3D модели

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много
93
70%
Горе-Долу
25
19%
Не
3
2%
Баба ми прави по-хубави
12
9%

Общо гласове: 133

Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

DeViL написа:хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо :shock:
Искаш да кажеш кутията да е прозрачна, или да има нещо като плексиглас прозоерец като на моднатите case-ове?
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

DeViL написа:хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо :shock:
Of course!

ПП: Xayzer, не си ме включил в списъка с похвали :(
Отивам в Тийнпроблема при фейк емотата, да взема 1st Cuttificate и после ще се режа :cry:
А сега си пускам Мерилин Гейсъм - Not all emos are bi and cut :D
:o Или имаш, или немаш.
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Xayzer написа:
Искаш да кажеш кутията да е прозрачна, или да има нещо като плексиглас прозоерец като на моднатите case-ове?
Еми и прозрачна кутия става :wink:
Пука ми, че ми дреме
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Куц Пръч написа: ПП: Xayzer, не си ме включил в списъка с похвали :(
Отивам в Тийнпроблема при фейк емотата, да взема 1st Cuttificate и после ще се режа :cry:
Пардон :oops:

Но аз имах в предвид хората постнали след последния ми модел, и укоражили ме да продължа да показвам моделите си в тази тема :)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Показвай ги естествено, както казаха всички - това, че не пишем не означава, че няма интерес и, че не разглеждаме с кеф новите модели.Само виж как растат посещенията на темата... :wink:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Няколко нoви рендера на мой модели:

Този рендер е направен от колегата RLgun по моя Anatom Cyborg модел:
Изображение

Пак по същия модел, но рендери направени от мен:
Изображение

Изображение

Сигурно помните златния Ролекс? Ето някои нови картинки от него.
Изображение

Изображение

А сега работя по този прост проект:
Изображение
Изображение

27B-6
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Формата на кутията цепи мрака :D и първата снимка на робота ме кефи :)
Пука ми, че ми дреме
Fenrir

Мнение от Fenrir »

За съжаление просто нямам търпението,за да направя някой модел.
Все пак програмата е все още на компа ми и смятам скоро пак да се пробвам,защото моделите на Xayzer са доста стимулиращи. :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Xayzer написа: А сега работя по този прост проект:
Изображение
Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!

Какво стана, ти също спомена, че си искал да си я вземеш, да не си го направил вече? :)
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Аватар
Joel Cairo

Мнение от Joel Cairo »

Abdominal Pain написа:
Xayzer написа: А сега работя по този прост проект:
Изображение
Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!

Какво стана, ти също спомена, че си искал да си я вземеш, да не си го направил вече? :)
Това да не е кутията, за която някои хора казаха, че прилича на прахосмукачка?
Вие ме познавате, но не знаете кой съм.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

DeViL написа:Формата на кутията цепи мрака :D и първата снимка на робота ме кефи :)
Благодаря :)
Dark Dragoon написа:За съжаление просто нямам търпението,за да направя някой модел.
Все пак програмата е все още на компа ми и смятам скоро пак да се пробвам,защото моделите на Xayzer са доста стимулиращи. :)
Радвам се, че те ентусиазирам. :)
Избери си да направиш модел на нещо, което те кефи, като за начало, за да те стимулира да го завършиш. Също така гледай да не е много сложно, за да не се откажеш, като стане трудно.
Abdominal Pain написа: Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!

Не, още не съм я купил. Чаках да намеря версия в черно. Излезе, че в Плесио има, но е с около 50 долара по-скъпа (200 долара с ДДС) :cry:
Joel Cairo написа:
Това да не е кутията, за която някои хора казаха, че прилича на прахосмукачка?
Същата :lol:
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Ето нещо ново за да кача малко темата. Модела е направен за един конкурс, в който участвам. Дано ви хареса:

Изображение

Изображение

Линк към модела

.
Изображение

27B-6
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Като скрийншот от професионална игра! :2:
Come, my raven, it could be a lark.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

:shock:
Ей как радва окото! :) Сещай се от време на време да ни показваш творенията си,много радват.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Firzen написа:Като скрийншот от професионална игра! :2:
Това е най-голямия комплимент, който мога да получа :-)
Особенно имайки в предвид, че тези шотове въобще не са рендерирани, а са направо от програмата.
Odin написа::shock:
Ей как радва окото! :) Сещай се от време на време да ни показваш творенията си,много радват.
Радвам се, че ти харесва :-). Аз в последно време направих доста дребни модели (Лула, мастилена писалка, един друг часовник, куфар и т.н.), но малко ме мързеше да ги поствам. Ако намеря време, че ги покажа.
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Desert Eagle:

Може би помните моя Desert Eagle. Той беше един от първите ми модели, от времето, когато още не бях много добър с 3d. Въпреки това си беше най-добрия Desert Eagle направен със SketchUp. Но се появиха много хора, които ми крадяха модела и го представяха за свой, или пък правеха малки промени по него и ми изтъкваха къде съм сгрешил и какво още е трябвало да му направя. За това реших сам да си го преправя и да им покажа как би изглеждал направен със сегашните ми умения за да млъкнат веднъж за винаги. И наистина млъкнаха:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Джобен часоник:
Изображение

Изображение

Писалка:
Изображение

Златна кутия за цигари:
Изображение

Пури:
Изображение

Лула:
Изображение

Куфар с диаманти:
Изображение

Моторче:
Изображение

Незавършен модел на космически кораб-град:
Изображение

Честита коледа!:
Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Xayzer може ли един въпрос? Колко време ти отнема да направиш един модел :?
Кирилица goes Jason
Изображение
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Кирилица написа:Xayzer може ли един въпрос? Колко време ти отнема да направиш един модел :?
Може разбира се :)
Много зависи от модела, от детайлите, и от това, колко важно е за мен дадения модел да изглежда и да бъде конструиран добре. Химикалката, в която няма много детайли и не е направена за конкурс да речем, ми отне около 2-3 часа. Влака, който е пълен с детайли до пръсване и е направен за да бъде подложен на зоркото и критично око на журито, ми отне 3 дена по около 6-7 часа на ден (18-21 часа) за да изпипам всички подробности.
Изображение

27B-6
Аватар
Hova
Обратна връзка:

Мнение от Hova »

готини са
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Xayzer написа:Desert Eagle:
Oh, baby, come to papa!
Страхотен е!
Изображение