Какво играете в момента ?

Игри за PC
Публикувай отговор
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Re: Какво играете в момента ?

Мнение от The Wolf »

Shadow Ops: Red Mercury - 7.5/10. Ето това търсех толкова време. Непретенциозен шутър, но който да ти задържи вниманието и да не е дотам бъгав и бозав. Хареса ми доста, вярно, че за слабо известен шутър си е сравнително дългичък, но държи качество. Мисиите са различни и горе-долу интересни. Вярно еднаквия геймплей дотъпява към края, но и без това вече съм на такава възраст, че трудно има някоя игра, която да превъртя без да ми писне.

Harry Potter and the Philosopher's Stone - 6.5/10. Много ми хареса играта за магьосници. На филмите така и не станах фен, понеже ми идваха прекалено фантасмагористични. Но за игра историята е идеална. Първата игра е добре направена, учиш магии, има ги всички герои от филма, историята върви точно по него. Само графиката е зле, тък-там има и някое бъгче. Сега съм накрая на втората част, като и двете са доста кратки и те карат да се почувстваш магьосник, заслужават си игрането несъмнено.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

-Stormrаge- написа:FIFA 15 ... и не мога да повярвам кво съм дърво :(
С пад или клавиатура?

На мен ми беше голям шок в началото :Д (не бях цъкал фифа от години, а с пад - никога)

В момента се скандализирам с Prison Architect - толкова добър tycoon не е имало от маса време!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Mincho

Мнение от Mincho »

Епа реших да пробвам най-новата Българска игра бай ви Виктор Ваньо ей ви даже клип
http://youtu.be/6swTgHwJIao
Очаквах да е исрана игра ама е доста добра.
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

denik написа:
-Stormrаge- написа:FIFA 15 ... и не мога да повярвам кво съм дърво :(
С пад или клавиатура?

На мен ми беше голям шок в началото :Д (не бях цъкал фифа от години, а с пад - никога)
За сефте с пад и аз :D
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

В сряда оставих PC-то цял ден да тегли последните няколко излезли Total War-а с идеята да играя за празниците. Като че ли Shogun 2: FotS най ми се понрави от сериите за Япония. Атила ми крашва, Рим 2 беше разочарование за мен, Наполеонката пък най не ми хареса. Не знам обаче защо никой Total War не може да достигне добрият стар Cossacks II: Napoleonic Wars.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Интересно, аз също съм се отдал мощно на Total War; Emperor Edition-а на Rome II е номер едно и вдъхновен от стратегиите на самия Александър Велики съм подел мащабна кампания да обединя отново земите на Антигонидите, Селевкидите, Птолемеите и Аталидите като мощен контрапункт на Рим в нашия край на света. 8)

Стени от фаланги с дълги пики, прашки и шокови удари с хетайри.. красота е просто. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Тъй като тази тема е за спам(малко или много свързан с игри), искам да попитам някой играе ли Lords Of The Fallen след хилядите пачове и ДЛЦ-та които излязоха след като пуснаха играта и тя беше меко казано недовършена ?
Сега заслужава ли си или е все същия crap, че приключвам с Dark Souls, а ще чакам да излезе Dark Souls 2 : Sin Of The First Scholar, преди да си закупя 2ката.

Ще съм благодарен ако драснете 2 реда.
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Напоследък съм на магьосническа вълна и реших да мина игрите от поредицата за Хари Потър, които се оказаха сравнително кратички:

Harry Potter and Chamber of Secrets: 7/10. Най-добрата игра досега от поредицата за Хари Потър. Много добре са надградили първата част. Направили са куидича много по лесен и играем. Отделно от това има най-после магьоснически дуели, които също държат ниво. Колекционирането на магьоснически карти обаче си е все така безсмислено, затова и не съм ги събирал, на всичко отгоре е и трудно намирането им.

Harry Potter and Prisoner of Azkaban: 6/10. Оттук започва свличането надолу на цялата поредица игри. Опитали са се пак да надградят, но уви не им се е получило този път. Магьосническите битки стоят, куидича също, само е редно да ги похваля за осмислянето на събирането на карти, като събрах почти всички, дадоха ми някои бонуси като повече здраве и отключване на някои тайни стаи. Летенето с дракони и нещо подобно на еднорог беше тъповато обаче. Като цяло и историята започна много да затъпява, ама така е и при книгите така че :D

Harry Potter and the Goblet of Fire: 4.5/10. Не я приключих, много счупена камера има тази игра. А също и след като я преполових, ми поиска някакви щитове, които не съм събрал от предишни нива, за да мога да премина в следващото. Заебах я естествено, не си заслужаваше да се връщам. Много глупаво бе, че от игри с полуотворен свят са преминали на тази схема.

