Автор |
Съобщение |
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 23 Юни 2010 18:44
Да питам има ли warhammer книжки ?И ако има има ли ги на български?
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 24 Юни 2010 15:13
"Жени" от Буковски.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 26 Юни 2010 21:12
blackmaster написа: Да питам има ли warhammer книжки ?И ако има има ли ги на български? Няма. Трябва да си поръчаш онлайн или да поразпиташ в http://blackcitadel.eu/phpBB2/, където май поръчваха без допълнително таксуване за доставка.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 28 Юни 2010 21:58
Прочетох "Жени". Депресиран съм. В момента чета "Бавно" на Милан Кундера и "Холивуд" на Буковски.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 30 Юни 2010 19:33
Прочетох Безпокойството на Стругатски, в момента чета книгите по The Witcher (на третата съм)..
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 02 Юли 2010 19:08
"Български хроники" том 4.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Юли 2010 12:35
Помня, че някой от вас беше чел "Физика на невъзможното", та ще го помоля, да сподели впечатленията си.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 04 Юли 2010 18:21
Не четем
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 06 Юли 2010 13:57
Law Of One.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 07 Юли 2010 21:38
Flinlocke's Guide to Azeroth Епизод 3 ми напомня на 1вия ми райд в Molten Core,когато лидера ли кой беше тръгна да обяснява кой кво да прави :ДДД
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 07 Юли 2010 23:19
Не чета редовно книги, но все пак отварям. В момента чета "Макатрицата". Култова книга.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 10 Юли 2010 01:21
Борис Стругацки "Безсилните на този свят"
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 12 Юли 2010 15:38
Къде си срещал въпросните философски есета?
Мен лично, фантастиката ме предпоставя към екзистенциални размишления, независимо от количеството им. Поради тази причина харесвам братята Стругацки.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 12 Юли 2010 16:02
Чета "Дюн" вторият том (3 & 4 книга).
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 12 Юли 2010 16:23
Значи я подхвана, а, Митак? Сериозно, не знам какъв ти е проблема с тия "философски есета". Пък и точно в "Освободеният" си го има новия свят, естествено с новите си идеи. На мен пък не ми харесва да има много действие и малко/никакво философстване - "Орки" ми беше невъобразимо тъпа. Таа, по темата, това лято съм се захванал да изчета всичко де-що намеря на Пратчет. Тъкмо свърших Дядо Прас и почнах Музика за душата.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 12 Юли 2010 16:25
Сори, ако ще засегна някой, ама на мен Пратчет винаги ми е бил малко тъповат. Книги ли ще четем или сборник с вицове?
|
|
|
|
|
AssAssIn
|
|
В момента играе: Всичко , което си заслушава ... :)
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 13 Юли 2010 15:33
Добре , взех някой идеи какво да започна да чета ... Някой от книгите , който споменахте ми се виждат интересни и ще ги потърся... Засега имам какво да чета: 1.Кръстникът - Марио Пузо 2.Последният Дон - Марио Пузо 3.Сицилиянецът - Марио Пузо (сорка , ама просто съм му фен 4.Warcraft ! ... Докопах се до цялата поредица и нямам търпение да я разлистя (отново) ... (за супорнайсти път)
___________________________________ Съвети: 1. Never surrender , Stand your ground ! 2. Вчера е история , утре е загадка , а днес е дар ... 3. Someday , and that day may never come , I'll call upon you to do a favor for me , but untill that day accept this justice as a gift!
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 17 Юли 2010 21:00
Наскоро привърших "Снежен Крах" - Нийл Стивънсън Стана ми ясно откъде тез от сериала "Heroes" са черпели с шепи, какво черпели - направо са копирали главния герой Хиро... И името даже не му сменили...
|
|
|
Vertigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Юли 2010 10:31
Agent написа: Наскоро привърших "Снежен Крах" - Нийл Стивънсън Стана ми ясно откъде тез от сериала "Heroes" са черпели с шепи, какво черпели - направо са копирали главния герой Хиро... И името даже не му сменили... Книгата! Издирвах я три месеца, докато я намеря на английски, докато накрая не я видях в една книжарница на Витошка и после нямаше излизане от нас, докато не я изям с кориците. Пича е велик, виж му и Diamond Age.
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво четем ? Публикувано на: 19 Юли 2010 10:34
THE BOOK
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|