Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 22:22

[LP]Rado написа:
ем ееассс то и в 1.14б беше почти невъзможно да контрираш масс гарги...)

е аз какво казах? :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2004 23:20

OMG OMG!!!Първи транфер в е-Спорта,на Element от SK в Noa @CS!!!OMG!
Подробности ТУК
Трансферната лудост обхвана и киберспорта :o :o :o !

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2004 00:46

Tormozko написа:
OMG OMG!!!Първи транфер в е-Спорта,на Element от SK в Noa @CS!!!OMG!
Подробности ТУК
Трансферната лудост обхвана и киберспорта :o :o :o !

Тва го знаех преди 3 седмици най-малко.Няма да се стига до съд заради неспазения договор.Да ти кажа така си е много по-добре.Сега в NoA Елемент ще се събере с част от хората с които едно време беше съотборник в eoLithic,най-великия отбор на всички времена (резултат 7:1 мача с SK за една година и то се на CPL....).
Element заедно с новия-стар :) свой съотборник knoxvile са хората на този свят които разбират най-много от това как точно работи играта (отката,паричната система пораженията,както е изветно когато един човек тича (в играта става дума) скина не съвпада точно с физическия модел който създава играта и точките се разминават,абе играта си е бъгавичка:),е Елемент е експерт в тези неща.....).Елемент е измислил използвания от всички топ отбори днес "Метод за контрол на паричната система и финансите на другия отбор" ,също е създал много "Spray methods" (иначе казано начини за убиване на отката при автоматична стрелба или казано още по-по нашенски : как да се предвижва мерника и колко да са дълги откосите когато "дървим" с карабините).А knoxvile e нещо като Tillerman в wc3 само дето още играе:).

Отбора на eoLithic(esu.eoL) на CPL Oslo ,Element е с традиционната му шапка ех друго си беше едно време....

Отбора на SchroetKommando (SK.swe) на CPL winter.От ляво на дясно:
Element,Heaton,Potti,Ahl,Spawn и Fisker.

Интересни преведени на български интервюта по-случая може да прочетете:
Element ТУК
Knoxvile ТУК
Едно от най-великите филмчета на eoL което садържа не само велики фрагове ,но и много факти около играта на отбора на най-големите турнири може да свалите
оттук : http://free.data.bg/locsllorda/new%20movie/SeXisTheBesTSporTweq12.avi

ЗНам ,че писаното не е за тука ,но Тормозко започна и трябваше да обясня някой неща :).Пък и на никой (предполагам) няма да му е излишно да научи нещо за CS progaming-a.Вижте интервютата който има желание и възможност да дръпне и 250мегабайтовото филмче СТРУВА СИ !.
gogo NoA (ex. eoLithic + Shaguar)>>>>SK,ArmaTeam >>>>>SK.wc3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2004 03:22

{obio}RAVEN™ написа:
нещо не си спомням да сме казвали че орките са най-ощетената раса...(пък може и да сме го казали.180 страници все пак :D )Днес се убедих в силата на Бат-овете.Чета си аз какво правели 1-2 бата на 1.15 и просто бях сигурен че такова нещо не може да има.Хубаво.Влизам обс на неква игра (не помня кои играха).Орк с/у Ъндед.Ъндед-а игра на фиендове и гарги.Имаше около 7-8 гарги.Орка пък си направи няколко бат-а (3или4).Викам си:"Хей сега да видим прословутите батрайдери".После като видях с каква скорост и мощ се разбиха в гаргите ми падна ченето.Просто нямам думи... Гипо мога ли да те попитам какво според теб и куцаше на орките?Щото нещо не разбирам.За пример можеш да прочетеш сравнението на Стфу м/у 1 грънт и 1 Маунтин Джаянт...

абе имам впредвид - в различните пачове различни раси са доминирали, имало е силни пачове за всички раси, освен за орк. ту ъндед е небалансиран, ту хюман... елф... но орките от поне 1 година не са били подсилвани толкова сериозно. та - ето, подсилиха ги и всички почнаха да псуват зелените твари, че били прекалено силни

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2004 03:53

Ами има някаква истина в думите ти..........

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2004 14:21

stfu-n00b! написа:
Ами има някаква истина в думите ти..........

ммда.Има.Но все пак си мисля че този пач е издънка.Според мен ако трябва с нещо да се подсилят орките, то най-добре би било да се намали времето за правене на хедхънтъри или нещо такова.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Май 2004 16:50

е ти колко иска6 да го напраат времето за строене на хеадхьнтьрите?? 15 сек. ли? К'во увеличи ли си ускорението батраидарите еми 6е го ускорят я кажи с какво се спира хуман аир с орк ? Сичко са измислили от бллизард. Наи на края вузмесдие за зелените смрудливци :live:. До сега бе6е :notfair: !!

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 09:29

ве4е всички сме с 1.15 ... аиде да направим турнирче през очертаващата се мини ваканция

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 12:40

awe pi4ove nqkoi znae li koga 6te se provejda wc3 masters 4. I vav koi sarvar se igraqt sre6tite daite malko info pls

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 12:47

подочух че ще има турнирче във Флаша.(Ляу-Лин 3)някой да знае нещо по въпроса?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 13:55

Незнам за вас но аз нямам абсолутно никакфи проблеми срешу орк , а съм Ундеад.. Наи лесния ми матчуп е именно този ! вижте ся винаги може да се избегне ънстопабъл конкотиона на Батридерите... обаче ви трябва добро микро ! аз например като се сбивам с орк (винаги тругвам на паяци) и винаги си държа отзад дестроиерите(които са необходими вс Орк)и като му влизам да се бием първо хваштам батридерите(плъхове) с мрежите и после вкарвам и дестроиерите в битка...
НЕНОРМАЛНО ЯКО Е ПРОСТО о_О

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 19:26

A be lamer ti li 6te mi gowori6 za dobro micro

я стфу !!!!!!!!!!!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 19:31

Aйде ако се събереме 8 човека да си направиме едно турнирче в хедоф.Да поиграем заедно ,пък и специялно за мене това е от което имам нужда ,много игра за да привикна в 1.15.Не знам обаче откак излезе нямах много време да играя и особено срещу ъндед успевемостта ми е паднала критично.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2004 20:50

Хуу за кога е сега имаме 4 по4ивни дни предлагам да е някой от тях само не събота ако може

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 00:46

ами ако трябва да сте общо 8, а сте 7, мога и да дойда, за да отпадна в началото... :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 07:35

Аз викам щом eeasss не може събота, неделя по някое време ? Гипо и ти идвай, и да сме повече ще се разделим ! ;]

unruly

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 09:02

za6to пък не днес - петък ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 12:11

точно в петък си имам доста по интересни занимания от турир 8)
ако искате утре(събота) сутринта мога само да не е вечер за наделя сам свободен целия ден а също и понеделник

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 12:41

аре още имам шанс да ви покажа колко съм зле.1 - о6те нямам нет и не мога да ъпдейтна през b.net от каде да изтегля пач+крак?2.Значи незнам сега как е но преди много често се срещаше(не в b.net) маса хедхънтъри с Таурен(аурата) и SH с 7-8 доктора(ward) и си представям ако се намали времето за хедхънтъри кво щте стане(пак).как ви се струва 2-3 таурена, 5-6 грунта и хедхънтъри щото нещо не става така дайте некаква стратегийка с орк или Human че трябва бързо да се подготвя...

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 13:02

to taka se vadat 7-8 doktora

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения