AcTivE написа:Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус
Киселка е била тая дето си опитал

Обикновено вкуса на спермата и на въпросната течност се влияе от това какво яде въпросния индивид

AcTivE написа:Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE написа:А ти като нямаш какво да кажеш защо постваш? Направихте форума на сметище. Трябва ли някой да е тъп, когато иска да каже нещо, което не ви харесва?
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Hurford написа:*virgin*
DennisEverything? написа:А,бе,фиданки,някой от вас ще ходи ли на Обзор тая година?
2Д искам да разбера ти кога отиваш,щото и аз ше ходя към 21ви.Може и да се засечеме (:
Някой друг?
Да,бе,ше си го дам на русначките,защо не![]()
Уж държа на водка...пък ше видим
O6im написа:Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.
2D. написа:Makes you wander, doesn't it?
The Grim Reaper написа:2D. написа:Makes you wander, doesn't it?
If only it could make you google it...
Не се нарича преждевременна еякулация. Няма нищо общо. Безцветното вещество е течност, която изпускаш по време на ерекция. Проблема е, че по каналите ти може да има все още живи сперматозоиди от последния път, в който си лъскал бастуна, примерно.
А цветната бременност е една коренно различна тема, която намесваш единствено от некомпетентност.
2D. написа:Иначе се надявам дя съм с гаджето, па от рускините се отказах. Сега ми е на преден план мойто либе и нема се дам.![]()
2D. написа:За точното наименование на първото, казах че не съм сигурен, а второто си е точно по темата за забременяване, когато уж не би трябвало да се случи. Цветната бременност е момичето да забременее, докато е в цикъл. Нямам нужда от гугъл, за да го знам, о КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСЯКА ТЕМА, ПРЕМЪДРИ РИЙЙПЪРЮ ВЕЛИКИ САМА!!!
ФантагИро написа:О, Господи ! Защо ни наказваш така.
Аз, като жена естествено, винаги съм си мислела, че цветната бременност е когато една жена е бременна, но цикъла й си идва редовно всеки месец, разликата е само в продължителността и цвета на кръвта. Леле...никакъв секс вече по време на цикъл...
Кой нормален мъж ще прави секс без презерватив токато жената е в цикъл, бе ?
Другото което е, че по време на цикъл жената изхвърля узрялата яйцеклетка от тялото си, която е годна за оплождане. Демек, тая кръв дето тече всеки месец е от яйцеклетката, която се пука, един вид презряване и тя се пръска, тъй като минава периода й на годност за оплождане.
Баси, надявам се не съм го написала много сложно за твойта компетентна главичка
AcTivE написа:2D, приятелю, не се коси за глупости. Правиш грешката да говориш за област, която ти е чужда - т.е. женските работи. Виж Хитрушата, потвърждава ника си, като не навлиза в мъжките. По-хитра е от теб, но да не те засегна, да кажем, че си заслепен от чара й![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2D. написа:Ок, i lose.Явно някой твои съполнички са по-зле инфромирани от теб.
Аз обаче не съм си правил труда да им проверявам думите, щото и без друго постоянно ми приказват за некви такива работи, като им дойде.
Хейл ту дъ мастър!
![]()