https://www.youtube.com/watch?v=4JZhGYrgCPg
http://geektyrant.com/news/first-clip-f ... T-1H3jLMMb
Andy Serkis ще ги смачка всичките.denik написа:Обявили са каста за Star Wars: Episode VII. Можете да го видите в IMDB. Действията ще се развиват 30-35 години след Завръщането на Джедаите.
бонус снимка от четенето
http://cdn.film-book.com/wp-content/upl ... 80x727.jpg
Батмание на Нолан са едни от най-силните филми които съм гледал в последните години. Watchmen също далеч не беше за ретарди. Стария Spiderman също беше много силна поредица, както и Х мен. Но да, тия напоследак дето ги бълват на конвейнер са доста слаби-Stormrаge- написа:Към DC е супермен... Те въобще филмите за супер герои са си за ретарди... хората ги гледат за разтоварване и заради визуалните ефекти... То ако сядаш с нагласата да гледаш сериозно кино в което края да не ти е ясен едвали ще седнеш да гледаш филм по комикс... в тва число слагам дори батманите на Нолан...kaboom написа:марвел филмите са за ретарди. и ония авенгери и тоя капитан , а пък тор бие тъпометъра. Все съм се подлъгвал да ги тегля и повече от 15 минути не издържам. просто са тъпи и безинтересни и винаги знаеш какво ще стане точно защото са за ретарди...
Единствено последният супермен беше ок и го изгледах ама не го знам към коя вселена е изобщо. филма си беше направен ок и г/д интересен
Капитан Америка си е жалък от където и да се погледне. Филмът е малко по добър от първия, лошото обаче е, че ще има трети и се очертава голямата боза - капитана ще търси оня дебил. Абе доста жалка ми е тая поредица, ама заради Скарлет Йохансон гледам, какво да се прави. Силно се надявам след третите части за капитана и Тор да спрат с тях по подобие на филмите за Железния човек и да обърнат внимание на други герои от вселената си, видно е, че с тези два не им се получи и си приличат на екшън комедийки. Това, че го правят една идея по истински филма е само привидно, понеже шанса някакви хитлеристи да въстанат е по малък от това радиоактивно чудовище да разруши АмерикаGipo написа:Втората част на капитан америка беше доста по-силна от първата. Хареса ми. Но самия персонаж си остава изключително скучен, нищо общо с Iron Man, да кажем.
Е не са яки като някакво реалити с бавно развиващи се, ама и ние останалите, дето не разбираме от телевизия трябва да имаме нещо за гледане, нали?what if they get me? написа:Кур за всички филми на Марвел. Дори и Железният човек.
Добре де какво точно биха пропагандирали точно пък с Ной ???Balerion написа: Не е пропаганда...

Мда - определено се чака.
И аз мислех, че ще е много тъп - ама други в компанията искаха да го гледат... То пък взе, че се оказа филм на Darren Aronofsky - и музиката как да не ти хареса, същия композитор от предните му филми - Clint Mansell.Balerion написа:Ной някой гледа ли го? Очакванията ми бяха занижени до минимум и за това може би взе, че ми хареса. Не е пропаганда, има няколко силни сцени и сценария горе долу биваше. А да и саундтрака бе на ниво.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аз доколкото наблюдавам в нета и те го скъсват от критика.Новия X-Man е правен за фенове на комиксите.
Нали се сещаш, че има най-различни комикси, в най-различен стил...и то говорим само за X-Men поредиците...има дори комикси за тях правени от човека, който е основния виновник за успеха на The Avengers - Joss Whedon.През цялото време се опитват да втълпят, колко сериозно и важно е всичко и успяват, само ако решиш да им повярваш.
Да, Фокс и Сони яко се осират с манията си за величие и липсата на каквото и да е разбиране за това с което се занимават. За тях е достатъчно да пребият проблема с пачки долариЗасега нито X-man, нито Спидимин могат да бутнат рампейджа на Авенджърите, дето започват да изкарват все по-кадърни филми.