Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
-
Гост
- Horde[G2H]
-
Гост
- ex_ArchDev1l
- Обратна връзка:
-
Гост
Ту Ривърс Рулз!Плундър Айл suxxxxx!!!бтв в хофа вече може да се играе и на 1.14 и на 1.15High_voltage написа:О, боже! Аз се чудя защо като ти пиша ми дава, че си мютнат!Anonymous написа:ЛЕЛЕ ЕБАСИ ТЪПОТИЯТА БИЛ САМ ВЛЯЗАЛ С МЮТНАТ СД КЕЙ И В РЕЗУЛТАТ ОПЕНТА МИ НА WC3M НЕ МЕ Е чУВАЛ КАТО МУ ПИшА И СА ЗАГЪБА ЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЕ![]()
Иначе аз минах първия рунд служебно, а на втория се паднах срещу някакъв орк, който ме би. (орк все пак...)
А на мен грида не ми се беше заредил и помислих, че съм в първи рунд...Така че играхме двете реки, а не плъндъра... О_о
-
Гост
ckd padna mi w o4ite... wseki sam trqбва да избере дали да се кули или не - това си е негова работа... Мадфрог като е тъп и не скаутва и не взема адекватни действия като вижда 4е противника му експандва... И бтв гръби е най-добрия играч в света в момента !!!! 100% ... Само инсо има шанс да гос спре на вцг...
П.С. Гръби показа отново атрактивни новаторсик идеи - окули крийпа с големите на гноу ууд по перфектен начин - изсече дървото без да събере дърва и направи кула (идеята беше добра но се объркаха не6тата и не взе макс екс от крийп-а)
МгХУУ
П.С. Гръби показа отново атрактивни новаторсик идеи - окули крийпа с големите на гноу ууд по перфектен начин - изсече дървото без да събере дърва и направи кула (идеята беше добра но се объркаха не6тата и не взе макс екс от крийп-а)
МгХУУ
-
Гост
ахм... малко ме е срам да го кажа... не съм играл Уар3 от нова година, сигурно съм забравил как се местят единиците
нека някой доброволец направи няколко пробни игри с мен, като писмено обещае да не се смее на сакатлъка ми
тук ще кажете:"еми що не се пуснеш срещу комп.?", аз ще му отговоря:"ами ще ме е срам от себе си ако ме бие EASY!!!". та по-добре човек, отколкото комп 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )