Dragon Age II

Игри за PC
Публикувай отговор
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Re: Dragon Age II

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

изглежда всички сме скиптично настроени а това е хубаво защото така ще ни боли по малко като играта се окаже боклук от първо ниво :x
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Draksis

Мнение от Draksis »

Скептично настроен? Не. По-скоро знам, че BioWare е студио, което си върши работата.

Ще си призная, че в момента, който чух за историята в Dragon Age II, си помислих същото, което си помислих и за Mass Effect 2. "Евала, отново отебават истинската история и ни разказват произволен епизод от същата вселена". И си е така, много повече бих предпочел да продължа историята на Пазителя си, но щом знам, че няма да стане, няма да си хабя времето да мрънкам наляво и надясно я.

Ще продължим явно с нападките един срещу друг. А темата така хубаво си беше потънала...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

И мен не ме интересува графиката, нека е ръбата и т.н., просто искам да има някакъв по-мрачен нюанс. Не защото искам да е тру култ дарк фентъзи, просто първата част уцели точно в десятката що се отнасяше до атмосфера, сетинг и нюанси. Дори интерфейса, който виждам сега на шотове и клипчета, ми изглежда УЖАСНО грозен. Дали ще го променят , не знам , но искрено се надявам да го пипнат. :?

Това с трите възможни варианта за отговор е от една страна притеснително, от друга - ще има тръпка и понякога ще става фън като каже някаква простотия на не когото трябва.
джумерки
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Искате други нюанси? Модове за вас! Да, толкова е лесно...
Аз лично не намерих нещо, което да не ми хареса от досега видяното/прочетеното за играта. Нямам търпение да си я взема в момента, в който излезе, и да се разбия от кеф поне една седмица без спиране.

Peace, haters.
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

не сме хеитъри просто изразяваме мнение
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

{SuPa-1337-Killa} написа:не сме хеитъри просто изразяваме мнение

Което се състои в "играта е грозна, ще е грозна и като излезе, геймплеят е тъп, правена е за лапета, цветовете не ме кефят..."
Мда...
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ако default версията на Hawke наистина е с тая ръбавата, педерастка ирландска брадица, ше го играя жена да го еба :!:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Draksis

Мнение от Draksis »

Аз не знам с какъв акъл трябва да си, за да НЕ играеш с жена... То бива, бива, ама BioWare успяха да направят Мариан Хоук като супермодел, баси. :P
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

туко що разбрах че няма да може да се слагат брони на спътницте ти.... :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Wait какъв е смисъла Bioware да говорят, че всеки от спътниците ти ще има по шест генерално различни облика според бронята, която носят, ако не можеш да им слагаш брони?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Общо взето Драксис е много прав с най-горния си пост, но между мен и него има само 1 разлика. Това е единствената игра, която не искам да се усира, защото се влюбих в единицата и всеки път като видя 2 ме хваща яд.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

Sentry написа:Wait какъв е смисъла Bioware да говорят, че всеки от спътниците ти ще има по шест генерално различни облика според бронята, която носят, ако не можеш да им слагаш брони?

най- вероятно ще е като при МЕ2... различни цветове... и прически... и.... то май че други неща няма :roll:
Draksis

Мнение от Draksis »

Голяма работа. В Origins сякаш махахме робата на Мориган, за да я заменим с произволен боклук, нали?

Същата работа и с останалите ми спътници, просто взимах бронята, която най-много харесвах за тях (като Warden Commander's, Blood Dragon's и т.н.) и не я свалях.

Разбирам да е като някое DnD RPG, където масивността на предметите те кара да търсиш различни брони. Откакто се усетих, че всички всъщност са вариации на една и съща, но с различни статистики... И им ебах майката, не ми се занимаваше.

Та ако ще ми предлагат абсолютно същия номер, чак се радвам, че няма да мога да ги сменям броните, въобще не ми пука.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Да ама ние искаме да им сменяме броните. :cry:
Тези в Origins на които не им сменях броните не ги и взимах в партито. А Мориган е единствената, на която смених робата за малко и после й върнах старата, щото... просто нямаше по-добра.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър

The Grim Reaper написа:Да ама ние искаме да им сменяме броните. :cry:

:roll:
Draksis

Мнение от Draksis »

Reaper's Vestments, що се отнася до добра роба. Моделът ѝ обаче, както всички други роби в играта, е отвратителен.

Аз разбирам смяната на различни брони да води и до визуално различие, но така както бяха решени в Origins, само сменяш цвета. Нищо друго.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Jedi Knight
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=283057

Кефете се, играта рулира според хората, които са я тествали :P
И по-точно:
So don't see this as a dumbed down sequel made for consoles - it isn't. It's a refined, accessible, and genuinely exciting iteration of an already pretty promising series.
Z-Rock
Draksis

Мнение от Draksis »

Тъкмо мислех да поствам статията, но ти ме изпревари. :P

В момента играя Neverwinter Nights 2, и както винаги, почти се проклинам за решението си. Играта страда от изконните проблеми на Obsidian - интересна, зарибяваща, дълга и пълна с бъгове.

Аз само трябва да благодаря на Бог, че ме пази от най-често срещаните проблеми, че като чета в нета с какво са се сблъсквали хората, и ми настръхват косите.

О, и между другото - изпитанието на бардът Кейн? Най-досадния куест, който съм срещал в игра.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Jedi Knight написа:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=283057

Кефете се, играта рулира според хората, които са я тествали :P
И по-точно:
So don't see this as a dumbed down sequel made for consoles - it isn't. It's a refined, accessible, and genuinely exciting iteration of an already pretty promising series.

Нали знаеш, че ревоиращите са пристрастни, тъй като са роднини на хората от екипа на BioWare, а също така са им и платили да хвалят играта, а тя всъщност е пълен боклук и няма да се хареса на никого, защото е грозна, проста и скучна.

Draksis, на мен най-големият ми проблем при NWN2 беше, че като станеш елитен клас и цялото предизвикателство отива по дяволите.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Draksis

Мнение от Draksis »

Това да е бил проблема, аз играя RPG-та заради историята, не заради геймплея. :)

А иначе играта е кошмар. Липсващи диалози, прекъсвания, проблеми с инвентара, неработещи кътсцени, изчезващи спътници, сливане на спътниците с котки и язовци... Аман.

Ама пък е интересна и ми е приятно да я играя. :)

P.S. Йихуу, отидохме на 20-та страница вече. Мислех, че ще я стигнем едва когато играта излезе и се почнат въпросите "Какво трябва да направя, за да...". :P
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Публикувай отговор