Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
SniperDwarf91

Re:

Мнение от SniperDwarf91 »

Минотавъра написа:
Capo написа:Доколкото аз знам, основната мисия на Trоoper-а е свързана с преследване на предатели от Републиката, като един от главните конспиратори, който търсиш през цялото време е бивш командир на Havoc Squad.
Дааа, сетих се!

Говориш за Harron Tavus от Threat of Peace комикса - бивш лейтенант от Havoc Squad, дезертирал заедно с целия си екип.
Сатил едва ли ще е доволна. :P

Веднъж се бях зачудил дали не са променили облика на Tavus, както направиха с нейния. Реших да си опитам късмета и Александър Фрийд се отзова:

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=271811

Подозирам, че на определен етап Tavus и кашикът от Hope и Return все пак са били един и същ човек, но са били разделени като персонажи по-късно. Впочем, въпросният пич от трейлърите се превърна в любимият ми герой. Адското говедо!
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Re:

Мнение от gua543 »

Минотавъра написа:
gua543 написа:Както каза малко е тъпичко да играеш със зъл републиканец. И агента не ме кефи особено.
Предпочитам си горелката пред снайпера.
Не съм казвал такова нещо. Дарксайд републиканецът е готин. BTW, конфликтът е между светлина и мрак, не между добро и зло.
Минотавъра написа:Дори не искам да навлизам в популярността на тъмния джедай (готин анти-герой) и светлия сит (благороден демон). Тук кретенията достига рекордни размери - всеки иска да е такъв, защото е готино да бъдеш бунтар.
Или имаш кратка памет или си говорил само за класовете, използващи Силата.
Минотавъра написа:В зависимост от AC-то агентът може да ползва карабина вместо снайпер.
Но няма горелка и ракети, нали?
SniperDwarf91 написа:Дааа, сетих се!

Говориш за Harron Tavus от Threat of Peace комикса - бивш лейтенант от Havoc Squad, дезертирал заедно с целия си екип.

Сатил едва ли ще е доволна. :P

Подозирам, че на определен етап Tavus и кашикът от Hope и Return все пак са били един и същ човек, но са били разделени като персонажи по-късно. Впочем, въпросният пич от трейлърите се превърна в любимият ми герой. Адското говедо!
Харон Тавус ли е бащата на Терон? You know, Satele's son? Иначе за трупъра от последните два cinematic трейлъра няма какво да спорим - той си е чистокръвен терминатор! Чудно ми дали ще има някаква връзка с Кендъръс Ордо. За незапознатите - терминатора в KotOR. :D
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

gua543 написа:Или имаш кратка памет или си говорил само за класовете, използващи Силата.
Прочети по-добре какво съм писал. Не ме дразнят лайтсайд републиканците, а досадните им фенове, които играят с такъв само защото е "готино да си бунтар" (известно още като синдрома "I just wanna be unique"). Нервят ме неимоверно такива.
gua543 написа:Но няма горелка и ракети, нали?
Не, но има други неща.

Препоръчах ти го, щото каза, че си искал да играеш трупър. Story-wise, най-сходният имперски клас е агентът - ловецът е по-близо до контрабандиста.
gua543 написа:Харон Тавус ли е бащата на Терон? You know, Satele's son?
Nobody knows.
gua543 написа:Иначе за трупъра от последните два cinematic трейлъра няма какво да спорим - той си е чистокръвен терминатор! Чудно ми дали ще има някаква връзка с Кендъръс Ордо.
Не. Мандалорианите са на страната на империята.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
gua543
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space

Re:

Мнение от gua543 »

Минотавъра написа:Прочети по-добре какво съм писал. Не ме дразнят лайтсайд републиканците, а досадните им фенове, които играят с такъв само защото е "готино да си бунтар" (известно още като синдрома "I just wanna be unique"). Нервят ме неимоверно такива.
Got it.
Минотавъра написа:Не, но има други неща.

