Не се притеснявай за качването на нива - то става основно от Main Quest линията и по-късно има моменти, когато качваш 2-3 нива на веднъж от изпълнението на един куест. Маркираните с ? локации са просто Points of Interest и не дават XP, а пък secondary quests дават много по-малко от главните. И да, очакват те още много куестове, които са дори по-яки от този с вещицата
БТВ Утре излиза Hearts of Stone, нямам търпение отново да се топна в тоя свят
___________________________________ Have no fear, papabear is here
papabear
Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 12 Окт 2015 08:45
Тоя момент с рибаря беше един от любимите ми - изобщо не го очаквах и малко се стреснах
Spoiler for :
Не знам дали си разбрал, но всъщност тя е чумен wraith и започва да сее смърт по целият район. Така се оказва, че всъщност ти си отприщил чумата
Другият огромен проблем е с gear-а - когато почнеш да си правиш witcher gear-а всичко друго става безполезно. Язък, че има толкова много яко-изглеждащи relic мечове, като нямаш възможност да ги ползваш. Единственият вариант е изобщо да не се ползва witcher gear, което смятам да направя на NG+-а след време
papabear
Публикувано на: 12 Окт 2015 11:27
Да, има вариант да се биеш с нея, при което проклятието се вдига. CDPR обаче се заиграват с вграденото ни чувство да помагаме на жени в беда, дори и да са духове, без много да се замисляме дали ни въртят номер или не. Много често се случва да си мислиш, че вършиш правилното нещо, а в края да се окаже, че всъщност си оплескал работите. Това е и една от причините да я обичам тая игра
Ще ти препоръчам и при първото изиграване да избягваш всякакви guide-ове и wiki-та, за да не се спойлваш излишно. Аз на няколко пъти докато търсех инфо за witcher gear-а се натъкнах на доста кофти спойлери и спрях да чета каквото и да е.
А иначе какво мислите за gwent? Аз в началото го пренебрегвах, но после се зарибих яко и направих мегамощен Nilfgaard deck, с който мачкам всички
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 12 Окт 2015 14:34
papabear написа:
А иначе какво мислите за gwent? Аз в началото го пренебрегвах, но после се зарибих яко и направих мегамощен Nilfgaard deck, с който мачкам всички
Ако й пооправят баланса и пуснат повече карти, преспокойно бих играл gwent като отделна игра на лаптопа или на телефон. Даже има потенциал да й направят едно мулти и да стане нещо f2p като Hearthstone. Такова нещо бих играл с голям кеф
Второстепенните куестове може да не дават exp, ама дават по някоя ститинка. Oт 80 в началото, до към 300-400 накрая, ама това има малко значение, защото така и така имах 20000 злато, който не знаех за какво да ги използвам, освен да търся редки съставки по вендори и около 10 отвари за skill reset. Второспетенните куестове са важни, защото зверовете пускат съставки, които не могат да се фармят от траша по горите и мутагени, с които правиш 2 часовите отвари, който чупят играта. Предметите и отварите са по-добре от нивата. С наполовина отключено зелено дърво, достатъчно отвари и witche gear имаш достатъчно, за да превъртиш играта. Поне както аз играх. Иначе играта е правена за контролер и с него си действа сравнително добре. За мишка и клавиатура не знам, отказах се в момента, в който не можах да нацеля свещникът.
papabear
Публикувано на: 13 Окт 2015 08:47
Този куест и за мен беше момента, в който тотално играта ме отвя. Изобщо не го очаквах! Сподели в един спойлер какво се случи при теб?
Днес иначе излиза и първия expansion, за който обещават, че е също толкова як колкото най-добрите куестове от оригинала. Довечера се потапям
П.П. Малко съм резервиран към думата ''експанжън'' в случая, защото ми се иска това да означава нещото, което сме свикнали да означава В днешно време май става въпрос за 2-3 длц-та и толкоз. Ако отнеме повече от 2-3 часа ще съм много доволен.
___________________________________ джумерки
papabear
Публикувано на: 13 Окт 2015 13:21
Аз пък не мога да цъкам, защото пача изпочупи почти всички модове, които ползвах . Но би трябвало днес-утре да ги оправят.
Я споделете с какъв билд играете? Аз цъкам на fast sword/alchemy с наблягане на алхимията и играта стана много лесна - пиенето на колби възстановява живот и е почти невъзможно да се умре. А пък няма по-яко от това да метнеш Grapeshot с Cluster bombs в група от разбойници и да видиш как се разхвърчават крайници навсякъде
papabear
Публикувано на: 13 Окт 2015 13:23
shub niggurat написа:
П.П. Малко съм резервиран към думата ''експанжън'' в случая, защото ми се иска това да означава нещото, което сме свикнали да означава В днешно време май става въпрос за 2-3 длц-та и толкоз. Ако отнеме повече от 2-3 часа ще съм много доволен.
