Автор |
Съобщение |
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 30 Авг 2011 07:27
Минотавъра написа: Capo написа: Доколкото аз знам, основната мисия на Trоoper-а е свързана с преследване на предатели от Републиката, като един от главните конспиратори, който търсиш през цялото време е бивш командир на Havoc Squad. Дааа, сетих се! Говориш за Harron Tavus от Threat of Peace комикса - бивш лейтенант от Havoc Squad, дезертирал заедно с целия си екип. Сатил едва ли ще е доволна. Веднъж се бях зачудил дали не са променили облика на Tavus, както направиха с нейния. Реших да си опитам късмета и Александър Фрийд се отзова: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=271811Подозирам, че на определен етап Tavus и кашикът от Hope и Return все пак са били един и същ човек, но са били разделени като персонажи по-късно. Впочем, въпросният пич от трейлърите се превърна в любимият ми герой. Адското говедо!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 30 Авг 2011 18:26
Минотавъра написа: gua543 написа: Както каза малко е тъпичко да играеш със зъл републиканец. И агента не ме кефи особено. Предпочитам си горелката пред снайпера. Не съм казвал такова нещо. Дарксайд републиканецът е готин. BTW, конфликтът е между светлина и мрак, не между добро и зло. Минотавъра написа: Дори не искам да навлизам в популярността на тъмния джедай (готин анти-герой) и светлия сит (благороден демон). Тук кретенията достига рекордни размери - всеки иска да е такъв, защото е готино да бъдеш бунтар. Или имаш кратка памет или си говорил само за класовете, използващи Силата. Минотавъра написа: В зависимост от AC-то агентът може да ползва карабина вместо снайпер. Но няма горелка и ракети, нали? SniperDwarf91 написа: Дааа, сетих се! Говориш за Harron Tavus от Threat of Peace комикса - бивш лейтенант от Havoc Squad, дезертирал заедно с целия си екип. Сатил едва ли ще е доволна. Подозирам, че на определен етап Tavus и кашикът от Hope и Return все пак са били един и същ човек, но са били разделени като персонажи по-късно. Впочем, въпросният пич от трейлърите се превърна в любимият ми герой. Адското говедо! Харон Тавус ли е бащата на Терон? You know, Satele's son? Иначе за трупъра от последните два cinematic трейлъра няма какво да спорим - той си е чистокръвен терминатор! Чудно ми дали ще има някаква връзка с Кендъръс Ордо. За незапознатите - терминатора в KotOR.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2011 18:45
gua543 написа: Или имаш кратка памет или си говорил само за класовете, използващи Силата. Прочети по-добре какво съм писал. Не ме дразнят лайтсайд републиканците, а досадните им фенове, които играят с такъв само защото е "готино да си бунтар" (известно още като синдрома "I just wanna be unique"). Нервят ме неимоверно такива. gua543 написа: Но няма горелка и ракети, нали? Не, но има други неща. Препоръчах ти го, щото каза, че си искал да играеш трупър. Story-wise, най-сходният имперски клас е агентът - ловецът е по-близо до контрабандиста. gua543 написа: Харон Тавус ли е бащата на Терон? You know, Satele's son? Nobody knows. gua543 написа: Иначе за трупъра от последните два cinematic трейлъра няма какво да спорим - той си е чистокръвен терминатор! Чудно ми дали ще има някаква връзка с Кендъръс Ордо. Не. Мандалорианите са на страната на империята.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 30 Авг 2011 19:24
Минотавъра написа: Прочети по-добре какво съм писал. Не ме дразнят лайтсайд републиканците, а досадните им фенове, които играят с такъв само защото е "готино да си бунтар" (известно още като синдрома "I just wanna be unique"). Нервят ме неимоверно такива. Got it. Минотавъра написа: Не, но има други неща.
Препоръчах ти го, щото каза, че си искал да играеш трупър. Story-wise, най-сходният имперски клас е агентът - ловецът е по-близо до контрабандиста. Основната причина поради която се чудех дали да играя с трупър или ловец е че това ще ми е първото ММО и мисля че ролята на танка е най-лесна. Както споменах преди не ми се играе с джедай/сит, а и агента не може да бъде танк. Минотавъра написа: Не. Мандалорианите са на страната на империята. Ордо е бил инструктиран от Реван да възстанови военната сила на мандалорианите (не изцяло де, това е невъзможно) и да тази армия да помага на Републиката. Но както разбираме от учителя Гоуст-Дурал или както беше Империята прави тези планове на пух и прах. Както и да е това беше просто предположение и то основано на badass-щина.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2011 19:56
*изтрито от автора*
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Авг 2011 23:48
Хъм-ровейки се небрежно из форума на играта,случайно попаднах на пост че био и еа от днес вдигат ай пи блока върху всички европейски държави.От линка на самия сайт все още ми дава ай пи блок,но когато влезна в ориджин и играта вече ми е достъпна за преордер.Някой има ли допълнително инфо по случая? http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.SWTOR_IE/
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 31 Авг 2011 01:22
Нищо официално не са казали още. Да не се окаже бъг накрая. Аз не бих пускал преордер през Ориджин преди да се изясни ситуацията. И да, тъмни джедаи и особено "светли" ситове ще са навред...
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2011 18:43
Нови скрийншотове от Алдеран и Дромунд Каас - http://dox.bg/files/dw?a=139ed1123d
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 31 Авг 2011 18:52
Capo написа: Нищо официално не са казали още. Да не се окаже бъг накрая. Аз не бих пускал преордер през Ориджин преди да се изясни ситуацията. И да, тъмни джедаи и особено "светли" ситове ще са навред... LMAO откъде го изкопа това?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 13:27
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2011 13:50
Това е компилация от стари скрийншотове, някои от които на повече от година.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 14:53
Е може и да има хора които да не са ги виждали кой знае? Това обаче е от тазгодишния PAX - http://darthhater.com/media/gallery/gam ... eaderboard
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 16:03
Здравейте може ли дами кажете откъде мога да си направя преордър на колектор едитиона на играта на по ниска цена,освен в официялния сайт,защото там май е изчерпан.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2011 16:51
Колекторското издание е изчерпано и не може да се закупи отникъде.
Препоръчвам ти да не купуваш нищо докато не вдигнат ембаргото, иначе може да се окаже, че имаш играта, но не можеш да я играеш.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 17:17
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 20:00
Някой знае ли колко горе-долу ще са изискванията? Защото почвам да си мисля че моята бракма няма да може да подкара играта
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2011 20:43
OS: Windows XP · Windows 7 CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better · Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz or better RAM: 2 GB DDR2 Video: ATI X1800 or better · nVidia 7800 or better · Intel 4100 Integrated Graphics or better DVD-ROM: 8x or better
Това са минималните системни изисквания. Оптималните са значително по-високи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Сеп 2011 21:29
Ами аз днес си направих преордер от ориджин и всичко беше наред.Мога да потвърдя,че няма никакви проблеми.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2011 13:21
moroel написа: Ами аз днес си направих преордер от ориджин и всичко беше наред.Мога да потвърдя,че няма никакви проблеми. А можеш ли да играеш? Или все още сме в "лайняната зона"?
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Сеп 2011 13:43
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|