marin_007 - Cr.Ronaldo 2:6
Направо ми се реве , тоя мач бях се нахъсал прекалено много , преди тва играх с ларсона след като го обедих се надъхах тоя да го смажа а то кво стана,незнам защо така става един мач играя а другия съ пълна дупка , просто тоя мач беше за реване толкова бях слаб че не е истина а съм убеден че ако играем сега ще го бия поне с 2 гола разлика , ама точно в тоя мач незнам какво ми стана стана прекалено много , провалям клана за 2ри път което преля чашата,мисля да се оттегля за някой друг тур , а в клана може да ме пишете само
Незнам какво става в тея официални мачове все се дъня а в приятелските си играя нормално
Извинявам се клана,макар и да бях слаб то тоя пич само по крилата и наляво надясно и тва цял мач само тва ,ама аз съм си виновен всичко вървеше добре след като при 1:1 изпуснах чист гол всичко се сгромоляса.Отново се извинявам на клана ,другите може и да не играя много добре в туровете ама за клана си печелят . Ужас .Тва мога да кажа .Айде успех на другите макар че вчера след като играх с пагането , на реван ще му трябва много късмет