Препоръчах ти го, щото каза, че си искал да играеш трупър. Story-wise, най-сходният имперски клас е агентът - ловецът е по-близо до контрабандиста.
Основната причина поради която се чудех дали да играя с трупър или ловец е че това ще ми е първото ММО и мисля че ролята на танка е най-лесна. Както споменах преди не ми се играе с джедай/сит, а и агента не може да бъде танк.

Минотавъра написа:Не. Мандалорианите са на страната на империята.
Ордо е бил инструктиран от Реван да възстанови военната сила на мандалорианите (не изцяло де, това е невъзможно) и да тази армия да помага на Републиката. Но както разбираме от учителя Гоуст-Дурал или както беше Империята прави тези планове на пух и прах. Както и да е това беше просто предположение и то основано на badass-щина. :gatling:
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

*изтрито от автора*
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

moroel

Re: Star Wars: The Old Republic

Мнение от moroel »

Хъм-ровейки се небрежно из форума на играта,случайно попаднах на пост че био и еа от днес вдигат ай пи блока върху всички европейски държави.От линка на самия сайт все още ми дава ай пи блок,но когато влезна в ориджин и играта вече ми е достъпна за преордер.Някой има ли допълнително инфо по случая?

http://store.origin.com/store/eaemea/en ... .SWTOR_IE/
Аватар
Capo

Мнение от Capo »

Нищо официално не са казали още. Да не се окаже бъг накрая. Аз не бих пускал преордер през Ориджин преди да се изясни ситуацията.

И да, тъмни джедаи и особено "светли" ситове ще са навред...

Изображение
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Нови скрийншотове от Алдеран и Дромунд Каас - http://dox.bg/files/dw?a=139ed1123d

Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

Capo написа:Нищо официално не са казали още. Да не се окаже бъг накрая. Аз не бих пускал преордер през Ориджин преди да се изясни ситуацията.

И да, тъмни джедаи и особено "светли" ситове ще са навред...

Изображение
LMAO откъде го изкопа това? :clap2:
Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Това е компилация от стари скрийншотове, някои от които на повече от година.

Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

Е може и да има хора които да не са ги виждали кой знае? Това обаче е от тазгодишния PAX - http://darthhater.com/media/gallery/gam ... eaderboard
Jade_Empire

Мнение от Jade_Empire »

Здравейте може ли дами кажете откъде мога да си направя преордър на колектор едитиона на играта на по ниска цена,освен в официялния сайт,защото там май е изчерпан.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Колекторското издание е изчерпано и не може да се закупи отникъде.

Препоръчвам ти да не купуваш нищо докато не вдигнат ембаргото, иначе може да се окаже, че имаш играта, но не можеш да я играеш.

Аватар
Capo

Мнение от Capo »

http://www.amazon.de/Star-Wars-Old-Repu ... 110&sr=8-2

Пише, че все още го имат Колекторското. Не е по-евтино.
Аватар
gua543

Мнение от gua543 »

Някой знае ли колко горе-долу ще са изискванията? Защото почвам да си мисля че моята бракма няма да може да подкара играта :(
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better · Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz or better
RAM: 2 GB DDR2
Video: ATI X1800 or better · nVidia 7800 or better · Intel 4100 Integrated Graphics or better
DVD-ROM: 8x or better

Това са минималните системни изисквания. Оптималните са значително по-високи.

moroel

Мнение от moroel »

Ами аз днес си направих преордер от ориджин и всичко беше наред.Мога да потвърдя,че няма никакви проблеми.
Минотавъра
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

moroel написа:Ами аз днес си направих преордер от ориджин и всичко беше наред.Мога да потвърдя,че няма никакви проблеми.
А можеш ли да играеш? Или все още сме в "лайняната зона"?

SniperDwarf91

Мнение от SniperDwarf91 »

Bounty Hunter кадри с ужасно качество:

http://www.alterswtor.com/archives/1059
Публикувай отговор