам активните форумци да са с предимство в томболата за ключовете![]()
Разбира се само тези, които искат
Играта е до мен чакам да излезе ако не се видим на бетата ще се видим по късно.
от първия линк на биошок лесно се взимат. Всяка вечер от 22:00 дават 1250. Имаш 2-3 мин предостатъчно време. Само си направи рег предварително.dr_gilotin написа:Като гледам колко алта има в темата за ключовете надали ще взема... От постнатите линкове горе от Нвидия ми пратиха всичко без кода (Congrats- ала бала вашия код е : ).Excess написа:Character Planner - ПП: Предлагам активните форумци да са с предимство в томболата за ключовете![]()
Разбира се само тези, които искат
Играта е до мен чакам да излезе ако не се видим на бетата ще се видим по късно.
Да този е свършил явно, но провайте тук - регистрацията е отворена, би трябвало да има още.
edit: Свършили са.
edit: Свършили са.
-
dr_gilotin
bioshock написа:Да този е свършил явно, но провайте тук - регистрацията е отворена, би трябвало да има още.
Вчера се регнах и получих това :
Spoiler for :
Има време ще взема ключ.
Здравейте,
едит: дадох го
едит: дадох го
Как спечел като ги няма резултатите. Иначе може да ми метнеш един, ако не си го дал вече.
NVM излезе списъкът и съм спечелил.
NVM излезе списъкът и съм спечелил.
Много лесно - получих мейл с ключа :pDJ Cat написа:Как спечел като ги няма резултатите.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
И аз получих ключ за който най-искрено благодаря... Ще видим тази събота и неделя за какво иде реч...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
dr_gilotin
Кажете в кой свят ще играете да се съберем нещо 
в ring of fire са българите уж
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Някой може ли да ме светне дали мога да се подготвя за бетата предварително като изтегля някакъв клиент или?Нямам представа как се процедира...
Регни се в сайта, ще ти изпратят мейл от къде да теглиш 
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Тегли от сайта им и най-добре да си го изтеглил предварително преди началотоZlob написа:Някой може ли да ме светне дали мога да се подготвя за бетата предварително като изтегля някакъв клиент или?Нямам представа как се процедира...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
https://register.guildwars2.com/ Това ти трябва, че и аз доста зор видях докато го намеря...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Някой може ли да даде повече инфо за тоя гилд The Bulgarians
Закво не ми дава да дръпна клиента ?
-
dr_gilotin
DJ Cat написа:Закво не ми дава да дръпна клиента ?
Аз го дръпнах още на 14ти. Не знам може нещо да правят от Анет.
- Infinity
- В момента играе: Just Cause 2 WoW SWTOR ELDER SCROLLS SKYRIM
- Обратна връзка:
На мене клиента ми се истегли си4ко е 6dr_gilotin написа:DJ Cat написа:Закво не ми дава да дръпна клиента ?
Аз го дръпнах още на 14ти. Не знам може нещо да правят от Анет.
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем!