Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д)

Нещата от живота
Публикувай отговор

Е?

Да
27
32%
Не
7
8%
Само по принцип
3
4%
Не и ако е за добра кауза
7
8%
Винаги е за добра кауза
9
11%
Един път не се брои
0
Няма гласували
Пробвал съм само с прахосмукачката
4
5%
Хамелеона ще постне и в тази тема :D
28
33%

Общо гласове: 85

Hitrusha

Re: Изневяра ли е свирката?

Мнение от Hitrusha »

AcTivE написа:Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус :D

Киселка е била тая дето си опитал ;)
Обикновено вкуса на спермата и на въпросната течност се влияе от това какво яде въпросния индивид :)
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Говорихме за безцветната течност при ерекция :D
Колкото до вкуса на самата семенна течност, той се влияе едва от няколко видове вещества - примерно алкалоиди като кафе - горчива и др. Иначе в повечето случаи е солена. Поне така ми е казвала моята. По твоята логика ако ям пастет, ще има вкус на пастет, примерно? По същата логика може да се отговори и на въпроса какъв вкус имат течностите на жената - понякога са кисели, сладки, солени и т.н.
Впрочем, ако си доброволка за експеримента... :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Защо се правиш на тъп ?
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

А ти като нямаш какво да кажеш защо постваш? Направихте форума на сметище. Трябва ли някой да е тъп, когато иска да каже нещо, което не ви харесва?
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

AcTivE написа:А ти като нямаш какво да кажеш защо постваш? Направихте форума на сметище. Трябва ли някой да е тъп, когато иска да каже нещо, което не ви харесва?

Защо да няма какво да кажа ? Както виждаш, имам.
Прав си, има хора в този форум, които наистина ще си помислят, че ако ядат пастет вкуса на спермата им ще е на пастет, но смятам, че по-голямата част от форума са разбрали какво имах предвид с това" влияе се от храната".
А тези, които ще го помислят това...не съм пък длъжна да им пиша чак такива романи и да водя лекции, тъй като и без това те си пишат по темата без да са наясно :)
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Хитрушата иска да те накара, да си признаеш, че си я опитвал :lol:
Don't be a prisoner of your own style!

Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

*virgin*
:oops:
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Hurford написа:*virgin*
:oops:

Никога не съм разбирал какво срамно има в това да си девствен?
Това са някакви шибаняшки и крайно инфантилни представи за поне сексуалната действителност. Не си по-малко мъж, като не си наебал някоя си там пача, която изпитва удоволствие да й се запълват дупките безразборно. Тъпо е. Първия път трябва да е специален. ;)
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

DennisEverything? написа:А,бе,фиданки,някой от вас ще ходи ли на Обзор тая година?
2Д искам да разбера ти кога отиваш,щото и аз ше ходя към 21ви. :) Може и да се засечеме (:

Някой друг?

Да,бе,ше си го дам на русначките,защо не :roll:
Уж държа на водка...пък ше видим :?

Ми аз принципно се тъкмя чак за Август, щото имам един изпит на 12 Юли, а после трябва и пари да си кихна от някъде, та така стоят нещата при мене.

Иначе се надявам дя съм с гаджето, па от рускините се отказах. Сега ми е на преден план мойто либе и нема се дам. :D

O6im написа:Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.

Споко, то с под 8 см не можеш да напомпиш корема на момето. Пък ние тука сме деца. :D
Иначе му се викаше преждевременна еякулация май, но ще ви излъжа. Също така има и цветна бременност, но това сигурно е дори по-рядък случай... или не? Makes you wonder, doesn't it? :o
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

2D. написа:Makes you wander, doesn't it? :o

If only it could make you google it...

Не се нарича преждевременна еякулация. Няма нищо общо. Безцветното вещество е течност, която изпускаш по време на ерекция. Проблема е, че по каналите ти може да има все още живи сперматозоиди от последния път, в който си лъскал бастуна, примерно.

