уф, най-накрая играхме с Марин!
Манчестър-2
Тотнъм-2
Как да определя мача-много борба в средата, много тичане, много грешки... малко голове (е поне за фифата май 4 гола са малко...) малко ми е гадно че марин отпада след този мач, но да го питам къде се губеше на предишните... трябвало е преди повече да се стяга, не накрая! Иначе мача се разви така-поведох, изравни, поведох, изравни. Исках този мач да го спечеля накрая, но малшанса ми попречи...
И така изненадата се случи-победителя от миналия тур да отпадне от групата си! Айде сега и другите да си играят мачовете и да даваме напред, та ако може след Нова година да оставиме само финала!!!
една интересна подробност-след това 2 на 2 нали мача продължава и ние го играхме и найстина видях истинския Марин като просто аз лично дори накрая се зачудих дали това ми беше отбора-просто атаките му бяха някак... безспирни! нямах защита дори което направо ме узадачи тотално и след тези 30 минути мача завърши 6 на 4 майче... нещо такова
ебаси за 90 минути-4 гола, а за 30 минути-6 гола... просто нещо невероятно!
ей, айде да се събереме днеска примерно в скайпа бе... сега ще пробвам да направя един конферентен чатец с сички тука който участват и играят!