Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Rico

Re: Mass Effect 3

Мнение от Rico »

Нищо не е потвърдил. Казва само, че Illusive Man e човека зад Cerberus съответно със сигурност ще се появи в трета част. Нещо което всеки знае. Никога до сега някой от девелъпърите не е казал "The Illusive Man is working for the Reapers", а само "Cerberus is working for the Reapers". Едното не означава задължително и другото.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Rico написа:Нищо не е потвърдил. Казва само, че Illusive Man e човека зад Cerberus съответно със сигурност ще се появи в трета част. Нещо което всеки знае. Никога до сега някой от девелъпърите не е казал "The Illusive Man is working for the Reapers", а само "Cerberus is working for the Reapers". Едното не означава задължително и другото.
Всъщност, нелогичното беше, че Cerberus са про-човешка организация и съвместната им работа с Reaper-ите, не се връзва.

Кой знае... може би, не всичко е такова, каквото изглежда.
Може загадъчният подляр(Illusive Man), да се окаже светец. We'll see.

Най-вероятно е с промит мозък. В последната серия комикси, се разбира, че е облъчен от технологията на Reaper-ите.
Очичките му, също напомнят на... Saren.

Също така, в Game Informer бяха написали, че Illusive Man, ще ни изпраща агенти на Cerberus. Още едно доказателство за връзка.

Може, по някое време, да започне да се разкайва и да ни помогне за постигането на победа. Може целият Cerberus, да застане на наша страна... след определени действия, в зависимост от решенията, които сме взели.

Интересен персонаж е. Дано не го направят прост бос на второстепенните лошковци.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

advancement and preservation of manking, рийпърите са обещали да пощадят хората, нямаме шанс срещу тях бла бла бла ей тва е мотивацията на сърбъръс, щото и истоията на играта страда от комерсиализацията й. Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

wiedzmin написа:Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
Наистина е голяма тъпотия т'ва. А в ME2 почти всеки път защитавах Cerberus и Illusive Man когато някой ги хранеше.
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Не видях да е поствано (може и да греша):
http://www.youtube.com/watch?v=oZKaSOsJmos

Колкото до Cerberus - жалко, бях им голям фен.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Аватар
jaeger

Мнение от jaeger »

^До колкото видях от това видео, ще имаме Omni-Fist. Някакси не им отива на гетите да се търкалят като Шепърд. :D
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Само аз ли се досещам, че това не е никаква новина, бидейки обявено още преди два месеца?

Като цяло, Рико е прав - не знаем какво ще стане. Напълно е възможно TIM да се преструва на съюзник на Рийпърите, за да получи достъп до технологията им или да открие слабото им място. Може да е с промит мозък, а може и просто да се опитва да сключи изгодна сделка за човечеството в пост-Рийпърски свят. Всичко е възможно. Също така ТИМ -/- Сърбъръс.
wiedzmin написа:advancement and preservation of manking, рийпърите са обещали да пощадят хората, нямаме шанс срещу тях бла бла бла ей тва е мотивацията на сърбъръс...
Това всъщност е логична мотивация. Във всеки случай по-реалистична от останалите предложени. Ако се измъкнат с глупаво извинение като индоктринация ще съм много ядосан.
wiedzmin написа:и истоията на играта страда от комерсиализацията й. Не очаквах сърбъръс да помагат на рийпърите, ама клишета, деба..
Как точно историята на играта страда от комерсиализацията й? Сериозно, трябва да спреш да я хвърляш тая дума навсякъде - не мисля, че знаеш какво значи.