А цветната бременност е една коренно различна тема, която намесваш единствено от некомпетентност.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

The Grim Reaper написа:
2D. написа:Makes you wander, doesn't it? :o

If only it could make you google it...

Не се нарича преждевременна еякулация. Няма нищо общо. Безцветното вещество е течност, която изпускаш по време на ерекция. Проблема е, че по каналите ти може да има все още живи сперматозоиди от последния път, в който си лъскал бастуна, примерно.

А цветната бременност е една коренно различна тема, която намесваш единствено от некомпетентност.

За точното наименование на първото, казах че не съм сигурен, а второто си е точно по темата за забременяване, когато уж не би трябвало да се случи. Цветната бременност е момичето да забременее, докато е в цикъл. Нямам нужда от гугъл, за да го знам, о КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСЯКА ТЕМА, ПРЕМЪДРИ РИЙЙПЪРЮ ВЕЛИКИ САМА!!! :lol:
LOVE & PEACE!!!
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

2D. написа:Иначе се надявам дя съм с гаджето, па от рускините се отказах. Сега ми е на преден план мойто либе и нема се дам. :D

А пък ние с моята си правихме планове да опънем някоя полякиня и после да я зарежем :D

Само един съвет ще дам. Един път ми се скъса гумата и супер много се спекох, но ни се досвидяха 30 кинта за хапче. Аптекарката ни посъветва да направим промивка с оцет, разреден с вода. Не знам колко действа и дали това спаси положението, но се случват и такива неща. Оттогава само Sportex и Sicо.

Сега като говорим по темата се сетих, че преди беше станал един прецедент - някакъв бивш известен тенисист имал афера с някаква долнопробна манекенка и тя му направила свирка в някакво перално помещение. Имали връзка месец-два, но нищо сериозно, дори секс не били правили. Разделят се и както и да е. След година тенисиста разбира, че е станал баща, онази му иска яко кинти. След това се разкрива как точно се е получило - когато онзи свършил в устата й, тя не глътнала спермата му, а я изплюла в ръката си и се самооплодила ръчно :shock: Тъй че, умната :D
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

lol
Това дори аз го знам. Цветната бременност е да получава цикъл, докато е бременна.
nub :P
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

2D. написа:За точното наименование на първото, казах че не съм сигурен, а второто си е точно по темата за забременяване, когато уж не би трябвало да се случи. Цветната бременност е момичето да забременее, докато е в цикъл. Нямам нужда от гугъл, за да го знам, о КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСЯКА ТЕМА, ПРЕМЪДРИ РИЙЙПЪРЮ ВЕЛИКИ САМА!!! :lol:

О, Господи ! Защо ни наказваш така.
Аз, като жена естествено, винаги съм си мислела, че цветната бременност е когато една жена е бременна, но цикъла й си идва редовно всеки месец, разликата е само в продължителността и цвета на кръвта. Леле...никакъв секс вече по време на цикъл...
Кой нормален мъж ще прави секс без презерватив токато жената е в цикъл, бе ?
Другото което е, че по време на цикъл жената изхвърля узрялата яйцеклетка от тялото си, която е годна за оплождане. Демек, тая кръв дето тече всеки месец е от яйцеклетката, която се пука, един вид презряване и тя се пръска, тъй като минава периода й на годност за оплождане.
Баси, надявам се не съм го написала много сложно за твойта компетентна главичка :)

Актив, при такива положения като твойто можеш да ползваш аспирин. Момичето си пъха е дин аспирин колкото се може по-навътре. Аспиринът окислява средата и убива сперматозоидите.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

