Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3
Нищо не е потвърдил. Казва само, че Illusive Man e човека зад Cerberus съответно със сигурност ще се появи в трета част. Нещо което всеки знае. Никога до сега някой от девелъпърите не е казал "The Illusive Man is working for the Reapers", а само "Cerberus is working for the Reapers". Едното не означава задължително и другото.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Всъщност, нелогичното беше, че Cerberus са про-човешка организация и съвместната им работа с Reaper-ите, не се връзва.Rico написа:Нищо не е потвърдил. Казва само, че Illusive Man e човека зад Cerberus съответно със сигурност ще се появи в трета част. Нещо което всеки знае. Никога до сега някой от девелъпърите не е казал "The Illusive Man is working for the Reapers", а само "Cerberus is working for the Reapers". Едното не означава задължително и другото.
Кой знае... може би, не всичко е такова, каквото изглежда.
Може загадъчният подляр(Illusive Man), да се окаже светец. We'll see.
Най-вероятно е с промит мозък. В последната серия комикси, се разбира, че е облъчен от технологията на Reaper-ите.
Очичките му, също напомнят на... Saren.
Също така, в Game Informer бяха написали, че Illusive Man, ще ни изпраща агенти на Cerberus. Още едно доказателство за връзка.
Може, по някое време, да започне да се разкайва и да ни помогне за постигането на победа. Може целият Cerberus, да застане на наша страна... след определени действия, в зависимост от решенията, които сме взели.
Интересен персонаж е. Дано не го направят прост бос на второстепенните лошковци.
advancement and preservation of manking, рийпърите са обещали да пощадят хората, нямаме шанс срещу тях бла бла бла ей тва е мотивацията на сърбъръс, щото и истоията на играта страда от комерсиализацията й. Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- thewhitestig
Наистина е голяма тъпотия т'ва. А в ME2 почти всеки път защитавах Cerberus и Illusive Man когато някой ги хранеше.wiedzmin написа:Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Не видях да е поствано (може и да греша):
http://www.youtube.com/watch?v=oZKaSOsJmos
Колкото до Cerberus - жалко, бях им голям фен.
http://www.youtube.com/watch?v=oZKaSOsJmos
Колкото до Cerberus - жалко, бях им голям фен.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
^До колкото видях от това видео, ще имаме Omni-Fist. Някакси не им отива на гетите да се търкалят като Шепърд. 
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Само аз ли се досещам, че това не е никаква новина, бидейки обявено още преди два месеца?
Като цяло, Рико е прав - не знаем какво ще стане. Напълно е възможно TIM да се преструва на съюзник на Рийпърите, за да получи достъп до технологията им или да открие слабото им място. Може да е с промит мозък, а може и просто да се опитва да сключи изгодна сделка за човечеството в пост-Рийпърски свят. Всичко е възможно. Също така ТИМ -/- Сърбъръс.
Историята не е особено оригинална, но не е и клиширана. Просто знаем твърде малко, за да съдим за качествата й. На мен лично съюзът на ТИМ с Рийпърите ми дойде като шок и следователно може да се счита за успешен plot twist.
Като цяло, Рико е прав - не знаем какво ще стане. Напълно е възможно TIM да се преструва на съюзник на Рийпърите, за да получи достъп до технологията им или да открие слабото им място. Може да е с промит мозък, а може и просто да се опитва да сключи изгодна сделка за човечеството в пост-Рийпърски свят. Всичко е възможно. Също така ТИМ -/- Сърбъръс.
Това всъщност е логична мотивация. Във всеки случай по-реалистична от останалите предложени. Ако се измъкнат с глупаво извинение като индоктринация ще съм много ядосан.wiedzmin написа:advancement and preservation of manking, рийпърите са обещали да пощадят хората, нямаме шанс срещу тях бла бла бла ей тва е мотивацията на сърбъръс...
