Искаш да кажеш кутията да е прозрачна, или да има нещо като плексиглас прозоерец като на моднатите case-ове?DeViL написа:хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо
3D модели
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
Of course!DeViL написа:хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо
ПП: Xayzer, не си ме включил в списъка с похвали
Отивам в Тийнпроблема при фейк емотата, да взема 1st Cuttificate и после ще се режа
А сега си пускам Мерилин Гейсъм - Not all emos are bi and cut
Еми и прозрачна кутия ставаXayzer написа:Искаш да кажеш кутията да е прозрачна, или да има нещо като плексиглас прозоерец като на моднатите case-ове?DeViL написа:хм... ето един пример само.. компютър самоче да кажем от страни(или някакъв друг ъгъл) но да му се виждат вътре чаркалаците ? възможно ли е такова нещо
Пука ми, че ми дреме
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
ПардонКуц Пръч написа: ПП: Xayzer, не си ме включил в списъка с похвали![]()
Отивам в Тийнпроблема при фейк емотата, да взема 1st Cuttificate и после ще се режа![]()
Но аз имах в предвид хората постнали след последния ми модел, и укоражили ме да продължа да показвам моделите си в тази тема

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Няколко нoви рендера на мой модели:
Този рендер е направен от колегата RLgun по моя Anatom Cyborg модел:

Пак по същия модел, но рендери направени от мен:

Сигурно помните златния Ролекс? Ето някои нови картинки от него.

А сега работя по този прост проект:

Този рендер е направен от колегата RLgun по моя Anatom Cyborg модел:

Пак по същия модел, но рендери направени от мен:

Сигурно помните златния Ролекс? Ето някои нови картинки от него.

А сега работя по този прост проект:

27B-6
-
Abdominal Pain
Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!
Какво стана, ти също спомена, че си искал да си я вземеш, да не си го направил вече?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

- Joel Cairo
Това да не е кутията, за която някои хора казаха, че прилича на прахосмукачка?Abdominal Pain написа:Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!
Какво стана, ти също спомена, че си искал да си я вземеш, да не си го направил вече?
Вие ме познавате, но не знаете кой съм.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
БлагодаряDeViL написа:Формата на кутията цепи мракаи първата снимка на робота ме кефи
Радвам се, че те ентусиазирам.Dark Dragoon написа:За съжаление просто нямам търпението,за да направя някой модел.
Все пак програмата е все още на компа ми и смятам скоро пак да се пробвам,защото моделите на Xayzer са доста стимулиращи.
Избери си да направиш модел на нещо, което те кефи, като за начало, за да те стимулира да го завършиш. Също така гледай да не е много сложно, за да не се откажеш, като стане трудно.
Не, още не съм я купил. Чаках да намеря версия в черно. Излезе, че в Плесио има, но е с около 50 долара по-скъпа (200 долара с ДДС)Abdominal Pain написа: Ааааа, супер. Това е Асус Венто, кутията за която отворих тема в специализирания и мислех да си купя. За съжаление още не съм. Много добре е направен модела, все едно гледам снимка на кутията!
СъщатаJoel Cairo написа:
Това да не е кутията, за която някои хора казаха, че прилича на прахосмукачка?

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Ето нещо ново за да кача малко темата. Модела е направен за един конкурс, в който участвам. Дано ви хареса:

Линк към модела
.

Линк към модела
.

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Това е най-голямия комплимент, който мога да получаFirzen написа:Като скрийншот от професионална игра!
Особенно имайки в предвид, че тези шотове въобще не са рендерирани, а са направо от програмата.
Радвам се, че ти харесваOdin написа:![]()
Ей как радва окото!Сещай се от време на време да ни показваш творенията си,много радват.

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Desert Eagle:
Може би помните моя Desert Eagle. Той беше един от първите ми модели, от времето, когато още не бях много добър с 3d. Въпреки това си беше най-добрия Desert Eagle направен със SketchUp. Но се появиха много хора, които ми крадяха модела и го представяха за свой, или пък правеха малки промени по него и ми изтъкваха къде съм сгрешил и какво още е трябвало да му направя. За това реших сам да си го преправя и да им покажа как би изглеждал направен със сегашните ми умения за да млъкнат веднъж за винаги. И наистина млъкнаха:

Джобен часоник:

Писалка:

Златна кутия за цигари:

Пури:

Лула:

Куфар с диаманти:

Моторче:

Незавършен модел на космически кораб-град:

Честита коледа!:

Може би помните моя Desert Eagle. Той беше един от първите ми модели, от времето, когато още не бях много добър с 3d. Въпреки това си беше най-добрия Desert Eagle направен със SketchUp. Но се появиха много хора, които ми крадяха модела и го представяха за свой, или пък правеха малки промени по него и ми изтъкваха къде съм сгрешил и какво още е трябвало да му направя. За това реших сам да си го преправя и да им покажа как би изглеждал направен със сегашните ми умения за да млъкнат веднъж за винаги. И наистина млъкнаха:

Джобен часоник:

Писалка:

Златна кутия за цигари:

Пури:

Лула:

Куфар с диаманти:

Моторче:

Незавършен модел на космически кораб-град:

Честита коледа!:

27B-6
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Може разбира сеКирилица написа:Xayzer може ли един въпрос? Колко време ти отнема да направиш един модел
Много зависи от модела, от детайлите, и от това, колко важно е за мен дадения модел да изглежда и да бъде конструиран добре. Химикалката, в която няма много детайли и не е направена за конкурс да речем, ми отне около 2-3 часа. Влака, който е пълен с детайли до пръсване и е направен за да бъде подложен на зоркото и критично око на журито, ми отне 3 дена по около 6-7 часа на ден (18-21 часа) за да изпипам всички подробности.

27B-6
-
Abdominal Pain