За кой кандидат президент ще гласувате (подкрепяте)?

Нещата от живота
Публикувай отговор

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)
38
24%
Волен Сидеров (Месията)
59
37%
Петър Берон (агент Бончо)
2
1%
Георги Марков (агент Николай)
3
2%
Григор Велев
0
Няма гласували
Любен Петров
0
Няма гласували
Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)
14
9%
друг
1
1%
Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)
15
9%
Няма да гласувам
26
16%

Общо гласове: 158

Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Andrey358 написа:Не забравяй, че сме светска държава, а не религиозна (Като Иран примерно), всички религии са (или би трябвало да са) равнопоставени. И сега се сещам че Ледник повдигна въпроса за Косово. Явно наистина не разбираш нищо от геополитика или по-точно от народопсихология. Проблемът в Косово възникна защото сърбите са националисти, каквито ни предлага да станем Волен Сидеров. Той и привържениците на Атака гледат на турците като на врагове, а не като на приятели. От това не може да произтече нищо добро. Искат ограичаване на вече получени от турците права (новините на турски) и какво мислите че ще стане? Точно подобна политика ще доведе до ответна реакция, омраза между двата мирно съжителстващи до момента етноса, желание за отделяне и образуване на турски сепаратиски организации. Да мисля че Атака са най-голямата опастност за мира и териториалната цялост на България и никой който нарича себе си патриот не би следвало да ги подкрепя.

За първи път срещам човек с твоите възгледи. Просто не знам какво да кажа.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Някой може ли да ми каже дали някяде от нета мога да си сваля митинга срещу Жан Виденов и оглавяваното от него правителство. Едва ли ще го има някаде но все пак да питам ;). Просто искам да видя тази гледка и събитията случили се тогава.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Аватар
Sparhawk
Обратна връзка:

Мнение от Sparhawk »

Не знам за нета, но аз бях там. Беше си голяма лудница, няма такива митинги вече. Имаше хиляди хора, а навън бе страшно мразовито. Бил съм 7-ми клас тогава. Ех, колко отдавна беше... :roll:
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Изображение
Изображение
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Sparhawk написа:
Не знам за нета, но аз бях там. Беше си голяма лудница, няма такива митинги вече. Имаше хиляди хора, а навън бе страшно мразовито. Бил съм 7-ми клас тогава. Ех, колко отдавна беше...

Еееее ястребе, ти си по-дърт и от мене, аз тогава бях пети клас! :wink:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

нямам право на глас защото нямам 18 години ама съм за Параванов
http://img291.imageshack.us/my.php?image=569bj6.jpg
Кирилица goes Jason
Изображение
Ледник

Мнение от Ледник »

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7332234374

Смайващи нарушения на закона в ЦИК и РИК, които позволяват на Първанов да фалшифицира изборите.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

тоя Първанов много отмъстителен бе-уволнил Иво Инджев, понеже бил заговорил за доходите му
Аватар
Creator

Мнение от Creator »

Първанов е заплахата - като опасен вирусен агент той руши имунната ни система. Лекарството е атака на вируса.
Ледник

Мнение от Ледник »

А Ястреб, когото уважавах, се оказа фашист. :? :(
Аватар
kosjo

Мнение от kosjo »

creator написа:Първанов е заплахата - като опасен вирусен агент той руши имунната ни система. Лекарството е атака на вируса.

:lol: най-якото изказване на промит мозък което съм чувал отдавна...good one :wink:
Май реших за бай Неделчо да гласувам :roll: ...на втори тур ако се класират партийния секретар и Хитлер-wannabe-то ще пасувам...
само левски, ман.юнайтед и безделието
Аватар
Sparhawk
Обратна връзка:

Мнение от Sparhawk »

мъдро решение за Неделчо.
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

Учудвам се как има толкова болни и заблудени хора, които ще гласуват за Волен Сидеров (Месията)...Трябва верно нещо яко да ти хлопа, за да си помислиш, че той всъщност прави нещо за България..Най - много да ни извоюва още по - лоша репутация и кой знае какво още..Както и да е, гласът ми ще бъде за Георги Първанов.
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Sparhawk написа:мъдро решение за Неделчо.