ФантагИро написа:О, Господи ! Защо ни наказваш така.
Аз, като жена естествено, винаги съм си мислела, че цветната бременност е когато една жена е бременна, но цикъла й си идва редовно всеки месец, разликата е само в продължителността и цвета на кръвта. Леле...никакъв секс вече по време на цикъл...
Кой нормален мъж ще прави секс без презерватив токато жената е в цикъл, бе ?
Другото което е, че по време на цикъл жената изхвърля узрялата яйцеклетка от тялото си, която е годна за оплождане. Демек, тая кръв дето тече всеки месец е от яйцеклетката, която се пука, един вид презряване и тя се пръска, тъй като минава периода й на годност за оплождане.
Баси, надявам се не съм го написала много сложно за твойта компетентна главичка :)

Ок, i lose. :oops: Явно някой твои съполнички са по-зле инфромирани от теб. :) Аз обаче не съм си правил труда да им проверявам думите, щото и без друго постоянно ми приказват за некви такива работи, като им дойде. :lol: Хейл ту дъ мастър! :bowdown:
:ImNoob:
LOVE & PEACE!!!
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

За Аспирина. Кофтито е, че лигавицата там е много чувствителна и трябва да се внимава да не се "изгори". Те и повечето противозачатъчни действат на същия принцип на окисление, но тук вече свършва моята компетенция. Хубаво е да има такива дискусии, защото това е форум главно за подрастващи и биха им спестили много главоболия, колкото и банално да звучи.

2D, приятелю, не се коси за глупости. Правиш грешката да говориш за област, която ти е чужда - т.е. женските работи. Виж Хитрушата, потвърждава ника си, като не навлиза в мъжките. По-хитра е от теб, но да не те засегна, да кажем, че си заслепен от чара й :oops: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

AcTivE написа:2D, приятелю, не се коси за глупости. Правиш грешката да говориш за област, която ти е чужда - т.е. женските работи. Виж Хитрушата, потвърждава ника си, като не навлиза в мъжките. По-хитра е от теб, но да не те засегна, да кажем, че си заслепен от чара й :oops: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

Требе да се говори Активчо. Така общата култра се обогатява и става по-акуратна. :)
LOVE & PEACE!!!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

2D. написа:Ок, i lose. :oops: Явно някой твои съполнички са по-зле инфромирани от теб. :) Аз обаче не съм си правил труда да им проверявам думите, щото и без друго постоянно ми приказват за некви такива работи, като им дойде. :lol: Хейл ту дъ мастър! :bowdown:
:ImNoob:

Осра се.

За точното наименование на първото укор от мен не си получил.

За второто изказах едно твърдение, което се оказа вярно. Темата няма нищо общо. И очевидно имаш нужда от гугъл, за да го знаеш.

И да, компетентен съм по темата за цветната бременност. Очевидно повече от теб. Трябваше ли да се излагаш така, с убеждението, че си ме затапил?

И с'я ми идва на главата... Пичове, не използвайте презервативи със спермициден лубрикант.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Първо, това за оцета ми го каза фармацевта, при който ходехме за хапчетата. Вече обяснихме на какво се дължи ефекта. Трябваше да уточня, че говорим за минутите непосредствено след акта. И то не при краен случай. Второ, представи си, че с мацката сте някъде извън цивилизацията, без кола, примерно на високопланинска хижа. Сигурно в джобчето ти там ще дрънкат семки и противозачатъчни. Много по-вероятно е да има оцет за салатка, или аспирин, както каза Хитрушата. Но иначе и ти си прав - сигурността преди всичко. Разбира се, после да не се чудиш защо на половинката ти има мустак и косми на гърба. :wink:

П.С. В крайна сметка Хамелеона постна ли в тази тема :roll: :D :D :D
Аватар
darksoldier

Мнение от darksoldier »

"Актив, при такива положения като твойто можеш да ползваш аспирин. Момичето си пъха е дин аспирин колкото се може по-навътре. Аспиринът окислява средата и убива сперматозоидите."
божичко опази от неграмотни идиоти! ще цъфнеш от аспирина като слънчоглед бе мила :) с него се чистят платки ...
А до секса по време на цикъл не виждам нищо ненормално..изциклили геймърчета :)
Има ли нещо за ашлаЙдисване?
Публикувай отговор