Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 20:32

TT2 написа:
Мдам... чудесни продължения и от четирима ви! EviL, идеята за фирила е много добра! Хмм... но няма ли да преприемеш (или предприемем...) нещо срещу своеволието на Дракезар - не мисля, че е допустимо да се отлъчи от ездаческите земи и да се самообяви за крал на Памена! Ще преодолея факта, че е фен на здрачното вино като Схорхул :lol:

Хм, той, както и всички други все още не знаят за отцепването ми... но ще разберат мнооого скоро!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 20:35

Значи да се готвим за враждебни действия, а Пророче? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 20:56

Ах, пророко, ти, гад мръсна :lol: :D

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2004 21:46

Всичките сте мръсни заговорници, аз ви знам :lol: ММ тия вещици са много напред с информацията, а знаят ли историята и особено отдавнашната?
Това няма значение, скоро всички ще научат малка част от нея.

Само да попитам, тия звероукротители нали бяха надземния вариант на ездачите?
Ако е така и те трябва да имат някакви дракони или грифони или разни такива и да са доста трудни за убиване, нали?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 02:18

Така частите след моята са много добри .

ММ знаех си че съм избил и от твоите шпиони :wink: Междо другото часта ти е много добра ( напълно в твои стил )!
ТТ2 чак сега рзбрах за отцепничеството . Спокоино след като се разправим със елфите и звероокротителите ще се погрижим и за този самозванец :D
Reaver звероокротителите са еквивалент на Ездачите . Ако си рзглеждал расите ще знаеш че те владеят фениксите и планинсикте гиганти ( а и още нещо до колкото си спомням ).

Сега на ход е Вортекс !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 02:24

Къф Вортекс те гони бе???Мисля че е Дейуона...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 08:49

Хех, на Дейуона миналият му ник беше Вортекс Номад и затова Злото се обърка! :wink: Пророче, бързо трябва да измисляме планове за защита, че Злото се активизира! 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 19:37

Deywona страшно продължение ! Виждам че скоро ще се срещнеш с моща на Дневни и Ездачи и от сега мога да кажа : Почиваи в мир :D .

Сега както обикновено ще пусна редът !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor

На ход е He@d_HuNteR ! След него да се готви Rand_al-Tor ( то верно че го пише ама аз да кажа :lol: )!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 19:39

... и не само Злото, за съжаление. Коварни са фантомите, още по-лошо, че са в съюз с могъщите вампири и върколаци, предвождани от Аарок. Е, явно кървава ще стане Огрятата земя и много воини ще загинат, но щом така е предрекла Съдбата, да бъде! Бледият изгрев на несигурното слънце ще погълне живота на безброй фантоми, вампири и върколаци, защото твърдо е обединението на Дневни и Ездачи, подпомогнати от съюзните Магове на хаоса и Нечестивци.

Мдам... явно Горната земя ще бъде бойното поле на една почти световна война, горе-долу половината раси ще се наблъскат да се трепят, а като прибавим и нападнатите от нас звероукротители и елфи...
Deywona, ще имам предвид тайността на нападението ти, логично е, че няма как нашите войски да узнаят за това.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 19:46

TT2 ме подсети да ви кажа нещо ( мисля че го знате ама все пак ).
Това че четете дадена част на определен автор не значи че във вашия разказ героя ви знае какво точно е направил въпросния автор ! Разбирасе можете да разберете чрес шпиони или с информация от някоя друга раса !

ТТ2 след като разбием елфите , звероукротителите , фантомите , вампирите , ездачите ( отцепници) предлагам да тръгнем към ангелите :lol: :lol: ! Е много станаха тея за трепане бре !

Щях да казвам нещо много важно ама забравих :oops: ! Като се сетя ще го кажа !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 19:53

EviL написа:
ТТ2 след като разбием елфите , звероукротителите , фантомите , вампирите , ездачите ( отцепници) предлагам да тръгнем към ангелите :lol: :lol: ! Е много станаха тея за трепане бре !

Ако излезем от този сблъсък живи, няма да има кой да ни се опре...
Хмм, като се има предвид, че наближават сериозно военни действия, според мен трябва да се направи нещо по отношение на правилата за водене на битка, защото без тях вероятно ще има разсърдени.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 19:59

Evil, не знам къде се слагаш ама здраво си загазил. Вярно, че сте двама, но май няма да стане да победите толкова народ- 5 раси имаш пред себе си, а и за 6та си се приготвил. Вярно тия с дракони имаш малко предимство, но звероукротителите си имат феникси, гиганти и други глупости. Също така Памена мисля, че не е лъжица за твоята уста. Те имат силни съюзници и дракон. Ромул и Аарок мисля, че ще ти стъжнят живота при тези обстоятелства. Горкия ти и горките дневни демони.

