Andrey358 написа:Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата.![]()
кво си постигнал бе дрисльо
Andrey358 написа:Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата.![]()
iddqd написа:О извиняви човече незанех че си обиколил полвината свят и си постигнал Тоооолкоз многоооо!!!! Прояви снизхождение над нас които сме постигнали толкоз малко и толкоз малко сме обиколиСмешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз
Andrey358 написа:Не говорех на тебе, но както и да е. Фактите са си факти.
...
Що се отнася до материалите които представи, на английски са и ще ми коства доста усилия за да ги разчета и разтълкувам в детайли, тъй като научните статий не са еднозначни и не са проста работа като цяло. Говоря от опит.
и кви са фактите
Andrey358 написа:и кви са фактите
Че не съм напушен тъпак, който хейти от компютъра и се мисли за мноо лош и мноо разбиращ от живота, само защото е намерил откъде да си купи трева.
Tsim написа:Напълно съм съгласен. Какво ли биха си помислили подрастващите от някои мнения?
Наркотикът, заедно с цигари, алкохол и всичките им там производни са вредни вещества и личните оправдания за тези подбуди не могат да бъдат мотив човек да продължава или пък да опита и друг. Пушете, пийте, но не парадирайте с вредните си навици пред другите, защото това говори само лошо за вас и колко непълноценни всъщност сте в обществото.
Random Idiot написа:морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал
Не съм чел последните няколко страници на темата,но предполагам (смисъл близко е до ума) че морт е имал предвид че тревата не му е попречила да постигне еди кво си,а не че заради нея го е постигналRandom Idiot написа:морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал