Промених си мнението за тях след като ми изкараха някакви полуголи изроди с големи глави,по 8 в група.
Ебаси майката ебаха ми майката!
Никога не съм предполагам че RTS ще ме зариби толкова.
Продължавам да играя!
<GLaDiaToR> написа:Някой може ли да ми каже в Warhammer 40 000 Dark Crusade колко на брой са кампаниите ?
Кампанията е като на Rise Of Nations "Conquer The World" а.к.а :
Целия свят - всяка фракция притежава стартова земя и след като бъдат завладяни neutral териториите се започва война между фракциите за земя където има една главна и много добре охранявана територия "Capital" и при завладяването на нея всички останали земи на фракцията на която е била "Capital" територията стават твои.
Целта е да елиминирап всички фракции и да "Завкадееш света".
<GLaDiaToR> написа:Някой може ли да ми каже в Warhammer 40 000 Dark Crusade колко на брой са кампаниите ?
Целия свят - всяка фракция притежава стартова земя и след като бъдат завладяни neutral териториите се започва война между фракциите за земя където има една главна и много добре охранявана територия "Capital" и при завладяването на нея всички останали земи на фракцията на която е била "Capital" територията стават твои. Целта е да елиминирап всички фракции и да "Завкадееш света".
Определено ще е брутално.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
неска се реших да си ъпдейтна играта на 1.2 свалям пача пускам го и ми исписва следното...Patching error.The patching system cannot located the game.Please ensure the game is currently installed on your system..
та въпросът ми е тряя ли да я преинсталирам играта или има некъв друг проблем моля който е пачнал да каже да не се мъча да я свалям пак.....как е положението с краковете има ли за 1.2 някаде ?!?!
Това значи ,че играта ти я няма в регистрите ... вероятно след преинстал а тя ти е била в друг дял и си и изгубил само регистъра ... всъщност не съм сигурен удари и един преинстал и най-добре ето в този форум има оферта да играеш със всички раси в мулти като имаш качен само Dc ...
Който е затворен за посетители в момента. Ако някой иска регистрация да се свърже с мене в скайп.
значи аз тва с расите го бях направил имах сички раси то и сега ги имам но само рег едита нямам няя ли да стане ако някои ми го прати по скайп(в тоя форум дето го даде оня пич е дал двете ехе и рег едита обаче ся саита не работи и няма от каде да го сваля)....или преинстала е неизбежен
след като направих всичко което пише в оня форум нали тряяше да влезна в играта и да въведа цд-кея начи на ДоУ го прие а на Уинтър Асалта не го приема защо така.....
Целия свят - всяка фракция притежава стартова земя и след като бъдат завладяни neutral териториите се започва война между фракциите за земя където има една главна и много добре охранявана територия "Capital" и при завладяването на нея всички останали земи на фракцията на която е била "Capital" територията стават твои. Целта е да елиминирап всички фракции и да "Завкадееш света".
Определено ще е брутално.
С некроните завладях почти всичко , останаха само спейс марините и тауто ... деа яко тръдно се минават зоните на който е героят на защитаващият се , ебати армията вади ..
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
PCMania написа:Soulstorm - така ще се казва третото поредно разширение за Warhammer 40,000: Dawn of War - култовата стратегия в реално време на Relic Entertainment. Освен всичко останало, той ще предложи една нова раса - Dark Eldar. Засега обаче не разполагаме с друга информация по темата.
То хубаво Dark Eldar, ама ми се играеше с Tyranid. Eldar-ите по принцип хич не ми допадат нито като визия нито като стил на игра. Имайки в предвид класата на Relic обаче няма как да пропусна поредното им творение.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
VlaDiMir4o написа:Soulstorm ще предложи епична междупланетна кампания, която ще се разпростира в цялата галатика на Warhammer,две изцяло нови фракции, нови единици за всички останали и прочие.
Tyranids anyone?
You can't kill me.
I'm already dead to this world.