The Witcher 2:Assasins of Kings
Re: The Witcher 2:Assasins of Kings
Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
По-добра графика-да, но местностите в първата част бяха по-вдъхновяващи. Може би цветовата гама не ми понася-твърде шарена е.
История-няма го това усещане за завършеност на първата част.
Така и не успях да се почувствам като истински вещер. Защо махнаха хубавите side-quest-ове....
Бих направил аналогия с The Longest Journey и Dreamfall. В края на Dreamfall се почувствах по абсолютно същия начин.
По-добра графика-да, но местностите в първата част бяха по-вдъхновяващи. Може би цветовата гама не ми понася-твърде шарена е.
История-няма го това усещане за завършеност на първата част.
Така и не успях да се почувствам като истински вещер. Защо махнаха хубавите side-quest-ове....
Бих направил аналогия с The Longest Journey и Dreamfall. В края на Dreamfall се почувствах по абсолютно същия начин.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки.
Едно от двете. Един вид шега, ако щеш.vasito написа:Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
може би е точно това, жълтото не ми понася особено.DJ Cat написа:Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки.
Още няколко неща:
-Новите flashback-ове стоят доста не място.
-Има доста по-малко куестове, които могат да се разрешат само с говорене. Лично аз в момента почти не мога да се сетя за куест без бой, а точно това ме отблъсква в Dragon Age и Mass Effect 2. Не искам The Witcher да поеме по този път.
- Credits в края на играта изобщо не могат да се сравняват с тези на първата част.
Believe
-Незапомнящ се саундтрак. Влюбих се в първата част до голяма степен заради музиката й, за това че очакванията ми в това отношение бяха големи. Разочарован съм.
-По отношение на voicе-acting-а също не съм доволен. Повечето хора го харесват, по-точно не съм чул оплакване никъде за него...но имам чувството, че просто са наели същите актьори, които озвучават ME, DA и кажи-речи всички известни поредици в момента.
В първата част имаше невероятни попадения, няма глас, който да не харесвам-всичко, от селяните до главните персонажи, беше изпипано перфектно.
Примерно човека, дето озвучава Thaler, озвучаваше и Zoltan, Narrator-а, и други, а изобщо не си личеше. Той е любимия ми глас (на равно с Гералт). Защо не го върнаха? Беше невероятен.
На повечето хора вероятно това им харесва, но играта е поела по пътя на Dragon Age (Origins!) и Mass Effect-ите. Веше всичко трябва да се разрешава с бой...
Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак.
И кат влезеш и ги видиш някакъв различен диалог има ли?Draksis написа:Едно от двете. Един вид шега, ако щеш.vasito написа:Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете?
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
МЕ1 е добре, но в 2 няма толкова приказване. Пробвай Planscape Torment (ако не си я играл), там е истината.
Аз вече започнах второто си playthrough. Не знам дали има смисъл да се задълбочавам толкова, но след всичките часове, които съм прекарал в първата част се чувствам длъжен да го направя. Не ангажирам никой с мнението си, всъщност се радвам, че на всички играта ми харесва
Аз вече започнах второто си playthrough. Не знам дали има смисъл да се задълбочавам толкова, но след всичките часове, които съм прекарал в първата част се чувствам длъжен да го направя. Не ангажирам никой с мнението си, всъщност се радвам, че на всички играта ми харесва
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Ша извиняваш, но не може да стъпи и на малкия пръст на Deus ex по този параграф. Като дължина са подобни и можеш да я минеш само с 2 убийствa.DJ Cat написа:Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Драксисе не си прав. След куеста в който искат да линчуват
СПОЙЛЕРС
оня принц като ходих при нея имаше spanking.

СПОЙЛЕРС
оня принц като ходих при нея имаше spanking.
мисля че е плъх
Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част.
поправи го с първата. Аз се чудя що не си харесал бойната система в alpha protocolDJ Cat написа:Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част.
Искам да попитам отностно битките... Играя на Нормал , но в пролога битките ми се струват доста хард.... На 4-5 удара и умирам ... да не говорим , че лошковците са всеки път 5-6 ... и като ме зачешат и става мазало... Предложения ? Насоки ?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Ползвай Quen, напълно ти предпазва живота. Много търкаляне. Гледай да те не заобикалят и удрят в гръб, защото ти взимат повече живот.
Аз имах около 20 умирания в пролога. След като си зачистих сейва от края на 1ви чаптър я почнах отначало и минах пролога без да умра веднъж. Свиква се.
Аз имах около 20 умирания в пролога. След като си зачистих сейва от края на 1ви чаптър я почнах отначало и минах пролога без да умра веднъж. Свиква се.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико.wiedzmin написа:Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата
Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре
What?!?Capo написа:И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико.wiedzmin написа:Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата![]()
Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре
1) Странични куестове си има предостатъчно стига да се поразровиш достатъчно. Няма да сполвам, но има и куест, който ти дава дори да си смениш талантите.
2) Безплатни DLC с още куестове
3) Изиграх играта 2 пъти и мога да ти кажа, че да играеш с sword таланти и после с magic променя геймплея до нови висоти.
4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно.
5) Това може би е най- силната година за RPG от както самия жанр съществува - DA 2, TW2, Deus ex, Elder scrolls, Diablo 3, а и Mass effect ако не беше отложена с 1-2 месеца.
6) Графиката да е най - синлната страна. TW 2 не е GOTY игра заради графиката, историята или геймплея, а защото е първата игра, която ти показва наистина последиците от решенията ти. Извинявай ама 15 часа различна история взависимост от това с кой се съюзиш си е направо "groundbreaking".
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Skyrim awaits...Capo написа:Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ.
a.k.a Frosty
-
dr_gilotin
И аз очаквам Skyrim, не че Вещера 2 е лоша игра, но излежда като за конзола (*баси), надявам се Skyrim да не е да и се насладя.Lich King написа:Skyrim awaits...Capo написа:Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ.
Вещера 2 не ме запали, като предшественика и.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Хехе, ама много е тактическо да се търкаляш нонстоп докато чакаш Vigor да се презареди. И да се търкаляш всеки път когато се приближат повече от двама врагове. И да натиснеш "Х" когато адреналина се качи на максdoom123 написа: 4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно.