Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
-
Гост
- stfu-n00b!
[LP]Rado написа:супер ..баница за закуска..баннан за десерт
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и падаого яко направено
или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ?
Пак го четох и просто не се здържах.......
Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.
: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче....нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада
5.peace.....
Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....
Досега не бях у нас айде в headoff
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Mystic_TaNgRa
- Обратна връзка:
-
Гост
-
Гост
и по този повод хайде още сега кажете към колко часът ще можете да влезете в хеадофф...
Бтв гледахте ли реп-а оценен на 10.00 в вцриплей.ком - уд вс уд 4в4_рт_ис_госу вс МУМ некъв си (тук стфу 6те се хване за главата как е възможно да не го знам тоя и ще обясни, че на 20.03.2003 в 22:34 БГ време по-горният човек е бил на 7 място в соло лейдър и на 13 във ффа бнет...)? Видяхте ли как 4ервеният си изхаби НОВА + СЛИЙП за 1 гул ? Мн яко беше
Бтв гледахте ли реп-а оценен на 10.00 в вцриплей.ком - уд вс уд 4в4_рт_ис_госу вс МУМ некъв си (тук стфу 6те се хване за главата как е възможно да не го знам тоя и ще обясни, че на 20.03.2003 в 22:34 БГ време по-горният човек е бил на 7 място в соло лейдър и на 13 във ффа бнет...)? Видяхте ли как 4ервеният си изхаби НОВА + СЛИЙП за 1 гул ? Мн яко беше
-
Aiming proxy....
хахахахахаха...нямам думиstfu-n00b! написа:[LP]Rado написа:супер ..баница за закуска..баннан за десерт
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и падаого яко направено
или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ?
Пак го четох и просто не се здържах.......
разбрах как се гледат игри.Влязох обс на някаква игра между елф и ъндед.написах /старт.играта почна ама на скорост 8х!!винаги ли е така?
Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче....нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада![]()
5.peace.....
Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....
Досега не бях у нас айде в headoff
-
Гост
АЗ 4е съм много ламав ламав съм, но не познавам човек/животно (тук се има в предвид Груби/Инсомния), който да не е ламав на 3-4сек. лаг. Прокси ако си навитарка можем да изиграем няколко игри - ако паднеш от ламер значе ти/Вие си/сте...
Можеш да ме намериш в хеадофф всяка вечер. Желателно е да има обсървъри от форума например.
Можеш да ме намериш в хеадофф всяка вечер. Желателно е да има обсървъри от форума например.
-
Гост
-
Гост
-
Гост
За около 10 игри в смисал ние толкова играхме с румънеца като винаги някой от нас излизаше заради лаг.Anonymous написа:ami pi4 kwo ми обяснява6 мен ме дропи 2 пъти (за около 10 игри) преди да изиграем играта, която сте гледали. А там положението беше перфектно - във финалната битка пича само даде А+шифт в/у 3-те ми герои и те си умряха просто ей така - никаква реакция.
П.П. в първата ми среща СТФУ беше хост и нямаше никакъв лаг.
- stfu-n00b!
Аз бях aiming proxy ,толкова ли не се сети...Просто играех и използвах да напиша нещо да се заям докато бях убит.
Гледах по ТВ играта с nova&sleep ....
Мача с датата кажи кога.
Сега ще влизам в хофа....
PP
: хехе gosu нет
Мача с датата кажи кога.
Сега ще влизам в хофа....
PP
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!