Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 16:02

dedaznam ama moon pak go nasraxa super barzo 2 krag :)) lamzzzzzzzzz

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 16:05

ТИХО :D

Ако искаш да сложа един 50 минутен VOD да видиш кой е най-великия ..... :)

Днеска ще играеме ли ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 19:29

а ве китаец това горе не съм аз :) чак сега се прибирам от училище (5.50 по БИОЛОГИЯ ЕИИИ не се ебавайте със зубара !!!!!!)... ами айде налазвай в хеадофф...

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 19:41

haha bazik we az bqh ama dneska naistina po biologia mnoo qko :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 21:39

[LP]Rado написа:
супер ..баница за закуска..баннан за десерт :)
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :) ого яко направено :) или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? :lol:

Пак го четох и просто не се здържах.......

Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.
Цитат:
нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :)
: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче.... :lol:
5.peace.....

Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....

Досега не бях у нас айде в headoff

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 22:14

радо и лол направо измислиха нов език, давайте в тоя дух скоро и патент може да извадите :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 22:30

nikoi da ne zabravq i prdtr
v negov stil : " razbirate li me beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :shock: :shock: :shock: "

http://www.mysticteam.com

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2004 23:43

не не не не не не това беше нечовечшки цитат :lol: :lol: :lol:
5 мин. седя на пода и се гърча от смях, потекоха ми сълзи и най-вече лигите.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 08:37

еми супер чат сте си спретнали до 00:01 4асът, но на мен нет-а отново ми спря към 21:00.

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 08:41

и по този повод хайде още сега кажете към колко часът ще можете да влезете в хеадофф...
Бтв гледахте ли реп-а оценен на 10.00 в вцриплей.ком - уд вс уд 4в4_рт_ис_госу вс МУМ некъв си (тук стфу 6те се хване за главата как е възможно да не го знам тоя и ще обясни, че на 20.03.2003 в 22:34 БГ време по-горният човек е бил на 7 място в соло лейдър и на 13 във ффа бнет...)? Видяхте ли как 4ервеният си изхаби НОВА + СЛИЙП за 1 гул ? Мн яко беше :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 11:26

:D

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 11:31

Gledah igrata po WaaaghTV....
Az ne znam no tormozko tova bi kazal.........
XYY e lamerrrrrr.....
Aide 4e sum umrql sega a rounda po4va....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 11:35

stfu-n00b! написа:
[LP]Rado написа:
супер ..баница за закуска..баннан за десерт :)
аа кой гледа в неделя спортнет последните 15 мин ?
ебаси лудото филмче за вар3......просто ме накефи...как УД си печели играта само с мизерен коил.....с 5 паяка един герой нуква момчетоо..или пък кви ли не с кво ли неедна варденка...да я нукнат...с луисп си прави моон лел зад нея...нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система)мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :) ого яко направено :) или пък УД на УД..дето единия май загуби 1 гул вупреки че беще в базата на другия..са го издирвам тва филмче...и скоро ща дам линк...
бтв..може ли някой да ми даде сд кейове колкото и да са заети ? :lol:

Пак го четох и просто не се здържах.......

разбрах как се гледат игри.Влязох обс на някаква игра между елф и ъндед.написах /старт.играта почна ама на скорост 8х!!винаги ли е така?

Ами просто няма как да не се смея......
1.измисли нов език
2.нови термини които при положение ,че се занимавам с това не знам, особено :нукавар и съраоинди
3.Колко имаш на класното по-литература ?
4.
Цитат:
нукавар я...стоп насъраоинди(не съраонд система )мн зградата...и избега...кви ли не изродщини....дават едно арче..коил..нова...импале...и пада :)
: Другия път го напиши на китайски добрече съм го гледал та разбрах ,пък и съм си Ентелигентно момче.... :lol:
5.peace.....

Филмчето сега не ми се занимава да го качвам другаде.....

Досега не бях у нас айде в headoff

хахахахахаха...нямам думи :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 19:36

АЗ 4е съм много ламав ламав съм, но не познавам човек/животно (тук се има в предвид Груби/Инсомния), който да не е ламав на 3-4сек. лаг. Прокси ако си навитарка можем да изиграем няколко игри - ако паднеш от ламер значе ти/Вие си/сте...
Можеш да ме намериш в хеадофф всяка вечер. Желателно е да има обсървъри от форума например.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 19:45

абе какво е това 4 секунди лаг бе вие луди ли сте при лаг пове4е от 600-700 мили секунди по4ва да дропи който не ми вярва да седне да провери!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 19:50

ami pi4 kwo ми обяснява6 мен ме дропи 2 пъти (за около 10 игри) преди да изиграем играта, която сте гледали. А там положението беше перфектно - във финалната битка пича само даде А+шифт в/у 3-те ми герои и те си умряха просто ей така - никаква реакция.

Заглавие:

бтв чакам отговор от анонимния отворко.

Заглавие:

UB clan, има вероятност да направим clan war с data.bg ако се навият да прескочат до headoff ;]

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 19:52

Anonymous написа:
ami pi4 kwo ми обяснява6 мен ме дропи 2 пъти (за около 10 игри) преди да изиграем играта, която сте гледали. А там положението беше перфектно - във финалната битка пича само даде А+шифт в/у 3-те ми герои и те си умряха просто ей така - никаква реакция.

За около 10 игри в смисал ние толкова играхме с румънеца като винаги някой от нас излизаше заради лаг.

П.П. в първата ми среща СТФУ беше хост и нямаше никакъв лаг.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2004 21:09

Аз бях aiming proxy ,толкова ли не се сети...Просто играех и използвах да напиша нещо да се заям докато бях убит. :) Гледах по ТВ играта с nova&sleep ....
Мача с датата кажи кога.
Сега ще влизам в хофа....

PP :) : хехе gosu нет

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost