кво си постигнал бе дрисльоAndrey358 написа: Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата.![]()
наркотиците
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: наркотиците
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Бил си е толкоз чекии че никои неможе го мине
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Не говорех на тебе, но както и да е. Фактите са си факти.iddqd написа:О извиняви човече незанех че си обиколил полвината свят и си постигнал Тоооолкоз многоооо!!!! Прояви снизхождение над нас които сме постигнали толкоз малко и толкоз малко сме обиколиСмешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Liberty
- Обратна връзка:
Освен ако не сте два акаунта на един и същи човек де.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Да бе аз винаги съм уважавал хората дето толкоз много постигат и толкоз много знаят и са видяли. Те са ми идлоите.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
и кви са фактитеAndrey358 написа: Не говорех на тебе, но както и да е. Фактите са си факти.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Брей, обиколил си половината свят, а не можеш да разтълкуваш две статии на кръст ли бе? На какъв език им говореше в Щатите, на турски ли?Andrey358 написа:Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата.![]()
...
Що се отнася до материалите които представи, на английски са и ще ми коства доста усилия за да ги разчета и разтълкувам в детайли, тъй като научните статий не са еднозначни и не са проста работа като цяло. Говоря от опит.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Liberty
- Обратна връзка:
Че не съм напушен тъпак, който хейти от компютъра и се мисли за мноо лош и мноо разбиращ от живота, само защото е намерил откъде да си купи трева.и кви са фактите
Заратустра не казах, че не мога, а че не ми се занимава, има разлика
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
изглежда просто няма факти. или си усетил че ако изложиш това, което според теб би трябвало да буди възхищение, много хора ще ти се смеят.Andrey358 написа:Че не съм напушен тъпак, който хейти от компютъра и се мисли за мноо лош и мноо разбиращ от живота, само защото е намерил откъде да си купи трева.и кви са фактите
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Liberty
- Обратна връзка:
Ако това ще те накара да спиш спокойно...
Ghost reporting!
Ghost reporting!
факта е, че ше го факаме
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
I lol'd hard on all of this shit
това е едно от постиженията с които така много се гордее.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
прочетете постовете му в темата , там е цялата истинаTsim написа:Напълно съм съгласен. Какво ли биха си помислили подрастващите от някои мнения?
Наркотикът, заедно с цигари, алкохол и всичките им там производни са вредни вещества и личните оправдания за тези подбуди не могат да бъдат мотив човек да продължава или пък да опита и друг. Пушете, пийте, но не парадирайте с вредните си навици пред другите, защото това говори само лошо за вас и колко непълноценни всъщност сте в обществото.
дума повече .. секи си праи квот си иска , без да обяснява колко полезна била тревата
морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал
остарехме
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Да, ама не му е и попречило. И това беше смисъла.Random Idiot написа:морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Не съм чел последните няколко страници на темата,но предполагам (смисъл близко е до ума) че морт е имал предвид че тревата не му е попречила да постигне еди кво си,а не че заради нея го е постигналRandom Idiot написа:морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал
Е мен ми пречи тревата да постигам разни неща. Применро като съм напушем и като ме заговори няква мацка и нензам кво да и кажа бавно зимам решения и други такива, но пък за сметка на това ми помага в други аспекти. Успокояваш се виждаш нещата отстрани от неутрална гледна точка почти и това ти помага да се опиташ да постигнеш баланс с вселената. Хахахаха не случаино всички шамани са друсали яко сякакви лудници и са били най мъдрите и почитани в племето.