И да, очакват те още много куестове, които са дори по-яки от този с вещицата
БТВ Утре излиза Hearts of Stone, нямам търпение отново да се топна в тоя свят
Ако й пооправят баланса и пуснат повече карти, преспокойно бих играл gwent като отделна игра на лаптопа или на телефон. Даже има потенциал да й направят едно мулти и да стане нещо f2p като Hearthstone. Такова нещо бих играл с голям кефpapabear написа:А иначе какво мислите за gwent? Аз в началото го пренебрегвах, но после се зарибих яко и направих мегамощен Nilfgaard deck, с който мачкам всички

Баш експанжън си е - добавя нови скилове, руни за мечовете и някакви други работи. Твърдят, че е дълъг около 10 часа, а пък следващият ще е около 30shub niggurat написа: П.П. Малко съм резервиран към думата ''експанжън'' в случая, защото ми се иска това да означава нещото, което сме свикнали да означаваВ днешно време май става въпрос за 2-3 длц-та и толкоз. Ако отнеме повече от 2-3 часа ще съм много доволен.
Каква е връзката мнозинството че харесва по-опростените игри с това дали ще има по-добра игра някога (ще има)? Точно днес гледам една мегагрозна игрица Undertale, дето получава ненормални 10-ки от критика и хора, винаги ще има по няколко bright човека, които ще се съберат да направят нещо засукано и смислено.нелегален написа:Просто не може да има по-добра игра. Казал съм го. И не щото ще свърши светът, а просто защото интересът на хората вече преминава към по-дребни заигравки и по-прости и еднодневни игри. В това няма лошо, просто така се развиват нещата.
Новата главна куест линия е супер добре направена. Истинско удоволствие е, куестовете са увлекателни и дълги - не е само някакво длц с рандъм контент.papabear написа:Някакви впечетления от експанжъна? Аз нямам търпение да свърша работа и да го налазя довечера