javagirl, между другото ти дължа извинение за онова гадно нападение в гръб.
Но човекът може, направил го е. Не се очудвам, един приятел знае Български, Руски, Английски, Немски и Испански, но определено знанията на Xayzer го надминават.
Няма нужда да се извиняваш всичко е забравено
Иначе този твои приятел въпреки че знае 5 езика, и аз мисля че Xayzer го превъзхожда.
Имахме един приятел в Училище чиито баща беше арабин от Саудитска Арабия. Та тои беше центъра на внимание благодарение на факта че знаеше арабски. Нямате си представа какъв сложен език е това.
Ще дам един пример.
Ние си имаме следните местоимения:
Аз
Ти
Тои
Тя
То
Ние
Вие
Те
На арабски си имат:
Аз
Ти (за мъж)
Ти (за жена)
Тои
Тя
То
Ние
Вие (за мъже)
Вие (за жени)
Те (За мъже)
Те (за жени)
Това е наи-простия пример. А имаите в предвид че като ще казвате нещо спрежението на всеки глагол се ръководи от това дали казваш "ти" в женски род или в мъжки.
А буквите им за мене са като извиващи се храсти. Освен това имат 4 състояния. Една буква се пише по 4 различни начина в зависимост от това дали е в началото, края или средата на думата или е в "свободно състояние", тоест без да е прикрепено към дума.
Абе въобще, да знаеш арабски е все едно да знаеш 3 езика (освен ако не ти е майчин, тогава е лесно)
Xayzer, поздравявам те. Може да е по неволя, но все пак ги знаеш тея езици. Това е истинско богатство.
Xayzer, аз знам няколко думи на Арабски, я да взема да те тествам

. Преведи ми следните думи
Ана исми , Хабиби (наи-лесното

) Ахти (или ухти) Аби, ибн, саджара, лахам, хубез
Салам, Баб, шуббак, ид, тилфаз, сама, бахр, шамс,
Аиде стига ти толкова. Между другото, да знаеш нещо от Свещенната книга на Арабите - Корана?
Айде да се извиня и аз , както е тръгнало.
javagirl , Xayzer , каквото и да е казано , нека бъде забравено

.
Днес съм в добро настроение , та нещо не ми се флууди и не ми се обижда .Не мисля да го правя и занапред.
Обиждането де , не флууда ^_^
Забравено е!
_