Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )    55%  55%  [ 171 ]
 Не, още се гърча!!!    45%  45%  [ 138 ]
Общо гласове : 309
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2004 23:45

абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп :!::!::!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2004 23:51

Flash™ написа:
абе някой ще ми каже ли с къф архиватор да си екстрактвам .еxе фаиловете ??? Аз имам Пауър Архиватор и WinRar ама и с двата не става показва неква грешка и неще да го разархивира тоя фаил плсс хелппп :!::!::!:
Може да е повреден, нецял и некви такива шитове.... Пък и зависи къв е .ехето. Ако е hl2.exe трудно ще го отвориш някога... :) :wink: ЛЕКА!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 08:33

Много се извинявам, знам че не му е мястото тук, но може ли някой да ми даде линк от където да си изтегля книги свързани със създаване на уеб-страници?

Профил

Заглавие: sdasdsada
Публикувано на: 11 Дек 2004 10:00

eto ti link:

http://WWW.AZSUMIDIOTIZUBUR.COM

Заглавие: Re: sdasdsada
Публикувано на: 11 Дек 2004 10:30

bla bla bla написа:

Tи базикаш ли се или какво?Такъв саит не съществува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 14:06

Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 14:12

minuteman написа:
Такаааааааа...Преди 10мин. преинсталирах Уиндоус ХП и сега трябва да си сложа антивирусна...Коя да бъде тя?
Нортън 2005.
Или Касперски 5 ако си фен. Иначе Нортъна е лесен и приятен на външен вид...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 14:17

The.Rampage.Rado написа:
minuteman написа:
Нортън 2005.

А дали Нортъна не натоварва ли много?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 14:53

The.Rampage.Rado написа:
minuteman написа:
Нортън 2005.

Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?

П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 15:00

minuteman написа:

Тури си Панда.
Само че внимавай.Ако ти е слаб РАМ-а доста често ще ти забива компа...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 15:36

minuteman написа:
The.Rampage.Rado написа:
minuteman написа:
Нортън 2005.

Няма ли някой който да е с Нортън 2005 а?На моята машина АMD Athlon XP 2500+ 512MB RAM 80GB HardDisk дали ще започне да ми сече много?

П.С. Дъното ми е ASUS A7N8X-E ако ви трябва.
Аз съм с 2 и пет. При старт прави нещо като фаст скан, за което чакам 2-3 мин пр секи старт на УинБууза. Но иначе не забелязвам промяна. Справка - подписа

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 20:41

Виж човече темата не е доразвита напълно,но с малко труд и желание нещата ще си дойдат по местата.Темичката според мен е много добра като замисъл.Продължавай в същия дух!!!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2004 21:44

emm za antivirusna prepory4wam
Trend Micro-Internet Security
mn dobra,leka i bezplatna za period ot 1godiina

Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2004 16:29

abe drapnah filma taxi N.Y. i dvete 4asti sa na 810mb i sa mpg faail i nikoq programa ne6te da q otvarq kajete mi ko da praq ?????????????

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2004 21:39

Абе Радо, ъпдейтни си малко датабейза бе :) Обогати го тоя архив, че е супер когато прая reinstall на Уин-а да си тегля най-новите работи без да се ровя в нета :) Първо поздравление от мен за полезната тема.

П.С. няма послепис :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2004 23:33

Джими Светеца написа:
Абе Радо, ъпдейтни си малко датабейза бе :) Обогати го тоя архив, че е супер когато прая reinstall на Уин-а да си тегля най-новите работи без да се ровя в нета :) Първо поздравление от мен за полезната тема.

П.С. няма послепис :lol:
Ми това са последните версий на АВ и ИС протрамите, които са по-добри.
Следва допълване в останалите категорий в близко бъдеще, но училище ме е налегнало....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 10:00

Аре че няма кой друг...ето линк от FAN за FlashGet1.5 пише че има някакъв Update и Serial...Малко да допълня списъка с програмките аре поствайте бе хора! :idea:

P.S.|ето и линк за mIRC от FAN не съм го изпробвал ако нещо не върши работа пишете на ЛС.

P.S.S.Ето линк за CDex от FAN.Само за инфо ако някой не знае това е AUDIO RIPPER не намерих по-як.Аре това е за сега от мен :devious: :live:

pwnd

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 19:08

пийпъл зна4и тегля си филми формат 'ави' и кат ги драпна и по4на да гледам ми върват мнооого насе4ено ама много. някак си кадара много барзо са враща и избарзва мн гадно. от кодек ли е ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2004 23:32

Гост написа:
пийпъл зна4и тегля си филми формат 'ави' и кат ги драпна и по4на да гледам ми върват мнооого насе4ено ама много. някак си кадара много барзо са враща и избарзва мн гадно. от кодек ли е ?

Ако само avi ти прави проблем трябва да е от кодеците. Абе и всичките видео формати да ти правят проблем изтрий старите кодеци и си вземи нови. Също може да се получава, защото си пуснал прекалено много програми...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2004 20:50

Можете ли да ми дадете едно линкче за BitDefender?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com