Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

dedaznam ama moon pak go nasraxa super barzo 2 krag :)) lamzzzzzzzzz
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

ТИХО :D

Ако искаш да сложа един 50 минутен VOD да видиш кой е най-великия ..... :)

Днеска ще играеме ли ?
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

а ве китаец това горе не съм аз :) чак сега се прибирам от училище (5.50 по БИОЛОГИЯ ЕИИИ не се ебавайте със зубара !!!!!!)... ами айде налазвай в хеадофф...
Гост

Мнение от Гост »

haha bazik we az bqh ama dneska naistina po biologia mnoo qko :)
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

[LP]Rado написа:супер ..баница за закуска..баннан за десерт :)
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :) ого яко направено :) или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? :lol:

Пак го четох и просто не се здържах.......

Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.
нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :)
: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче.... :lol:
5.peace.....

Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....

Досега не бях у нас айде в headoff
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

радо и лол направо измислиха нов език, давайте в тоя дух скоро и патент може да извадите :wink:
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Mystic_TaNgRa
Обратна връзка:

Мнение от Mystic_TaNgRa »

nikoi da ne zabravq i prdtr
v negov stil : " razbirate li me beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :shock: :shock: :shock: "
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

не не не не не не това беше нечовечшки цитат :lol: :lol: :lol:
5 мин. седя на пода и се гърча от смях, потекоха ми сълзи и най-вече лигите.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гост

Мнение от Гост »

еми супер чат сте си спретнали до 00:01 4асът, но на мен нет-а отново ми спря към 21:00.
Гост

Мнение от Гост »

и по този повод хайде още сега кажете към колко часът ще можете да влезете в хеадофф...
Бтв гледахте ли реп-а оценен на 10.00 в вцриплей.ком - уд вс уд 4в4_рт_ис_госу вс МУМ некъв си (тук стфу 6те се хване за главата как е възможно да не го знам тоя и ще обясни, че на 20.03.2003 в 22:34 БГ време по-горният човек е бил на 7 място в соло лейдър и на 13 във ффа бнет...)? Видяхте ли как 4ервеният си изхаби НОВА + СЛИЙП за 1 гул ? Мн яко беше :wink:
Аватар
MaX
Обратна връзка:

Мнение от MaX »

:D
Aiming proxy....

Мнение от Aiming proxy.... »

Gledah igrata po WaaaghTV....
Az ne znam no tormozko tova bi kazal.........
XYY e lamerrrrrr.....
Aide 4e sum umrql sega a rounda po4va....
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

stfu-n00b! написа:
[LP]Rado написа:супер ..баница за закуска..баннан за десерт :)
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :) ого яко направено :) или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? :lol:

Пак го четох и просто не се здържах.......

разбрах как се гледат игри.Влязох обс на някаква игра между елф и ъндед.написах /старт.играта почна ама на скорост 8х!!винаги ли е така?

Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.
нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :)
: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче.... :lol:
5.peace.....

Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....

Досега не бях у нас айде в headoff
хахахахахаха...нямам думи :lol: :lol:
Гост

Мнение от Гост »

АЗ 4е съм много ламав ламав съм, но не познавам човек/животно (тук се има в предвид Груби/Инсомния), който да не е ламав на 3-4сек. лаг. Прокси ако си навитарка можем да изиграем няколко игри - ако паднеш от ламер значе ти/Вие си/сте...
Можеш да ме намериш в хеадофф всяка вечер. Желателно е да има обсървъри от форума например.
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

абе какво е това 4 секунди лаг бе вие луди ли сте при лаг пове4е от 600-700 мили секунди по4ва да дропи който не ми вярва да седне да провери!
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

ami pi4 kwo ми обяснява6 мен ме дропи 2 пъти (за около 10 игри) преди да изиграем играта, която сте гледали. А там положението беше перфектно - във финалната битка пича само даде А+шифт в/у 3-те ми герои и те си умряха просто ей така - никаква реакция.
Гост

Мнение от Гост »

бтв чакам отговор от анонимния отворко.
Гост

Мнение от Гост »

UB clan, има вероятност да направим clan war с data.bg ако се навият да прескочат до headoff ;]
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:ami pi4 kwo ми обяснява6 мен ме дропи 2 пъти (за около 10 игри) преди да изиграем играта, която сте гледали. А там положението беше перфектно - във финалната битка пича само даде А+шифт в/у 3-те ми герои и те си умряха просто ей така - никаква реакция.
За около 10 игри в смисал ние толкова играхме с румънеца като винаги някой от нас излизаше заради лаг.

П.П. в първата ми среща СТФУ беше хост и нямаше никакъв лаг.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Аз бях aiming proxy ,толкова ли не се сети...Просто играех и използвах да напиша нещо да се заям докато бях убит. :) Гледах по ТВ играта с nova&sleep ....
Мача с датата кажи кога.
Сега ще влизам в хофа....

PP :) : хехе gosu нет
Публикувай отговор