Steel написа:
И... к'во е това? Нали нямаше да има нови юнити?
Bethrezen написа:Може ли някой да ми прати оригинални екзета за DoW и WA, щото я кракнах (преди да кача 1.41, 1.50 и 1.51), а не ми се занимава с реинстал.
Камо ли да я запиша и подкарам
Явно ще трябва да чакам,чакам,чакам...Steel написа:Имперската гвардия е мноооого фиксната, не виждам какво се оплакваш.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
[FFF]Flaming One написа:За да си освободиш място, можеш да изтриеш по-старите версии( освен ако не ти трябват кампаниите-тях май ги няма на ДВД-то(поне аз не видях). Освен това, играта се инсталира директно от това ДВД и не ти трябват стари версии за да я подкараш. Когато първия път я стартираш обаче, те пита да въведеш CD-Key за ДОУ и УА. Ако не ги въведеш, в мултиплейър режим можеш да плейкаш само с Некрон и Тау. Пита те при всяко стартиране на играта.
Това е код за ДОУ
4124-350F-AB81-AC52
Това са кодове за УА
dcbe-b87a-fdda-f408-d938
9c36-f2d2-bd52-bea0-55e6
fac5-754e-dba1-393c-cb07
8adb-9c32-abbf-d040-7079
ed92-5114-ccf6-1d66-46c6
нз обаче дали са с малки или с главни букви, така са дадени в НФО-то. Аз Имперската гвардия вече за нищо я нямам.
Некроните пържат отвсякъде