Баш експанжън си е - добавя нови скилове, руни за мечовете и някакви други работи. Твърдят, че е дълъг около 10 часа, а пък следващият ще е около 30 .
Отделно те имат навика да добавят супер много работи и със Enhanced Edition-а, който може също да очакваме до година-две.
Еми ще видим. Иначе аз тия enhanced edition-и и на първия, и на втория, ги пропуснах, щото просто нямах нервите да минавам наново играта от-до, само заради няколко нови нещица, които нямат особено голям impact върху историята. В смисъл, почвах ги надъхан, ама редко преигравам такива дълги рпг-та, та ...
Corvo
Публикувано на: 14 Окт 2015 00:00
Spoiler for :
Този куест няма добър завършек. Като всеки куест в Witcher. Почти няма черно и бяло. Малко или много си прецакан винаги. Ако убиеш злия дух под дървото, жената на барона няма да бъде превърната в дзвер и няма да умре, но тя ще полудее и Барона ще изчезне с нея да я лекува. Но така децата от сиропиталището ще умрат - най-вероятно изядени от Трите вещици.
Можеше лесно да избегнеш самоубийството Мисля, че ключовото беше тоя дух под дървото. Аз го убих и всичко завърши много хепи енд в крайна сметка.
Иначе, пичове, експанжъна е чук ! Налазвайте
hyper'
Публикувано на: 14 Окт 2015 03:11
Аз минах на Барона куеста както Corvo е описал в спойлера, ма не се бях замислил какво става с децата... Са се чудя правилно ли направих lol
Аз за билд съм яко червени точки и 1 синьо тройно комбо заради щита и jedi mind tricks
Бтв това с ударите, че махат burning ефекта и аз не го знаех... Doesn't make much sense? O_o
Много исках да почна експанда, ама съм 24-и лвл и съм в Каер Морен и не ми дава да се портвам, май ще завърша главна история и после ще го видя.
нелегален написа:
Просто не може да има по-добра игра. Казал съм го. И не щото ще свърши светът, а просто защото интересът на хората вече преминава към по-дребни заигравки и по-прости и еднодневни игри. В това няма лошо, просто така се развиват нещата.
Каква е връзката мнозинството че харесва по-опростените игри с това дали ще има по-добра игра някога (ще има)? Точно днес гледам една мегагрозна игрица Undertale, дето получава ненормални 10-ки от критика и хора, винаги ще има по няколко bright човека, които ще се съберат да направят нещо засукано и смислено.
papabear
Публикувано на: 14 Окт 2015 13:07
Тоя май беше в едно от DLC-тата . Има и други забавни, като например бабата, която си търси тигана.
Някакви впечетления от експанжъна? Аз нямам търпение да свърша работа и да го налазя довечера
Някакви впечетления от експанжъна? Аз нямам търпение да свърша работа и да го налазя довечера
Новата главна куест линия е супер добре направена. Истинско удоволствие е, куестовете са увлекателни и дълги - не е само някакво длц с рандъм контент.
hyper'
Публикувано на: 14 Окт 2015 17:34
Куеста с прасетата съвсем случайно го намерих и това ми е единственият от ДЛС-тата, който съм минал засега, хилих му се и аз, то като някаква народна приказва почти :д
Лошото е, че след него като чуя този гласов актьор и дори е някакъв гард, си представям селския глупак :S
hyper'
Публикувано на: 15 Окт 2015 20:22
Е, смисъл такава му беше ролята, не че го храня за спорта, иначе си прав.
Иначе това за крепостта и уиверна - напада те като намериш как влезеш в нея. Там има и нещо за намиране
papabear
Публикувано на: 15 Окт 2015 21:40
Експанжъна е страхотен, а Olgierd вече ми е един от любимите персонажи
Spoiler for :
Тъкмо минах сватбата и през цялото време се забавлявах супер много. Шани е супер интересна и имаше най-изпипаната любовна сцена. Якото е, че играя с очилата на Proffessor и всяка сцена се сцепвам от смях като видя Гери . Много ще ми липсва тая игра до следващия експанжън :/
papabear, Olgierd наистина е един от най-яките, най-добре написани, и най-добре представени персонажи в играта, и на мен ми стана любим доста бързо.
Spoiler for :
Аз от аукциона нищо не успях да прибера, чудно ми е само какво имаше в птицата.
Сега ме е яд, че няколко дни не съм вкъщи и не успях да мина цялата куест линия, докато имах възможност оня ден. Остана ми да изпълня третото желание на Olgierd А частта със сватбата беше голям фън. На тоя брат му е голям пичага, смял съм се яко на щуротиите им. Особено като Гералт казва, че не си пада по Шани, и онзи ''Ah, a pederast ...''
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения