Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

[LP]Rado написа:ем ееассс то и в 1.14б беше почти невъзможно да контрираш масс гарги...)
е аз какво казах? :)
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Tormozko

Мнение от Tormozko »

OMG OMG!!!Първи транфер в е-Спорта,на Element от SK в Noa @CS!!!OMG!
Подробности ТУК
Трансферната лудост обхвана и киберспорта :o :o :o !
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Tormozko написа:OMG OMG!!!Първи транфер в е-Спорта,на Element от SK в Noa @CS!!!OMG!
Подробности ТУК
Трансферната лудост обхвана и киберспорта :o :o :o !

Тва го знаех преди 3 седмици най-малко.Няма да се стига до съд заради неспазения договор.Да ти кажа така си е много по-добре.Сега в NoA Елемент ще се събере с част от хората с които едно време беше съотборник в eoLithic,най-великия отбор на всички времена (резултат 7:1 мача с SK за една година и то се на CPL....).
Element заедно с новия-стар :) свой съотборник knoxvile са хората на този свят които разбират най-много от това как точно работи играта (отката,паричната система пораженията,както е изветно когато един човек тича (в играта става дума) скина не съвпада точно с физическия модел който създава играта и точките се разминават,абе играта си е бъгавичка:),е Елемент е експерт в тези неща.....).Елемент е измислил използвания от всички топ отбори днес "Метод за контрол на паричната система и финансите на другия отбор" ,също е създал много "Spray methods" (иначе казано начини за убиване на отката при автоматична стрелба или казано още по-по нашенски : как да се предвижва мерника и колко да са дълги откосите когато "дървим" с карабините).А knoxvile e нещо като Tillerman в wc3 само дето още играе:).
Изображение
Отбора на eoLithic(esu.eoL) на CPL Oslo ,Element е с традиционната му шапка ех друго си беше едно време....
Изображение
Отбора на SchroetKommando (SK.swe) на CPL winter.От ляво на дясно:
Element,Heaton,Potti,Ahl,Spawn и Fisker.

Интересни преведени на български интервюта по-случая може да прочетете:
Element ТУК
Knoxvile ТУК
Едно от най-великите филмчета на eoL което садържа не само велики фрагове ,но и много факти около играта на отбора на най-големите турнири може да свалите
оттук : http://free.data.bg/locsllorda/new%20mo ... Tweq12.avi

ЗНам ,че писаното не е за тука ,но Тормозко започна и трябваше да обясня някой неща :).Пък и на никой (предполагам) няма да му е излишно да научи нещо за CS progaming-a.Вижте интервютата който има желание и възможност да дръпне и 250мегабайтовото филмче СТРУВА СИ !.
gogo NoA (ex. eoLithic + Shaguar)>>>>SK,ArmaTeam >>>>>SK.wc3
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

{obio}RAVEN™ написа:нещо не си спомням да сме казвали че орките са най-ощетената раса...(пък може и да сме го казали.180 страници все пак :D )Днес се убедих в силата на Бат-овете.Чета си аз какво правели 1-2 бата на 1.15 и просто бях сигурен че такова нещо не може да има.Хубаво.Влизам обс на неква игра (не помня кои играха).Орк с/у Ъндед.Ъндед-а игра на фиендове и гарги.Имаше около 7-8 гарги.Орка пък си направи няколко бат-а (3или4).Викам си:"Хей сега да видим прословутите батрайдери".После като видях с каква скорост и мощ се разбиха в гаргите ми падна ченето.Просто нямам думи... Гипо мога ли да те попитам какво според теб и куцаше на орките?Щото нещо не разбирам.За пример можеш да прочетеш сравнението на Стфу м/у 1 грънт и 1 Маунтин Джаянт...
абе имам впредвид - в различните пачове различни раси са доминирали, имало е силни пачове за всички раси, освен за орк. ту ъндед е небалансиран, ту хюман... елф... но орките от поне 1 година не са били подсилвани толкова сериозно. та - ето, подсилиха ги и всички почнаха да псуват зелените твари, че били прекалено силни
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Ами има някаква истина в думите ти..........
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

stfu-n00b! написа:Ами има някаква истина в думите ти..........
ммда.Има.Но все пак си мисля че този пач е издънка.Според мен ако трябва с нещо да се подсилят орките, то най-добре би било да се намали времето за правене на хедхънтъри или нещо такова.
Гост

Мнение от Гост »

е ти колко иска6 да го напраат времето за строене на хеадхьнтьрите?? 15 сек. ли? К'во увеличи ли си ускорението батраидарите еми 6е го ускорят я кажи с какво се спира хуман аир с орк ? Сичко са измислили от бллизард. Наи на края вузмесдие за зелените смрудливци :live:. До сега бе6е :notfair: !!
Гост

Мнение от Гост »

ве4е всички сме с 1.15 ... аиде да направим турнирче през очертаващата се мини ваканция
Гост

Мнение от Гост »

awe pi4ove nqkoi znae li koga 6te se provejda wc3 masters 4. I vav koi sarvar se igraqt sre6tite daite malko info pls
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

подочух че ще има турнирче във Флаша.(Ляу-Лин 3)някой да знае нещо по въпроса?
Аватар
Bagain

Мнение от Bagain »

Незнам за вас но аз нямам абсолутно никакфи проблеми срешу орк , а съм Ундеад.. Наи лесния ми матчуп е именно този ! вижте ся винаги може да се избегне ънстопабъл конкотиона на Батридерите... обаче ви трябва добро микро ! аз например като се сбивам с орк (винаги тругвам на паяци) и винаги си държа отзад дестроиерите(които са необходими вс Орк)и като му влизам да се бием първо хваштам батридерите(плъхове) с мрежите и после вкарвам и дестроиерите в битка...
НЕНОРМАЛНО ЯКО Е ПРОСТО о_О
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
Гост

Мнение от Гост »

A be lamer ti li 6te mi gowori6 za dobro micro

я стфу !!!!!!!!!!!!!
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Aйде ако се събереме 8 човека да си направиме едно турнирче в хедоф.Да поиграем заедно ,пък и специялно за мене това е от което имам нужда ,много игра за да привикна в 1.15.Не знам обаче откак излезе нямах много време да играя и особено срещу ъндед успевемостта ми е паднала критично.
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

Хуу за кога е сега имаме 4 по4ивни дни предлагам да е някой от тях само не събота ако може
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

ами ако трябва да сте общо 8, а сте 7, мога и да дойда, за да отпадна в началото... :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гост

Мнение от Гост »

Аз викам щом eeasss не може събота, неделя по някое време ? Гипо и ти идвай, и да сме повече ще се разделим ! ;]

unruly
Гост

Мнение от Гост »

za6to пък не днес - петък ?
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

точно в петък си имам доста по интересни занимания от турир 8)
ако искате утре(събота) сутринта мога само да не е вечер за наделя сам свободен целия ден а също и понеделник
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

аре още имам шанс да ви покажа колко съм зле.1 - о6те нямам нет и не мога да ъпдейтна през b.net от каде да изтегля пач+крак?2.Значи незнам сега как е но преди много често се срещаше(не в b.net) маса хедхънтъри с Таурен(аурата) и SH с 7-8 доктора(ward) и си представям ако се намали времето за хедхънтъри кво щте стане(пак).как ви се струва 2-3 таурена, 5-6 грунта и хедхънтъри щото нещо не става така дайте некаква стратегийка с орк или Human че трябва бързо да се подготвя...
Изображение
pwnd
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

to taka se vadat 7-8 doktora
Публикувай отговор