Harry Potter and Order of Phoenix: 4/10. Същата счупена камера и дори повече са пренесли и в тази игра. Изтрих я буквално след 15 минути. Навигацията през замъка е толкова мъчна, че да ти стане лошо. По принцип можех да се напъна и да я мина, но ме спря мисълта, че след време при някой по труден дуел, бъгавата камера ще ми прави номера и няма да мога да я завърша, затова реших да се откажа преждевременно от тази игрица. Не знам колко големи награди е спечелила, но за мен си е пълен боклук.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Ако не си чел книгите - прочети ги, струват си. :D
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Мнение от Infernal »

Mount & Blade Persiono 0.73, никак не е лош. Малко е по-труден от native, но все пак добавя много нови неща, така че за всеки фен на поредицата си заслужава! ;)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Абе The Wolf ти колко игри си превъртял през живота си? :D
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Der Meister написа:Абе The Wolf ти колко игри си превъртял през живота си? :D
Ами да ти кажа честно, доста са си, да, не са някакъв супер голям списък, а особено имайки предвид дължината на 90% от тях, списъка не би изглеждал внушително, но пък от друга страна наистина си водя списък да не забравя какво съм превъртял вече. Ако искаш мога да ти го метна на скайп :D
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Момчета, ако се напиете или изпаднете в подобно състояние, пробвайте Jazzpunk. Малко кратка, но крайно рандъм и шаренка. :)
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

The Wolf написа:
Der Meister написа:Абе The Wolf ти колко игри си превъртял през живота си? :D
Ами да ти кажа честно, доста са си, да, не са някакъв супер голям списък, а особено имайки предвид дължината на 90% от тях, списъка не би изглеждал внушително, но пък от друга страна наистина си водя списък да не забравя какво съм превъртял вече. Ако искаш мога да ти го метна на скайп :D
Хаха и аз имам списък. Ама ме е срам да кажа колко са, че то май е срамно това :oops: Та ми стана интересно дали ме биеш, но аз тъй ли иначе приключих с геймърската си кариера :D Иначе ако не те мързи може да го метнеш в скайп :D
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

AcTivE написа:В сряда оставих PC-то цял ден да тегли последните няколко излезли Total War-а с идеята да играя за празниците. Като че ли Shogun 2: FotS най ми се понрави от сериите за Япония. Атила ми крашва, Рим 2 беше разочарование за мен, Наполеонката пък най не ми хареса. Не знам обаче защо никой Total War не може да достигне добрият стар Cossacks II: Napoleonic Wars.
С вчерашния релийс и фикс на Атила аз лично я подкарах и играта е жестока. Надградено е върху EE на Rome II, графиката е подобрена с една идея, баланса естествено е съвсем нов и като цяло очевидно е доста по-добре оптимизирана още от версия 1.1 :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

^ Най-сетне. Още си спомням как конниците-стрелци на хуните от първия TW:Rome ми вадиха почти невъзможни победи в сражения от открит тип. Следващият уикенд ще й бъде обърнато внимание.
А онзи експанжън с викинги подкараха ли го? Ще е интересно да ги пробвам и тях. В кампанията за Британия в MTW: Kingdoms единиците им бяха доста имбави.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
fenomena
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).

Мнение от fenomena »

Врътнах Valiant Hearts: The Great War (PS4) играта е много много добър 2D Исторически Адвенчър.

Иначе в момента играя:

Plants vs Zombies - Garden Warfare (PS4) Шутър;
CounterSpy (PS4) Екшън ;
Oddworld: Abe's Oddysee - New 'n' Tasty (PS4) Платформър
Rogue Legacy (PS4) Платформър;
Dota 2 (PC) Моба;
Path of Exile (PC) Хак енд Слеш RPG.
Аватар
venenum
Обратна връзка:

Мнение от venenum »

Counterspy я цъкам на тела.Много яко са я направили.Само прицелването е гадно,ама се свиква :D
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

AcTivE написа:^ Най-сетне. Още си спомням как конниците-стрелци на хуните от първия TW:Rome ми вадиха почти невъзможни победи в сражения от открит тип. Следващият уикенд ще й бъде обърнато внимание.
А онзи експанжън с викинги подкараха ли го? Ще е интересно да ги пробвам и тях. В кампанията за Британия в MTW: Kingdoms единиците им бяха доста имбави.
O, от тях геатите и ютите са доста свирепи, а от другото DLC бургундците рутят доста солидно. И все пак остроготите са номер едно, макар че кампанията с мигриращите народи е може би най-болна - никак не е лесно да прецениш къде и кога искаш да се установиш и как ще процедираш. Едно е ясно - изобщо не трябва да се бърза.

Византийците също ги бива с тежките конни тагми, но като че ли ще ги подхвана едва след като привърша кампанията с готите. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Скапания ъпдейт на Стийм прееба крака... .. . :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS