Форумен FIFA клан [PCMC vs F.C.Wolfs 1-0(временно)]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

Мнение от Fa1rPlAy3rZ|Pagane »

Браво засега е 2-0 бих казал дотука играхте с по слабите играчи от клана ние нашия клан преди нова година се разпадна защото в другия форум ни го хакнаха и така мина време не направихме форум и сега на ново градим отбор до тука сме слаби няокй играчи но тия останалите 3 ма нема да паднем поне съм сигорен бориме се докрай винаги но ае кажете на ония да си качи пача !
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

аве може да се играе дори да имаш БГ пач ве просто кат си избирате отбора не минавайте през немското първенство а от другата страна заобиколете и ше стане :wink: другия вариант е пагането да си ънинсталне пача само за 2-та мача после си го качва пак и така :)
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Такъде беше немското наляво или надясно :lol:
Изображение
Аватар
Fa1rPlAy3rZ|Pagane

Мнение от Fa1rPlAy3rZ|Pagane »

епа ок ще го махна тоя пач само за тоя мач но ако тоя ме отблокира !
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

прощавай Пагане ама не мога да намеря този от клана ти-Батиста-пиша му в скайпа, аднах го, ама той никъв не ме е аднал. Ако може да му кажете че го търся ли незнам, абе да се появи че съм загорел да играя! :lol:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Fa1rPlAy3rZ|Pagane написа:Браво засега е 2-0 бих казал дотука играхте с по слабите играчи от клана ние нашия клан преди нова година се разпадна защото в другия форум ни го хакнаха и така мина време не направихме форум и сега на ново градим отбор до тука сме слаби няокй играчи но тия останалите 3 ма нема да паднем поне съм сигорен бориме се докрай винаги но ае кажете на ония да си качи пача !
Айде без оправдания :P и наще трикратни шампиони още не са играли така че нищо не се знае :)

а и е важен крайния резултат :wink:
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Само така смачкайте ги.Прав си Крисан тепърва идва тежката артилерия. :wink:
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Ей Стъфлър да зн ся ги подкрепяме но после ако се навият да играем срещу тях ша им сипим :twisted: :lol: :lol: :lol:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Stifler написа:Само така смачкайте ги.Прав си Крисан тепърва идва тежката артилерия. :wink:
еее ние двамата с крисан се чувстваме засегнати :(
† Harbinger of Death †
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

а тоя Батиста и да го търсим май няма да се появи! Дайте некой друг че вече се дразня! :twisted:
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

той е батистута ве :lol: :lol: не батиста а аз го имам в абонатите си и е извън линия
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

охххх, леле колко съм тъп-да бе, сори на него и на всички от неговия клан-аз верно знаех че е така, ама нещо по инерция така го писах...

деба, тоя кеч много лошо правел :lol:

е добре, пак не разбирам защо го няма-той знае ли че трябва да играем? :twisted: май не...
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Е браво и на двамата тая вечер пък аз мисля да играя :)
Изображение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

† iMMortality † написа:
Stifler написа:Само така смачкайте ги.Прав си Крисан тепърва идва тежката артилерия. :wink:
еее ние двамата с крисан се чувстваме засегнати :(
Сори.Не исках да прозвучи това.Аз съм на мнение да играем срещу вас.Демек Вие срещу на Ван клана :wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

хей, намерих Батиста в скайпа. Благодаря също на Ван! 8)
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

След тези мачове ще напрайм ли един клан мачове а?
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Stifler написа:След тези мачове ще напрайм ли един клан мачове а?
спокойно аз съм говорил с марин и той каза че ще пита другите като свършат за това сега да чакаме първата ни загуба между клановете след като вече имаме 2 победи от 2 мача
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Marin_007 - Cr.Ronaldo 6:5
Пфу тоя мач или прекъсваше или сечеше здраво,ужасна работа поведох още в началото и ми се виждаше че мача е лесен , ама при 3:2 на полувремето прекъсна,като доиграхме 1 оше и кво стана тоя пич се разигра, и в карайня сметка така завърши 1вия мач.Другия утре щотот нещо той имаше работа айде дано утре се справя :wink:
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

marin_007 - Cr.Ronaldo 2:6
Направо ми се реве , тоя мач бях се нахъсал прекалено много , преди тва играх с ларсона след като го обедих се надъхах тоя да го смажа а то кво стана,незнам защо така става един мач играя а другия съ пълна дупка , просто тоя мач беше за реване толкова бях слаб че не е истина а съм убеден че ако играем сега ще го бия поне с 2 гола разлика , ама точно в тоя мач незнам какво ми стана стана прекалено много , провалям клана за 2ри път което преля чашата,мисля да се оттегля за някой друг тур , а в клана може да ме пишете само :wink: Незнам какво става в тея официални мачове все се дъня а в приятелските си играя нормално :cry:
Извинявам се клана,макар и да бях слаб то тоя пич само по крилата и наляво надясно и тва цял мач само тва ,ама аз съм си виновен всичко вървеше добре след като при 1:1 изпуснах чист гол всичко се сгромоляса.Отново се извинявам на клана ,другите може и да не играя много добре в туровете ама за клана си печелят . Ужас .Тва мога да кажа .Айде успех на другите макар че вчера след като играх с пагането , на реван ще му трябва много късмет :wink:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ае другите ше си играете ли мачовете :?:
Публикувай отговор