П.П. За другите автори искам да кажа нещо доста отвлечено:"Nothing is free, not even revenge" Ще разберете за какво става дума.

П.П.П. Оставете го това горното, просто имах нужда да цитирам Кейн.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 20:15

Ето тук удряме на камък ТТ2 . Правилата за водене на битки ! Много лоша е работата . Много време седях и мислих , мислиь и по едно време се хванах че само седя ! Нищо свестно не ми доиде на ум . Единствената по-свястна идея която ми доиде бе онова авторите да изпращат частите си един на друг . Пример : Автора нападател изпраща прдължението си на автора който се защитава . Втория преглежда часта и казва какво не му харесва . Автора нападател оправя нещата и побликува часта си . И така всеки път доката заедно не решат че е време за дуел !

МОЛЯ ВИ АКО ИМАТЕ ИДЕИ СПОДЕЛЕТЕ ЧЕ АЗ ВЕЧЕ ЗАЦИКЛИХ !!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 20:44

Reaver написа:
Evil, не знам къде се слагаш ама здраво си загазил. Вярно, че сте двама, но май няма да стане да победите толкова народ- 5 раси имаш пред себе си, а и за 6та си се приготвил. Вярно тия с дракони имаш малко предимство, но звероукротителите си имат феникси, гиганти и други глупости. Също така Памена мисля, че не е лъжица за твоята уста. Те имат силни съюзници и дракон. Ромул и Аарок мисля, че ще ти стъжнят живота при тези обстоятелства. Горкия ти и горките дневни демони.

Ние сме четирима.
Имаме дракони, имаме левитиращи бойци, имаме известна бройка нечестивци, типично около 3 пъти по-високи от другите същества. А и противниците ни не са обединени - звероукротители и елфи нямат съюзи, отделно са съюзените един с друг Аарок и Нордрим Ромул. Докато ние сме четирима обединени.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 21:40

Дейуона,страхотно продължение.Критика...има.Пишеш,че Аарок се страхува да се бие срещу Ивил и Схорхул,но не е така.Както и да е,много е хубаво.
Ивил,ТТ2-спокойно,няма да излезете живи от тази схватка!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 21:55

Всичко ще се изясни след няколко пордължения :twisted: .

А мен ме интересува друго . Защото ръсите мъдри слова вместо да измислите мъдри правила за битките ?

П.П. Ездачи и Дневни къртят мивки !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 22:57

Хехе, много ми хареса. Надушил си що за мощ имат вещиците, това е добре :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2004 23:38

Да, но вещиците не са надушили, че могат да бъдат победени. :)
TT2, вие сте четири народа, но не сте в пълен състав(освен дневните). Evil с това масово клане мисля, че си е навлякъл гневът на много играчи и не можете да очаквате голяма подкрепа от тях. Също така си помисли какво ще стане ако войските ти водят по 7 битки на седмица с различен, неизморен враг. Това със сигурност ще се окаже пагубно за войската и накрая неутралните раси ще си тръгнат, все пак Дейуона и Гарда не търсят тях, а Злото. Също така вземи предвид, че героите ви не знаят за атаката на гореспоменатия съюз и това също ще им се отрази. Започнете ли тази война с вас е свършено, нищо че сте четирима.
Deywona е пуснал много здраво продължение, нямам забележки и не искам да употребявам суперлативи. Дано ловецът да пусне своето скоро. Сигурен съм, че Ранд ще пусне в близките няколко часа след това. Аз съм след него продължението ми е готово(т.е. пак ще четете глупости). Guardian не вярвам да е блял 2 седмици и да не си е написал продължението. Сиигурен съм, че всичките ще са на ниво и че ще има много да се чете.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2004 17:18

Айде бе HEAD_HUNTER!Пускай го тва продължение... :!:
След тва Ранд,Рийвър и...аз!Иха,откога не съм пускал продължение:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2004 11:39

Хм, не знам в колко му свършва времето на ловеца, но до края на вечерта ще пусна продължение. Нямам намерение да чакам много!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com