Не знам, аз винаги съм си мислил, че това храни егото на една жена и нека не бъдем наивни, всяка жена с голямо его е лоша новина. Наречето го комплекс ако искате, това си е лично мое наблюдение. Приятелите ми дето най си вярват, им изневеряват най-много.баце Морко написа:Не, щото няма по-голям комплимент за един мъж от това някой да точи лиги по жената, която само той опъва, сеш ли се.
Фитнес темата
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: Фитнес темата
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
Употребяването на "една жена" означава, че слагаш жените под общ знаменател в това отношение. Слагането на общ знаменател е много грешна практика що се отнася до живи същества. Пък аз познавам доста обвързани жени, които приемат едва ли не на кръв когато някой нещо им намекне по-така. Отделно, че във фитнеса никога няма някакви простотии, хората си тренират, мятат по някое око и това е.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
В общия случай жена без его и самочувствие ще се подмокря всеки път, когато някой я погледне с желание в очите, защото жаждата ѝ за внимание ще я има винаги.
Такава, която оценява себе си високо и получава често мъжко внимание, винаги ще бъде по-лоялният партньор, защото ще има самоучвствие и ще е свикнала на внимание.
Най-мразя жени без самочувствие, не знам защо, ама ме отблъскват супер много.
Такава, която оценява себе си високо и получава често мъжко внимание, винаги ще бъде по-лоялният партньор, защото ще има самоучвствие и ще е свикнала на внимание.
Най-мразя жени без самочувствие, не знам защо, ама ме отблъскват супер много.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Мастър Люх
- В момента играе: ❚█══█❚
ei glisti devstveni
da mi sa mahate ot temata
i da doite da praite ruce
ma s jelezo
ne s huq si
deeba lainata vi nedorasli
also,
https://www.youtube.com/watch?v=VAWWqu3c4FY

da mi sa mahate ot temata
i da doite da praite ruce
ma s jelezo
ne s huq si
deeba lainata vi nedorasli
also,
https://www.youtube.com/watch?v=VAWWqu3c4FY
TAPAKO PROST...
По-вероятно е да си се възбудил от някоя батка. Или да си седял на нещо, което е стимулирало простатата ти 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аз между другото откакто тренирам относително редовно, започнах да сера по-често. Вече два месеца сера всеки ден, а иначе откакто се помня срах 3, най-много 4 пъти в седмицата. Не знам, освен мускулите и метаболизма ли се увеличава или нещо друго е причината, ама си е кеф всяка сутрин да се разтовариш у кенефа 
-
Der Meister
- Обратна връзка:
az pa seki den sera po 2-3 pati bez da hodq na fitens
4estoto srane e polezno po princip
4estoto srane e polezno po princip
-
Der Meister
- Обратна връзка:
къв гигант, аз може да съм висок 1.95 ама съм 79 кила 
- Till.Lindemann
Е, готино си е да си с добър митаболизъм. Аз седя на трона поне по два пъти, от фитнеса се засилва метаболизма. Сега особено като ям по 6 пъти огромни количества месо, добре е.
Е то и аз щях да съм 79 кила при такова сранеDer Meister написа:къв гигант, аз може да съм висок 1.95 ама съм 79 кила
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Нз ама винаги съм се чудил защо с моя начин на живот и нездравословно хранене не съм станал дебел, дали е възможно да е заради честото ми сране? 
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
shub niggurat написа:може да имаш глисти
Да, ама това не значи, че не би могъл да го махнеш и да изглежда по-добре 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мен шкембето не ми пречи, даже ме кефи да имам малко шкембе, хич не я разбирам тая мания за плочки млочки
Гадното при мен е че мазнините ми се струпат бая по циците и имам по-големи цици от някоя мацка и това е така някъде откакто бях 6-ти клас. А никога не съм бил някакъв мега дебелак. Напоследък малко се пооформиха, ама явно още бая работа на лежанката има за да придобият някаква форма на гърди, а не на цици. 
Хмм... доста хора виждам като излизам, които у ръцете и краката са слабички, а напред цици и шкембе
Аз например съм слаб навсякъде, което поне е утеха, защото съм доста лек ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- Till.Lindemann
Е то при нас(ендоморфите) тва е нормално, има отпускане в началото, после се постягат и втвърдяват. 1 година всяка седмица да ги тренираш и ще се оправят.vanmx написа:Мен шкембето не ми пречи, даже ме кефи да имам малко шкембе, хич не я разбирам тая мания за плочки млочкиГадното при мен е че мазнините ми се струпат бая по циците и имам по-големи цици от някоя мацка и това е така някъде откакто бях 6-ти клас. А никога не съм бил някакъв мега дебелак. Напоследък малко се пооформиха, ама явно още бая работа на лежанката има за да придобият някаква форма на гърди, а не на цици.
ахахаха яко, ама за това време да ги беше пренесъл на 3 курса по 2
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Сега ме тресна няква настинка. Това ме връща един месец назад с прогреса 
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...