Да, но вещиците не са надушили, че могат да бъдат победени.
TT2, вие сте четири народа, но не сте в пълен състав(освен дневните). Evil с това масово клане мисля, че си е навлякъл гневът на много играчи и не можете да очаквате голяма подкрепа от тях. Също така си помисли какво ще стане ако войските ти водят по 7 битки на седмица с различен, неизморен враг. Това със сигурност ще се окаже пагубно за войската и накрая неутралните раси ще си тръгнат, все пак Дейуона и Гарда не търсят тях, а Злото. Също така вземи предвид, че героите ви не знаят за атаката на гореспоменатия съюз и това също ще им се отрази. Започнете ли тази война с вас е свършено, нищо че сте четирима.
Deywona е пуснал много здраво продължение, нямам забележки и не искам да употребявам суперлативи. Дано ловецът да пусне своето скоро. Сигурен съм, че Ранд ще пусне в близките няколко часа след това. Аз съм след него продължението ми е готово(т.е. пак ще четете глупости). Guardian не вярвам да е блял 2 седмици и да не си е написал продължението. Сиигурен съм, че всичките ще са на ниво и че ще има много да се чете.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!