Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Е?

Да    32%  32%  [ 27 ]
 Не    8%  8%  [ 7 ]
 Само по принцип    4%  4%  [ 3 ]
 Не и ако е за добра кауза    8%  8%  [ 7 ]
 Винаги е за добра кауза    11%  11%  [ 9 ]
 Един път не се брои    0%  0%  [ 0 ]
 Пробвал съм само с прахосмукачката    5%  5%  [ 4 ]
 Хамелеона ще постне и в тази тема :D    33%  33%  [ 28 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката?
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:25

AcTivE написа:
Забрави да кажеш, че е леко киселка на вкус :D

Киселка е била тая дето си опитал ;)
Обикновено вкуса на спермата и на въпросната течност се влияе от това какво яде въпросния индивид :)

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:40

Говорихме за безцветната течност при ерекция :D
Колкото до вкуса на самата семенна течност, той се влияе едва от няколко видове вещества - примерно алкалоиди като кафе - горчива и др. Иначе в повечето случаи е солена. Поне така ми е казвала моята. По твоята логика ако ям пастет, ще има вкус на пастет, примерно? По същата логика може да се отговори и на въпроса какъв вкус имат течностите на жената - понякога са кисели, сладки, солени и т.н.
Впрочем, ако си доброволка за експеримента... :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:41

Защо се правиш на тъп ?

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:43

А ти като нямаш какво да кажеш защо постваш? Направихте форума на сметище. Трябва ли някой да е тъп, когато иска да каже нещо, което не ви харесва?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:45

AcTivE написа:
А ти като нямаш какво да кажеш защо постваш? Направихте форума на сметище. Трябва ли някой да е тъп, когато иска да каже нещо, което не ви харесва?

Защо да няма какво да кажа ? Както виждаш, имам.
Прав си, има хора в този форум, които наистина ще си помислят, че ако ядат пастет вкуса на спермата им ще е на пастет, но смятам, че по-голямата част от форума са разбрали какво имах предвид с това" влияе се от храната".
А тези, които ще го помислят това...не съм пък длъжна да им пиша чак такива романи и да водя лекции, тъй като и без това те си пишат по темата без да са наясно :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:46

Хитрушата иска да те накара, да си признаеш, че си я опитвал :lol:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:47

*virgin*
:oops:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:56

Hurford написа:
*virgin*
:oops:

Никога не съм разбирал какво срамно има в това да си девствен?
Това са някакви шибаняшки и крайно инфантилни представи за поне сексуалната действителност. Не си по-малко мъж, като не си наебал някоя си там пача, която изпитва удоволствие да й се запълват дупките безразборно. Тъпо е. Първия път трябва да е специален. ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 22:58

DennisEverything? написа:
А,бе,фиданки,някой от вас ще ходи ли на Обзор тая година?
2Д искам да разбера ти кога отиваш,щото и аз ше ходя към 21ви. :) Може и да се засечеме (:

Някой друг?

Да,бе,ше си го дам на русначките,защо не :roll:
Уж държа на водка...пък ше видим :?

Ми аз принципно се тъкмя чак за Август, щото имам един изпит на 12 Юли, а после трябва и пари да си кихна от някъде, та така стоят нещата при мене.

Иначе се надявам дя съм с гаджето, па от рускините се отказах. Сега ми е на преден план мойто либе и нема се дам. :D

O6im написа:
Хора вие изобщо наясно ли сте ,че даже да не свършите в нея пак може да забременее и това с прекратяването на акта може да не свърши никаква работа и мн яко да го издухате. Вземете да се образовате.

Споко, то с под 8 см не можеш да напомпиш корема на момето. Пък ние тука сме деца. :D
Иначе му се викаше преждевременна еякулация май, но ще ви излъжа. Също така има и цветна бременност, но това сигурно е дори по-рядък случай... или не? Makes you wonder, doesn't it? :o

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:01

2D. написа:
Makes you wander, doesn't it? :o

If only it could make you google it...

