Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп
:!::!:
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
К'во зяпаш бе .. ?
-
The.Rampage.Rado
Може да е повреден, нецял и некви такива шитове.... Пък и зависи къв е .ехето. Ако е hl2.exe трудно ще го отвориш някога...Flash™ написа:абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп:!::!:
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Re: sdasdsada
Tи базикаш ли се или какво?Такъв саит не съществува.
-
The.Rampage.Rado
Нортън 2005.minuteman написа:Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
Или Касперски 5 ако си фен. Иначе Нортъна е лесен и приятен на външен вид...
Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?The.Rampage.Rado написа:Нортън 2005.minuteman написа:Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.
-
TheGuardian
-
The.Rampage.Rado
Аз съм с 2 и пет. При старт прави нещо като фаст скан, за което чакам 2-3 мин пр секи старт на УинБууза. Но иначе не забелязвам промяна. Справка - подписаminuteman написа:Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?The.Rampage.Rado написа:Нортън 2005.minuteman написа:Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.
-
Гост
-
Гост
-
The.Rampage.Rado
Ми това са последните версий на АВ и ИС протрамите, които са по-добри.Джими Светеца написа:Абе Радо, ъпдейтни си малко датабейза беОбогати го тоя архив, че е супер когато прая reinstall на Уин-а да си тегля най-новите работи без да се ровя в нета
Първо поздравление от мен за полезната тема.
П.С. няма послепис
Следва допълване в останалите категорий в близко бъдеще, но училище ме е налегнало....
Аре че няма кой друг...ето линк от FAN за FlashGet1.5 пише че има някакъв Update и Serial...Малко да допълня списъка с програмките аре поствайте бе хора! 
P.S.|ето и линк за mIRC от FAN не съм го изпробвал ако нещо не върши работа пишете на ЛС.
P.S.S.Ето линк за CDex от FAN.Само за инфо ако някой не знае това е AUDIO RIPPER не намерих по-як.Аре това е за сега от мен

P.S.|ето и линк за mIRC от FAN не съм го изпробвал ако нещо не върши работа пишете на ЛС.
P.S.S.Ето линк за CDex от FAN.Само за инфо ако някой не знае това е AUDIO RIPPER не намерих по-як.Аре това е за сега от мен

pwnd
-
Гост
Ако само avi ти прави проблем трябва да е от кодеците. Абе и всичките видео формати да ти правят проблем изтрий старите кодеци и си вземи нови. Също може да се получава, защото си пуснал прекалено много програми...Гост написа:пийпъл зна4и тегля си филми формат 'ави' и кат ги драпна и по4на да гледам ми върват мнооого насе4ено ама много. някак си кадара много барзо са враща и избарзва мн гадно. от кодек ли е ?