Хах. Не съм съгласен.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Ледник

Мнение от Ледник »

ShOrtY22 написа:Учудвам се как има толкова болни и заблудени хора, които ще гласуват за Волен Сидеров (Месията)...

Ще се аргументираш ли защо си против Волен Сидеров
и защо подкрепяш етническия циганин, агент на ДС, русофил и българофоб Първанов?
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Ледник написа:
ShOrtY22 написа:Учудвам се как има толкова болни и заблудени хора, които ще гласуват за Волен Сидеров (Месията)...

Ще се аргументираш ли защо си против Волен Сидеров
и защо подкрепяш етническия циганин, агент на ДС, русофил и българофоб Първанов?

еби го сидеров. зубро, просто искам да ти кажа, че не си ни смешен вече, скучен си. дай нещо ново.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Ледник написа:Ще се аргументираш ли защо си против Волен Сидеров

Абе ти не гледа ли новините? Казаха че Сидеров е от турски произход. :roll:

Аргумент: Сидеров е грозен... They all are...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
ShOrtY22

Мнение от ShOrtY22 »

Първо на първо Волен Сидеров е показал през годините преди да стане политик видна нетърпимост към различните етноси в България. Не че съм адски "за" тях, но е недопустимо държава на прага на Европейския съюз, да бъде настроена срещу малциствата си с идеи, че турците ще ни завладеят, че ще бъдем смачкани и т.н. Волен Сидеров е отличен оратор няма спор, и точно в това се състои цялата уловка - говорейки с прости думи на простия българин, това което той иска да чуе - прогнози за бързи промени, ефективни и ненадминати борби с корупцията и т.н. Само дето хората, които имат трезво мислене, такива обещания са най - ясни..Волен Сидеров ще стане президент..И? Почват се хайки за турци, роми, противопоставя се на световни сили, на правителството..Какво следва? Тотален хаус преди заветния 1.01.2007 (не че кроя особенно големи надежди за влизането ни в ЕС, ама нейсе) и само Бог (атеист съм) знае какви глупости би последвали от факта, че Волен Сидеров е президент.

Благодаря се, че не сме президенстка република както Големия Брат, защото тогава последиците биха били немислимо по - значителни...

Бих гласувал за Георги Първанов поради следните размишления: първо сред другите кандидати..какви са те? България е парламентарна република, следователно президентът няма кой знае каква власт. Той е най - вече представителното лице на България пред света, пред други политици и т.н. Не е нормално президентът ни да смърди на тамян, а.к.а Беронов..То бива отбиване на номера ама десницата се изложи тотално...Крайните националисти и ляви нямат кой знае какви шансове, винаги има една тълпа кандидати, които са пълнеж. Неизбежно е, но си постигат своето, а именно оцепват гласове. Стигаме пак до Волен, ами обясних един параграф по - нагоре. Георги Първанов за мен има най - премерена и представителна външност, не реагира спонтанно и прибързано, спокоен е, притежава нужните характеристики, за да не бъде мразен от абсолютно всички управници и политици. Има си опозиция, но в живота не може да има все лесно.

Това ми е мнението, знам че няма да промена ничие друго, но и моето не може да бъде променено. Това е мнението на един добре образован, деен млад мъж, които гледа реално на нещата.

Приятна вечер и без бой моля.
Аватар
kosjo

Мнение от kosjo »

Sharingan написа:
Ледник написа:Ще се аргументираш ли защо си против Волен Сидеров

Абе ти не гледа ли новините? Казаха че Сидеров е от турски произход. :roll:

Аргумент: Сидеров е грозен... They all are...

Хм..едва ли...друг е въпросът че думата Сидер е с турски корен ако не се лъжа...както и да е
само левски, ман.юнайтед и безделието
Публикувай отговор