Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

На каква тема да бъде следващия турнир?

Champions League
34
67%
UEFA CUP
9
18%
Национални отбори
8
16%

Общо гласове: 51

Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Krissan написа:Ей прилепи лягайте да спите че е 1 часа бе. :smkbm:

Хехе прав е шефа, мийте краката и бързо по леглата:) Аре стига глупости, извинявайте за безмисления флууд :wink:

PS: Krissan верно като остане до толкова часа буден и е кат некъв наркоман :lol:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

хаха къде ще легаме бе аз тамън седам :lol:
Яко подписи...х
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

аа, вчера се добрах само сутринта до компа-сега сядам и що да видим-52 нови съобщения в пощата ми и само ЕДНО е спамче... :cry:

аз съм побъркан на тази тееема!

ей са ше го намеря аз Марин да видиме, че само назе чакат!

абе тази идея някой от шампионите ни да прави некво интервю е убиец! Айде баце, кой е навияч? (аз лично неща, щото съм тъп, пък и с тази титла съм още по-голем насер). А

Айде Марине, Айде Марто!!! :lol:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Ее сори за вчера ама е вредно да седя до 1 часа.Днеска като се събудих си казах боже за кво ги писах тия глупости вчера :lol: ама все пак не флуудих само аз .Ае сега се съсредоточете върху оставащите мачове и всичко останало на ЛС (тва е велико нещо)
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

уф, най-накрая играхме с Марин!

Манчестър-2
Тотнъм-2
Изображение

Как да определя мача-много борба в средата, много тичане, много грешки... малко голове (е поне за фифата май 4 гола са малко...) малко ми е гадно че марин отпада след този мач, но да го питам къде се губеше на предишните... трябвало е преди повече да се стяга, не накрая! Иначе мача се разви така-поведох, изравни, поведох, изравни. Исках този мач да го спечеля накрая, но малшанса ми попречи...
И така изненадата се случи-победителя от миналия тур да отпадне от групата си! Айде сега и другите да си играят мачовете и да даваме напред, та ако може след Нова година да оставиме само финала!!!
една интересна подробност-след това 2 на 2 нали мача продължава и ние го играхме и найстина видях истинския Марин като просто аз лично дори накрая се зачудих дали това ми беше отбора-просто атаките му бяха някак... безспирни! нямах защита дори което направо ме узадачи тотално и след тези 30 минути мача завърши 6 на 4 майче... нещо такова :lol:
ебаси за 90 минути-4 гола, а за 30 минути-6 гола... просто нещо невероятно!

ей, айде да се събереме днеска примерно в скайпа бе... сега ще пробвам да направя един конферентен чатец с сички тука който участват и играят! :metal:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ми за мача какво да кажа , феликс аз предишните мачове си ги взех просто загубих един и всичко се провали малко ми е тъпо ама не е нищо особенно , аз съм си виновен :)
В продълженията се отпуснах малко изаиграх моята игра :)
Ами ако искате тая вечр може един чат,щото аз утре забегвам за няколко дни :lol:
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

За турнира по двойки предлагам да оставяме само скайп , а отбора да си го избираме преди мача , със който си искаме клубен , като всеки мач може да си го сменим с друг , това е най-добре :D Дано да сте разбрали какво искам да кажа :lol:

P.S
Piggsy написа:Най-накрая успяхме да си изиграем мача със макарона , въпреки че беше малко трудно :lol:

Arsenal 2:0 M'boro

Крис , това не го ли видя :roll:
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Piggsy ае де, де се губиш нема ли да играеме най-после.Сто пъти ти писах.Искам един мач с теб.
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Piggsy написа:За турнира по двойки предлагам да оставяме само скайп , а отбора да си го избираме преди мача , със който си искаме клубен , като всеки мач може да си го сменим с друг , това е най-добре :D Дано да сте разбрали какво искам да кажа :lol:

P.S
Piggsy написа:Най-накрая успяхме да си изиграем мача със макарона , въпреки че беше малко трудно :lol:

Arsenal 2:0 M'boro

Крис , това не го ли видя :roll:

опа, това е и моя вина-трябваше да го видя-сори, ей са го оправям!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Те да оправят сайта аз нищо не схващам като влезна,има някви 4 страници и тва е :lol:
П.П Интервюто е добра идея ама кво ще питат ми е интересно :lol:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Stifler написа:Piggsy ае де, де се губиш нема ли да играеме най-после.Сто пъти ти писах.Искам един мач с теб.

ти незнаеш кво значи ЛС май :?:

По добре научи ...
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Ok Krissan повече няма.Между другото мага ли да те попитам кога ще е следващия турнир.
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Следващия турнир е по двойки и е след като свърши тоя :wink:
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

аре бе къде е тоя Сашеко?

не че имам шанс да се класирам,ама искам да си изиграеме мача!!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Малко давам лош пример ама достатъчно чакахме и предлагам да не си ги играете тъй като са от никво значение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Мерси Krissan :D
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Аз питах MaKaRoN4O и той незнае как е тоа турнир по двойки.Ако можеш да ми кажеш ще ми помогнеш
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Ае теглете вече тоя 1/4 финал.Достатъчно се изчака за да свършат всички мачовете си !
† Harbinger of Death †
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Предлагам следващият турнир да е с отбори само с 2 звезди.До преди малко играх и е бахти манията.Нито може да бягаш като луд ,нито може да стреляш от 30-40 метра и да вкараш голове.Тоест няма разни калитковци си правят номерата и се грае на пасове и е голяма мания усеща се самата игра.Така според мен наистина ще се определи кой може и кой не.Преди да кажете не п робвайте едно две мачлета така и ще видите ,че усещането за играта се появява.
Изображение
Аватар
Стифлър
Обратна връзка:

Мнение от Стифлър »

Според мен точно това е тази игра.Тряя да се играе атрактивно с истрели от 30-40 метра иначе нема да има красота във този турнир.Поне според мен
Публикувай отговор