Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:27
Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва. По-добра графика-да, но местностите в първата част бяха по-вдъхновяващи. Може би цветовата гама не ми понася-твърде шарена е. История-няма го това усещане за завършеност на първата част. Така и не успях да се почувствам като истински вещер. Защо махнаха хубавите side-quest-ове....
Бих направил аналогия с The Longest Journey и Dreamfall. В края на Dreamfall се почувствах по абсолютно същия начин.
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:29
Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:39
vasito написа: Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете? Едно от двете. Един вид шега, ако щеш.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:43
DJ Cat написа: Радвам се. Добре че на мен повече ми харесва втората. Попрекалили са с жълтата гама, ако въобще може да става дума за забележки. може би е точно това, жълтото не ми понася особено. Още няколко неща: -Новите flashback-ове стоят доста не място. -Има доста по-малко куестове, които могат да се разрешат само с говорене. Лично аз в момента почти не мога да се сетя за куест без бой, а точно това ме отблъсква в Dragon Age и Mass Effect 2. Не искам The Witcher да поеме по този път. - Credits в края на играта изобщо не могат да се сравняват с тези на първата част. Believe-Незапомнящ се саундтрак. Влюбих се в първата част до голяма степен заради музиката й, за това че очакванията ми в това отношение бяха големи. Разочарован съм. -По отношение на voicе-acting-а също не съм доволен. Повечето хора го харесват, по-точно не съм чул оплакване никъде за него...но имам чувството, че просто са наели същите актьори, които озвучават ME, DA и кажи-речи всички известни поредици в момента. В първата част имаше невероятни попадения, няма глас, който да не харесвам-всичко, от селяните до главните персонажи, беше изпипано перфектно. Примерно човека, дето озвучава Thaler, озвучаваше и Zoltan, Narrator-а, и други, а изобщо не си личеше. Той е любимия ми глас (на равно с Гералт). Защо не го върнаха? Беше невероятен. На повечето хора вероятно това им харесва, но играта е поела по пътя на Dragon Age (Origins!) и Mass Effect-ите. Веше всичко трябва да се разрешава с бой...
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:48
Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:55
Draksis написа: vasito написа: Значи ще ти даде или масаж или тва? Или и двете? Едно от двете. Един вид шега, ако щеш. И кат влезеш и ги видиш някакъв различен диалог има ли?
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 21:56
МЕ1 е добре, но в 2 няма толкова приказване. Пробвай Planscape Torment (ако не си я играл), там е истината. Аз вече започнах второто си playthrough. Не знам дали има смисъл да се задълбочавам толкова, но след всичките часове, които съм прекарал в първата част се чувствам длъжен да го направя. Не ангажирам никой с мнението си, всъщност се радвам, че на всички играта ми харесва 
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 23:06
Тая игра си обърса гъза с Dragon Age 2... 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 23:27
DJ Cat написа: Мас ефект е играта с най-много сайд куестове за приказване и промъкване. Абе не се задълбавай, кефи се на играта, аз я започвам утре пак. Ша извиняваш, но не може да стъпи и на малкия пръст на Deus ex по този параграф. Като дължина са подобни и можеш да я минеш само с 2 убийствa.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 23 Май 2011 23:37
Драксисе не си прав. След куеста в който искат да линчуват СПОЙЛЕРС оня принц като ходих при нея имаше spanking. 
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 09:22
Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 09:26
DJ Cat написа: Tiny не съм я играл.... Ще поправя това с новата част. поправи го с първата. Аз се чудя що не си харесал бойната система в alpha protocol 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 10:21
Искам да попитам отностно битките... Играя на Нормал , но в пролога битките ми се струват доста хард.... На 4-5 удара и умирам ... да не говорим , че лошковците са всеки път 5-6 ... и като ме зачешат и става мазало... Предложения ? Насоки ?
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 10:54
Ползвай Quen, напълно ти предпазва живота. Много търкаляне. Гледай да те не заобикалят и удрят в гръб, защото ти взимат повече живот. Аз имах около 20 умирания в пролога. След като си зачистих сейва от края на 1ви чаптър я почнах отначало и минах пролога без да умра веднъж. Свиква се.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 14:51
wiedzmin написа: Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико. Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 16:24
Capo написа: wiedzmin написа: Аз пак започнах първата част...и тя ми е много по-забавна от тази. Не знам защо. На The Witcher 2 му липсва нещо. Индентичност, уникалност, душа, както искате го наречете, но нещо не е както трябва.
И аз всъщност в един момент се усетих, че мисля същото. Първата част ми беше харесала повече, а всъщност и нея не я имам за нещо велико. Втората игра май прекалено разчита само на графиката. Почти няма странични куестове извън основните (които също са един вид странични). Бойната система ми доскуча доволно бързо и това не се промени докрай - като дойдоха "adrenaline" комботата си помислих, че и създателите на играта са се сетили, че боевете са скука и са ускорили нещата Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Witcher 2 е малко по-добър от DA2. Което не е много добре от друга страна, защото DA2 беше изстрелян за година от орязан екип, а Witcher 2 го правят колко? 4-5 години? И е май единственият проект на цялото студио. За толкова време разработка, да излезеш накрая с графиката като най-силен коз...ми не е на добре  What?!? 1) Странични куестове си има предостатъчно стига да се поразровиш достатъчно. Няма да сполвам, но има и куест, който ти дава дори да си смениш талантите. 2) Безплатни DLC с още куестове 3) Изиграх играта 2 пъти и мога да ти кажа, че да играеш с sword таланти и после с magic променя геймплея до нови висоти. 4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно. 5) Това може би е най- силната година за RPG от както самия жанр съществува - DA 2, TW2, Deus ex, Elder scrolls, Diablo 3, а и Mass effect ако не беше отложена с 1-2 месеца. 6) Графиката да е най - синлната страна. TW 2 не е GOTY игра заради графиката, историята или геймплея, а защото е първата игра, която ти показва наистина последиците от решенията ти. Извинявай ама 15 часа различна история взависимост от това с кой се съюзиш си е направо "groundbreaking".
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 16:30
Capo написа: Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Skyrim awaits...
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 16:47
Lich King написа: Capo написа: Ясно, че сигурно ще е РПГ на годината, но само защото няма друго по-прилично РПГ. Skyrim awaits... И аз очаквам Skyrim, не че Вещера 2 е лоша игра, но излежда като за конзола (*баси), надявам се Skyrim да не е да и се насладя. Вещера 2 не ме запали, като предшественика и.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 18:51
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Witcher 2:Assasins of Kings Публикувано на: 24 Май 2011 19:27
doom123 написа: 4) Бойната система е направена така че да се играе с тактически. Да се мисли. Witcher 2 is not for stupid people. Да сме наясно.
Хехе, ама много е тактическо да се търкаляш нонстоп докато чакаш Vigor да се презареди. И да се търкаляш всеки път когато се приближат повече от двама врагове. И да натиснеш "Х" когато адреналина се качи на макс  Нищо тактическо няма когато покачиш няколко нива. Колкото повече се ъпгрейдва героя, толкова по-лесен "хак-енд-слаш" става.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|