Как точно историята на играта страда от комерсиализацията й? Сериозно, трябва да спреш да я хвърляш тая дума навсякъде - не мисля, че знаеш какво значи.wiedzmin написа:и истоията на играта страда от комерсиализацията й. Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
Историята не е особено оригинална, но не е и клиширана. Просто знаем твърде малко, за да съдим за качествата й. На мен лично съюзът на ТИМ с Рийпърите ми дойде като шок и следователно може да се счита за успешен plot twist.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Кейси Хъдсън, с новини около играта:
- Джейкъб Тейлър се завръща, но не се знае дали ще е член на екипа или не
- Тейн Криос, който незнайно как е още жив, също се завръща. Със същата уговорка като Джейкъб
- Цитаделата ще е една от зоните, които можем да посетим
- Тейн Криос, който незнайно как е още жив, също се завръща. Със същата уговорка като Джейкъб
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Re:
Естествено. Нали ще трябва да ги псуваме и ругаем, онези от Съвета... глухарите, за да направят нещо.Минотавъра написа:Кейси Хъдсън, с новини около играта:
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Моят Тейн е жив. Сигурно ще умре в играта. Или може би ше видим само гроба му...
I reject you reality and substitude my one
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
И при мен Тейн оцеля...жалко, обаче, че не успях да убия Джейкъб...доста скучен образ...
Впрочем, може ли изобщо да умре ?
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- Danivanov
- Обратна връзка:
Ако го назначиш за командир на втория екип, да.blackmaster написа:И при мен Тейн оцеля...жалко, обаче, че не успях да убия Джейкъб...доста скучен образ...
- thewhitestig
A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Default save-ът е най-лошият възможен. Почти всички решения са Renegade (дори тези, които ти вредят), Удина става съветник, Ракнай-кралицата е убита и т.н. Калпава работа.thewhitestig написа:A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
Ако трендът се запази, то в третата игра половината ти екип ще е мъртъв и ще си алиенирал де що съюзници има. По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
- thewhitestig
Re:
Aз съм ги врътвал няколко пъти и двете но сейвовете съм ги изгубил. Ако не друго, преди излзиането на ME3 ще се позанимавам да си направя хубав сейв.Минотавъра написа:По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
Re: Re:
То и аз така, пък и до тогава ще съм забравил 95% от историите и на дветеthewhitestig написа:Aз съм ги врътвал няколко пъти и двете но сейвовете съм ги изгубил. Ако не друго, преди излзиането на ME3 ще се позанимавам да си направя хубав сейв.Минотавъра написа:По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Danivanov
- Обратна връзка:
Re:
Default Save-ът при версията за PS3, беше по-различен. Wrex е жив и го срещаш на Тучанка. Ракнай кралицата е жива. Андерсън е съветник.Минотавъра написа:Default save-ът е най-лошият възможен. Почти всички решения са Renegade (дори тези, които ти вредят), Удина става съветник, Ракнай-кралицата е убита и т.н. Калпава работа.thewhitestig написа:A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
Ако трендът се запази, то в третата игра половината ти екип ще е мъртъв и ще си алиенирал де що съюзници има. По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
Ето ги и направените решения:
http://www.youtube.com/watch?v=cvvAe_KGovs
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Това е друго. PS3-феновете получават уникален сейв, защото МЕ1 няма да бъде портната за конзолата и играчите няма как да импортират решенията си. По тази причина, за тях има специален бонус - по-свестен сейв. Това е изключение, не правило.Danivanov написа:Default Save-ът при версията за PS3, беше по-различен. Wrex е жив и го срещаш на Тучанка. Ракнай кралицата е жива. Андерсън е съветник.
Ето ги и направените решения:
http://www.youtube.com/watch?v=cvvAe_KGovs
В РС-версията Рекс е мъртъв, Ракнай-кралицата - също, Съветът и той... Дефакто всички решения са ренегейд и ако една мисия има повече от един завършек, то избраният такъв е задължително най-лошият от всички.