Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )
171
55%
Не, още се гърча!!!
138
45%

Общо гласове: 309

Flash™

Мнение от Flash™ »

абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп :!::!::!:
аверче
К'во зяпаш бе .. ?
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Flash™ написа:абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп :!::!::!:
Може да е повреден, нецял и некви такива шитове.... Пък и зависи къв е .ехето. Ако е hl2.exe трудно ще го отвориш някога... :) :wink: ЛЕКА!
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Много се извинявам, знам че не му е мястото тук, но може ли някой да ми даде линк от където да си изтегля книги свързани със създаване на уеб-страници?
apaunchev

Re: sdasdsada

Мнение от apaunchev »

bla bla bla написа:eto ti link:

http://WWW.AZSUMIDIOTIZUBUR.COM
Tи базикаш ли се или какво?Такъв саит не съществува.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
The.Rampage.Rado

minuteman написа:Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
Нортън 2005.
Или Касперски 5 ако си фен. Иначе Нортъна е лесен и приятен на външен вид...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
apaunchev

Мнение от apaunchev »

The.Rampage.Rado написа:
minuteman написа:Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
Нортън 2005.
А дали Нортъна не натоварва ли много?
apaunchev

Мнение от apaunchev »

The.Rampage.Rado написа:
Нортън 2005.
Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?

П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Тури си Панда.
Само че внимавай.Ако ти е слаб РАМ-а доста често ще ти забива компа...
The.Rampage.Rado

minuteman написа:
The.Rampage.Rado написа:
Нортън 2005.
Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?

П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.
Аз съм с 2 и пет. При старт прави нещо като фаст скан, за което чакам 2-3 мин пр секи старт на УинБууза. Но иначе не забелязвам промяна. Справка - подписа
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Виж човече темата не е доразвита напълно,но с малко труд и желание нещата ще си дойдат по местата.Темичката според мен е много добра като замисъл.Продължавай в същия дух!!!
Яко подписи...х
Гост

Мнение от Гост »

emm za antivirusna prepory4wam
Trend Micro-Internet Security
mn dobra,leka i bezplatna za period ot 1godiina
Гост

Мнение от Гост »

abe drapnah filma taxi N.Y. i dvete 4asti sa na 810mb i sa mpg faail i nikoq programa ne6te da q otvarq kajete mi ko da praq ?????????????
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Абе Радо, ъпдейтни си малко датабейза бе :) Обогати го тоя архив, че е супер когато прая reinstall на Уин-а да си тегля най-новите работи без да се ровя в нета :) Първо поздравление от мен за полезната тема.

П.С. няма послепис :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
The.Rampage.Rado

Джими Светеца написа:Абе Радо, ъпдейтни си малко датабейза бе :) Обогати го тоя архив, че е супер когато прая reinstall на Уин-а да си тегля най-новите работи без да се ровя в нета :) Първо поздравление от мен за полезната тема.

П.С. няма послепис :lol:
Ми това са последните версий на АВ и ИС протрамите, които са по-добри.
Следва допълване в останалите категорий в близко бъдеще, но училище ме е налегнало....
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Аре че няма кой друг...ето линк от FAN за FlashGet1.5 пише че има някакъв Update и Serial...Малко да допълня списъка с програмките аре поствайте бе хора! :idea:

P.S.|ето и линк за mIRC от FAN не съм го изпробвал ако нещо не върши работа пишете на ЛС.

P.S.S.Ето линк за CDex от FAN.Само за инфо ако някой не знае това е AUDIO RIPPER не намерих по-як.Аре това е за сега от мен :devious: :live:
Изображение
pwnd
Гост

Мнение от Гост »

пийпъл зна4и тегля си филми формат 'ави' и кат ги драпна и по4на да гледам ми върват мнооого насе4ено ама много. някак си кадара много барзо са враща и избарзва мн гадно. от кодек ли е ?
Аватар
morron

Мнение от morron »

Гост написа:пийпъл зна4и тегля си филми формат 'ави' и кат ги драпна и по4на да гледам ми върват мнооого насе4ено ама много. някак си кадара много барзо са враща и избарзва мн гадно. от кодек ли е ?
Ако само avi ти прави проблем трябва да е от кодеците. Абе и всичките видео формати да ти правят проблем изтрий старите кодеци и си вземи нови. Също може да се получава, защото си пуснал прекалено много програми...
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Можете ли да ми дадете едно линкче за BitDefender?
Публикувай отговор