Историята не е особено оригинална, но не е и клиширана. Просто знаем твърде малко, за да съдим за качествата й. На мен лично съюзът на ТИМ с Рийпърите ми дойде като шок и следователно може да се счита за успешен plot twist.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Draksis

Мнение от Draksis »

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Кейси Хъдсън, с новини около играта:

- Джейкъб Тейлър се завръща, но не се знае дали ще е член на екипа или не
- Тейн Криос, който незнайно как е още жив, също се завръща. Със същата уговорка като Джейкъб
- Цитаделата ще е една от зоните, които можем да посетим
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Danivanov »

Минотавъра написа:Кейси Хъдсън, с новини около играта:

- Джейкъб Тейлър се завръща, но не се знае дали ще е член на екипа или не
- Тейн Криос, който незнайно как е още жив, също се завръща. Със същата уговорка като Джейкъб
- Цитаделата ще е една от зоните, които можем да посетим
Естествено. Нали ще трябва да ги псуваме и ругаем, онези от Съвета... глухарите, за да направят нещо.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

При мен Тейн си умря на последната мисия so....
a.k.a Frosty
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Моят Тейн е жив. Сигурно ще умре в играта. Или може би ше видим само гроба му...
I reject you reality and substitude my one
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

И при мен Тейн оцеля...жалко, обаче, че не успях да убия Джейкъб...доста скучен образ...
Впрочем, може ли изобщо да умре ?
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

blackmaster написа:И при мен Тейн оцеля...жалко, обаче, че не успях да убия Джейкъб...доста скучен образ...
Впрочем, може ли изобщо да умре ?
Ако го назначиш за командир на втория екип, да.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

thewhitestig написа:A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
Default save-ът е най-лошият възможен. Почти всички решения са Renegade (дори тези, които ти вредят), Удина става съветник, Ракнай-кралицата е убита и т.н. Калпава работа.

Ако трендът се запази, то в третата игра половината ти екип ще е мъртъв и ще си алиенирал де що съюзници има. По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.

Аватар
thewhitestig

Re:

Мнение от thewhitestig »

Минотавъра написа:По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
Aз съм ги врътвал няколко пъти и двете но сейвовете съм ги изгубил. Ако не друго, преди излзиането на ME3 ще се позанимавам да си направя хубав сейв.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Re:

Мнение от denik »

thewhitestig написа:
Минотавъра написа:По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
Aз съм ги врътвал няколко пъти и двете но сейвовете съм ги изгубил. Ако не друго, преди излзиането на ME3 ще се позанимавам да си направя хубав сейв.
То и аз така, пък и до тогава ще съм забравил 95% от историите и на двете :)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Danivanov »

Минотавъра написа:
thewhitestig написа:A ако почнеш нова игра без да импортваш сейвове дано всички са живи. Само не ми е ясно каква ще е ситуацията със Samara и Morinth.
Default save-ът е най-лошият възможен. Почти всички решения са Renegade (дори тези, които ти вредят), Удина става съветник, Ракнай-кралицата е убита и т.н. Калпава работа.

Ако трендът се запази, то в третата игра половината ти екип ще е мъртъв и ще си алиенирал де що съюзници има. По-добре изиграй първите две части и си направи сейв по свое усмотрение.
Default Save-ът при версията за PS3, беше по-различен. Wrex е жив и го срещаш на Тучанка. Ракнай кралицата е жива. Андерсън е съветник.

Ето ги и направените решения:
http://www.youtube.com/watch?v=cvvAe_KGovs
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Danivanov написа:Default Save-ът при версията за PS3, беше по-различен. Wrex е жив и го срещаш на Тучанка. Ракнай кралицата е жива. Андерсън е съветник.

Ето ги и направените решения:
http://www.youtube.com/watch?v=cvvAe_KGovs
Това е друго. PS3-феновете получават уникален сейв, защото МЕ1 няма да бъде портната за конзолата и играчите няма как да импортират решенията си. По тази причина, за тях има специален бонус - по-свестен сейв. Това е изключение, не правило.

В РС-версията Рекс е мъртъв, Ракнай-кралицата - също, Съветът и той... Дефакто всички решения са ренегейд и ако една мисия има повече от един завършек, то избраният такъв е задължително най-лошият от всички.

Публикувай отговор