Не се нарича преждевременна еякулация. Няма нищо общо. Безцветното вещество е течност, която изпускаш по време на ерекция. Проблема е, че по каналите ти може да има все още живи сперматозоиди от последния път, в който си лъскал бастуна, примерно.

А цветната бременност е една коренно различна тема, която намесваш единствено от некомпетентност.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:07

The Grim Reaper написа:
2D. написа:
Makes you wander, doesn't it? :o

If only it could make you google it...

Не се нарича преждевременна еякулация. Няма нищо общо. Безцветното вещество е течност, която изпускаш по време на ерекция. Проблема е, че по каналите ти може да има все още живи сперматозоиди от последния път, в който си лъскал бастуна, примерно.

А цветната бременност е една коренно различна тема, която намесваш единствено от некомпетентност.

За точното наименование на първото, казах че не съм сигурен, а второто си е точно по темата за забременяване, когато уж не би трябвало да се случи. Цветната бременност е момичето да забременее, докато е в цикъл. Нямам нужда от гугъл, за да го знам, о КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСЯКА ТЕМА, ПРЕМЪДРИ РИЙЙПЪРЮ ВЕЛИКИ САМА!!! :lol:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:09

2D. написа:
Иначе се надявам дя съм с гаджето, па от рускините се отказах. Сега ми е на преден план мойто либе и нема се дам. :D

А пък ние с моята си правихме планове да опънем някоя полякиня и после да я зарежем :D

Само един съвет ще дам. Един път ми се скъса гумата и супер много се спекох, но ни се досвидяха 30 кинта за хапче. Аптекарката ни посъветва да направим промивка с оцет, разреден с вода. Не знам колко действа и дали това спаси положението, но се случват и такива неща. Оттогава само Sportex и Sicо.

Сега като говорим по темата се сетих, че преди беше станал един прецедент - някакъв бивш известен тенисист имал афера с някаква долнопробна манекенка и тя му направила свирка в някакво перално помещение. Имали връзка месец-два, но нищо сериозно, дори секс не били правили. Разделят се и както и да е. След година тенисиста разбира, че е станал баща, онази му иска яко кинти. След това се разкрива как точно се е получило - когато онзи свършил в устата й, тя не глътнала спермата му, а я изплюла в ръката си и се самооплодила ръчно :shock: Тъй че, умната :D

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:10

lol
Това дори аз го знам. Цветната бременност е да получава цикъл, докато е бременна.
nub :P

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:12

2D. написа:
За точното наименование на първото, казах че не съм сигурен, а второто си е точно по темата за забременяване, когато уж не би трябвало да се случи. Цветната бременност е момичето да забременее, докато е в цикъл. Нямам нужда от гугъл, за да го знам, о КОМПЕТЕНТНИ ПО ВСЯКА ТЕМА, ПРЕМЪДРИ РИЙЙПЪРЮ ВЕЛИКИ САМА!!! :lol:

О, Господи ! Защо ни наказваш така.
Аз, като жена естествено, винаги съм си мислела, че цветната бременност е когато една жена е бременна, но цикъла й си идва редовно всеки месец, разликата е само в продължителността и цвета на кръвта. Леле...никакъв секс вече по време на цикъл...
Кой нормален мъж ще прави секс без презерватив токато жената е в цикъл, бе ?
Другото което е, че по време на цикъл жената изхвърля узрялата яйцеклетка от тялото си, която е годна за оплождане. Демек, тая кръв дето тече всеки месец е от яйцеклетката, която се пука, един вид презряване и тя се пръска, тъй като минава периода й на годност за оплождане.
Баси, надявам се не съм го написала много сложно за твойта компетентна главичка :)

Актив, при такива положения като твойто можеш да ползваш аспирин. Момичето си пъха е дин аспирин колкото се може по-навътре. Аспиринът окислява средата и убива сперматозоидите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:19

