Какво четем ?
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Re: Какво четем ?
Да питам има ли warhammer книжки ?И ако има има ли ги на български?
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
"Жени" от Буковски.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
Steel
- Обратна връзка:
Няма. Трябва да си поръчаш онлайн или да поразпиташ в http://blackcitadel.eu/phpBB2/, където май поръчваха без допълнително таксуване за доставка.blackmaster написа:Да питам има ли warhammer книжки ?И ако има има ли ги на български?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Прочетох "Жени". Депресиран съм. В момента чета "Бавно" на Милан Кундера и "Холивуд" на Буковски.
a.k.a. Disturbed
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Прочетох Безпокойството на Стругатски, в момента чета книгите по The Witcher (на третата съм)..
-
Мr.Anderson
Помня, че някой от вас беше чел "Физика на невъзможното", та ще го помоля, да сподели впечатленията си. 
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- OnePageLife
Flinlocke's Guide to Azeroth
Епизод 3 ми напомня на 1вия ми райд в Molten Core,когато лидера ли кой беше тръгна да обяснява кой кво да прави :ДДД
Епизод 3 ми напомня на 1вия ми райд в Molten Core,когато лидера ли кой беше тръгна да обяснява кой кво да прави :ДДД
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
Националист
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Не чета редовно книги, но все пак отварям. В момента чета "Макатрицата". Култова книга.
Времето е в нас и ние сме във времето
-
Мr.Anderson
Борис Стругацки
"Безсилните на този свят"
"Безсилните на този свят"
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
Мr.Anderson
Къде си срещал въпросните философски есета?
Мен лично, фантастиката ме предпоставя към екзистенциални размишления, независимо от количеството им. Поради тази причина харесвам братята Стругацки.
Мен лично, фантастиката ме предпоставя към екзистенциални размишления, независимо от количеството им. Поради тази причина харесвам братята Стругацки.
Чета "Дюн" вторият том (3 & 4 книга).
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Значи я подхвана, а, Митак?
Сериозно, не знам какъв ти е проблема с тия "философски есета". Пък и точно в "Освободеният" си го има новия свят, естествено с новите си идеи.
На мен пък не ми харесва да има много действие и малко/никакво философстване - "Орки" ми беше невъобразимо тъпа.
Таа, по темата, това лято съм се захванал да изчета всичко де-що намеря на Пратчет. Тъкмо свърших Дядо Прас и почнах Музика за душата.
Сериозно, не знам какъв ти е проблема с тия "философски есета". Пък и точно в "Освободеният" си го има новия свят, естествено с новите си идеи.
На мен пък не ми харесва да има много действие и малко/никакво философстване - "Орки" ми беше невъобразимо тъпа.
Таа, по темата, това лято съм се захванал да изчета всичко де-що намеря на Пратчет. Тъкмо свърших Дядо Прас и почнах Музика за душата.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Мr.Anderson
Сори, ако ще засегна някой, ама на мен Пратчет винаги ми е бил малко тъповат. Книги ли ще четем или сборник с вицове?
- AssAssIn
- В момента играе: Всичко , което си заслушава ... :)
- Обратна връзка:
Добре , взех някой идеи какво да започна да чета ...
Някой от книгите , който споменахте ми се виждат интересни и ще ги потърся...
Засега имам какво да чета:
1.Кръстникът - Марио Пузо
2.Последният Дон - Марио Пузо
3.Сицилиянецът - Марио Пузо
(сорка , ама просто съм му фен
4.Warcraft ! ... Докопах се до цялата поредица и нямам търпение да я разлистя (отново) ... (за супорнайсти път)
Някой от книгите , който споменахте ми се виждат интересни и ще ги потърся...
Засега имам какво да чета:
1.Кръстникът - Марио Пузо
2.Последният Дон - Марио Пузо
3.Сицилиянецът - Марио Пузо
(сорка , ама просто съм му фен
4.Warcraft ! ... Докопах се до цялата поредица и нямам търпение да я разлистя (отново) ... (за супорнайсти път)
Съвети:
1. Never surrender , Stand your ground !
2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ...
3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
1. Never surrender , Stand your ground !
2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ...
3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
Наскоро привърших "Снежен Крах" - Нийл Стивънсън
Стана ми ясно откъде тез от сериала "Heroes" са черпели с шепи, какво черпели - направо са копирали главния герой Хиро...
И името даже не му сменили...
Стана ми ясно откъде тез от сериала "Heroes" са черпели с шепи, какво черпели - направо са копирали главния герой Хиро...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Книгата! Издирвах я три месеца, докато я намеря на английски, докато накрая не я видях в една книжарница на Витошка и после нямаше излизане от нас, докато не я изям с кориците. Пича е велик, виж му и Diamond Age.Agent написа:Наскоро привърших "Снежен Крах" - Нийл Стивънсън
Стана ми ясно откъде тез от сериала "Heroes" са черпели с шепи, какво черпели - направо са копирали главния герой Хиро...![]()