Колко според вас вреди консумирането на суроватъчен протеин и има ли такова нещо като ''твърде много протеин'' ?
Ако се заформи разговор по темата, по-късно ще споделя лични впечатления и опит, че сега нямам време
Не ми вярваш ли, Алми- Алминатора - написа:Аз написа:Не яж пилешко - пълно е с хормони.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хормони
![]()
![]()
Sturm написа: къв ханс бе...
Ъъм, нямам идея защо би вредил суроватъчния протеин. Тоест имам - когато имаш кожни проблеми от определен тип(себорея, обриви...), протеинът и всякакъв тип млечни продукти засилват проблема. От там нататък обаче, ако не предвишаваш дозите, единственият страничен ефект би трябвало да е това, че ти мирише още повече пръднятаshub niggurat написа:Специално към Тилката и Гипо :
Колко според вас вреди консумирането на суроватъчен протеин и има ли такова нещо като ''твърде много протеин'' ?
Ако се заформи разговор по темата, по-късно ще споделя лични впечатления и опит, че сега нямам време
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
друго си е да я фърлиш след серията и да изревеш като горилаМастър Люх написа:ako go pravish kakto trqbva, izobsho ne trqbva izpuskash shtangata
веднъж в пулсаshub niggurat написа:друго си е да я фърлиш след серията и да изревеш като горилаМастър Люх написа:ako go pravish kakto trqbva, izobsho ne trqbva izpuskash shtangata
дори и с 2 15-ки да е
2 15ки са 50 кила ве, малко ли саshub niggurat написа:друго си е да я фърлиш след серията и да изревеш като горилаМастър Люх написа:ako go pravish kakto trqbva, izobsho ne trqbva izpuskash shtangata
дори и с 2 15-ки да е
MOLQ TA DOTUKAнелегален написа:бе аз във фитнес не стъпвам, но...