Донякъде разбирам защо са го нерфнали арбалета. Иначе ще се спекулира с него. Примерно ако мобовете достигнат периметъра си и се блъскат в "невидимата стена", човек спокойно щеше да ги изтрепе с арбалет от разстояние.
papabear написа:Някой със sign build може ли да сподели дали си струва да се играе със знаци? И какъв точно е билда?
Струва си. Примерно ако нагрухаш Quen, гадините ще трябва да те поудрят поне няколко пъти, докато се счупи щита. Също има един скил, дето като задържиш Sign бутона, quena прави сфера около тебе. Много ми е полезен срещу elementa, на които бавно им свалям кръвта с меч. Пускам си сферата и демиджа се връща при тях. Дори не си вадя меча

С Aard също е забавно. Примерно влизам в бандитски лагер, пускам една телекинеза, всички се тръшват на земята и после ги довършвам поголовно с един удар, докато лежат.
Igni-то ако го нагрухаш, пак не ти дава кой знае какъв демидж, но както каза Нелегален, при него ключовото е да ги оставиш да се пържат и тогава бързо им сваля. А в комбинация с новите енчанти е още по-полезен.
Единствено не съм играл с Yrden, защото не ми е интересно. Yrden го използвам само срещу спектъри, а те не се срещат чак толкова често в играта.