ФантагИро написа:
О, Господи ! Защо ни наказваш така.
Аз, като жена естествено, винаги съм си мислела, че цветната бременност е когато една жена е бременна, но цикъла й си идва редовно всеки месец, разликата е само в продължителността и цвета на кръвта. Леле...никакъв секс вече по време на цикъл...
Кой нормален мъж ще прави секс без презерватив токато жената е в цикъл, бе ?
Другото което е, че по време на цикъл жената изхвърля узрялата яйцеклетка от тялото си, която е годна за оплождане. Демек, тая кръв дето тече всеки месец е от яйцеклетката, която се пука, един вид презряване и тя се пръска, тъй като минава периода й на годност за оплождане.
Баси, надявам се не съм го написала много сложно за твойта компетентна главичка :)

Ок, i lose. :oops: Явно някой твои съполнички са по-зле инфромирани от теб. :) Аз обаче не съм си правил труда да им проверявам думите, щото и без друго постоянно ми приказват за некви такива работи, като им дойде. :lol: Хейл ту дъ мастър! :bowdown:
:ImNoob:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:24

За Аспирина. Кофтито е, че лигавицата там е много чувствителна и трябва да се внимава да не се "изгори". Те и повечето противозачатъчни действат на същия принцип на окисление, но тук вече свършва моята компетенция. Хубаво е да има такива дискусии, защото това е форум главно за подрастващи и биха им спестили много главоболия, колкото и банално да звучи.

2D, приятелю, не се коси за глупости. Правиш грешката да говориш за област, която ти е чужда - т.е. женските работи. Виж Хитрушата, потвърждава ника си, като не навлиза в мъжките. По-хитра е от теб, но да не те засегна, да кажем, че си заслепен от чара й :oops: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:32

AcTivE написа:
2D, приятелю, не се коси за глупости. Правиш грешката да говориш за област, която ти е чужда - т.е. женските работи. Виж Хитрушата, потвърждава ника си, като не навлиза в мъжките. По-хитра е от теб, но да не те засегна, да кажем, че си заслепен от чара й :oops: :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:

Требе да се говори Активчо. Така общата култра се обогатява и става по-акуратна. :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2008 23:38

2D. написа:
Ок, i lose. :oops: Явно някой твои съполнички са по-зле инфромирани от теб. :) Аз обаче не съм си правил труда да им проверявам думите, щото и без друго постоянно ми приказват за некви такива работи, като им дойде. :lol: Хейл ту дъ мастър! :bowdown:
:ImNoob:

Осра се.

За точното наименование на първото укор от мен не си получил.

За второто изказах едно твърдение, което се оказа вярно. Темата няма нищо общо. И очевидно имаш нужда от гугъл, за да го знаеш.

И да, компетентен съм по темата за цветната бременност. Очевидно повече от теб. Трябваше ли да се излагаш така, с убеждението, че си ме затапил?

И с'я ми идва на главата... Пичове, не използвайте презервативи със спермициден лубрикант.

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 08:41

Първо, това за оцета ми го каза фармацевта, при който ходехме за хапчетата. Вече обяснихме на какво се дължи ефекта. Трябваше да уточня, че говорим за минутите непосредствено след акта. И то не при краен случай. Второ, представи си, че с мацката сте някъде извън цивилизацията, без кола, примерно на високопланинска хижа. Сигурно в джобчето ти там ще дрънкат семки и противозачатъчни. Много по-вероятно е да има оцет за салатка, или аспирин, както каза Хитрушата. Но иначе и ти си прав - сигурността преди всичко. Разбира се, после да не се чудиш защо на половинката ти има мустак и косми на гърба. :wink:

П.С. В крайна сметка Хамелеона постна ли в тази тема :roll: :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2008 08:58

"Актив, при такива положения като твойто можеш да ползваш аспирин. Момичето си пъха е дин аспирин колкото се може по-навътре. Аспиринът окислява средата и убива сперматозоидите."
божичко опази от неграмотни идиоти! ще цъфнеш от аспирина като слънчоглед бе мила :) с него се чистят платки ...
А до секса по време на цикъл не виждам нищо ненормално..изциклили геймърчета :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com