Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

е бражо ве лимон4о спечели още един турнир кога ште те бия пак ?
аре да видиш колко съм задобрял на 1.15 само хеадоф да си упдатенат сержера и ще те спукам...
Гост

Мнение от Гост »

ako si rado nikoga nqma da me bie6 i nikoga ne si me bil za da me bie6 "pak"

lamer stfu
Гост

Мнение от Гост »

ламерите да си траят
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

еми мончо не съм аз...казах ти че няма да ти викам "**мончо" и няма и да ти викам.
а за турнира.....то половината са на 1.15 а другите са на 1.14б...тка че дано до другата седмица оправят хофа :)
аре пеасе
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

кк :P
Гост

Мнение от Гост »

кк :P
Гост

Мнение от Гост »

П.С. мразя ламета, които се крият зад анонимността
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

еееееей!не е чесно.И аз бях там по едно време!!
Гост

Мнение от Гост »

емз сори... Аз съм Но1 :P
Гост

Мнение от Гост »

headoff вече поддържа 1.15, работи със стария лаунчер засега.
Гост

Мнение от Гост »

ЛЕЛЕ ЕБАСИ ТЪПОТИЯТА БИЛ САМ ВЛЯЗАЛ С МЮТНАТ СД КЕЙ И В РЕЗУЛТАТ ОПЕНТА МИ НА WC3M НЕ МЕ Е чУВАЛ КАТО МУ ПИшА И СА ЗАГЪБА ЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЕ
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

are пак забравих да се логна леле ебаси тъпотията леле не истина
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
ex_ArchDev1l
Обратна връзка:

Мнение от ex_ArchDev1l »

ААААААААААААААААААААААААААААААААААА
лелелелелеле

Corvu - DAMN DAMN DAMN DAMN DAMN DAMN =]
napravi me loser tctctctc
siempre en mi corazon
i give you my love
you steal my heart
i wont let u go
Гост

Мнение от Гост »

zashto se mutevat keys? kakva e pri4inata? az taka imam na broodwar mutenat key i e dosta nepriatno :(
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

High_voltage написа:
Anonymous написа:ЛЕЛЕ ЕБАСИ ТЪПОТИЯТА БИЛ САМ ВЛЯЗАЛ С МЮТНАТ СД КЕЙ И В РЕЗУЛТАТ ОПЕНТА МИ НА WC3M НЕ МЕ Е чУВАЛ КАТО МУ ПИшА И СА ЗАГЪБА ЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЕ
О, боже! Аз се чудя защо като ти пиша ми дава, че си мютнат! :lol:
Иначе аз минах първия рунд служебно, а на втория се паднах срещу някакъв орк, който ме би. (орк все пак...)
А на мен грида не ми се беше заредил и помислих, че съм в първи рунд...Така че играхме двете реки, а не плъндъра... О_о
Ту Ривърс Рулз!Плундър Айл suxxxxx!!!бтв в хофа вече може да се играе и на 1.14 и на 1.15
Гост

Мнение от Гост »

STFU NOOB
Гост

Мнение от Гост »

ckd padna mi w o4ite... wseki sam trqбва да избере дали да се кули или не - това си е негова работа... Мадфрог като е тъп и не скаутва и не взема адекватни действия като вижда 4е противника му експандва... И бтв гръби е най-добрия играч в света в момента !!!! 100% ... Само инсо има шанс да гос спре на вцг...

П.С. Гръби показа отново атрактивни новаторсик идеи - окули крийпа с големите на гноу ууд по перфектен начин - изсече дървото без да събере дърва и направи кула (идеята беше добра но се объркаха не6тата и не взе макс екс от крийп-а)

МгХУУ
Гост

Мнение от Гост »

toва ми звучи като съвсем обикновената уговорка на Брууд Уар "ама с 10 мин развитие, без кериери и с макс 5 кули"...

Пак съм АЗ
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

ахм... малко ме е срам да го кажа... не съм играл Уар3 от нова година, сигурно съм забравил как се местят единиците :cry: нека някой доброволец направи няколко пробни игри с мен, като писмено обещае да не се смее на сакатлъка ми :lol: тук ще кажете:"еми що не се пуснеш срещу комп.?", аз ще му отговоря:"ами ще ме е срам от себе си ако ме бие EASY!!!". та по-добре човек, отколкото комп :?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Публикувай отговор