А, Скуиз, сигурно има предвид тоя, дето е снимал.
Demotivational posters gallery [архив с постерите на 34 стр]
Re: Demotivational posters gallery
Винаги ми е било смешно как примерно за постера с мъртвата булка никой не казва нищо, ма за някаква котка, удушена от змия (втф
) всички се надигат.
+1Bubona написа:Винаги ми е било смешно как примерно за постера с мъртвата булка никой не казва нищо, ма за някаква котка, удушена от змия (втф) всички се надигат.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Имаше една такава реплика...
"To shoot at humans, that's understandable, but to shoot at an animal...Jesus Christ..."

"To shoot at humans, that's understandable, but to shoot at an animal...Jesus Christ..."
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
спокойно това е фотошоп...не се случват такива работи, но за всеки случай не пускай Animal Planet, усещам че не е твоята телевизияGipo написа:Да наистина, нормален човек не би пуснал подобен постер. В крайна сметка си има граници, които не трябва да бъдат преминавани.
Grim да псуваш във форум...браво
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Снимката е реална.
Псувам те във форум поради липса на възможност да те запсувам, че и заритам, на живо.
Разкарай постера, казах.
Псувам те във форум поради липса на възможност да те запсувам, че и заритам, на живо.
Разкарай постера, казах.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз съм против махането на постера... Смисъл, котката е удушена... майката Природа е определила това като нормален начин, не е като да е обесена от човек, нали? Нито има разпръснати чаркове, нито нищо... Т'ва че е удушена дори е тип милостива смърт, ако има такова нещо. Пък и писанието отдолу е смешно! 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
@Rorschach
Наистина ли е реална снимка, леле мислех си че е монтаж
ще те срещна, ще те повозя в багажника и ще ти покажа в коя гора ходя за гъби и къде отиват мъртвите котки отворко недорасъл !
Наистина ли е реална снимка, леле мислех си че е монтаж
ще те срещна, ще те повозя в багажника и ще ти покажа в коя гора ходя за гъби и къде отиват мъртвите котки отворко недорасъл !
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Ми на мен лично ми става много кофтиSquiz написа:Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Да, така реагирам. Така и мисля да продължа да реагирам. Изкажи си мнението, вместо да задаваш слабоумни въпроси.Squiz написа:Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата?
Ти сигурно го снимаш, правиш го на тъп постер и го пускаш в PCM?
Блъскали са куче и пред очите ми. При гледката не си извадих патката и не залъсках. Отбих и предложих на собственика помощ.
The Chameleon, за малоумен ли ме сметна, или и теб да запсувам?
Нищо против нямам естествения ход на убиването на животно от друго животно с цел прехрана. Имам против задръстеняшкия опит за хумор на разни асоциални интернет гийкчета, хванали тази снимка и направили я на шибан постер. Имам против и нискоинтелектуалния боклук на обществото, пуснал този постер тук. Най-вече имам против да гледам тази снимка. И очевидно не само аз. Точно в реда на нещата е тя да се махне. И точно в обратния ред е ти да се обадиш с неадекватното си становище по темата. Наистина, не ти трябва да ми опонираш.
ass, сериозно, очакваш ли тия несвързани думички 'де ги изсра да ги приема за заплаха?
Че и с жалък опит за сарказъм започна...
Изумяваш ме.
Чак не ми иде да те запсувам.
Иде ми само да се преклоня пред факта, че си произлязъл от генетична помийна яма, че и самият си такава в момента. Кой реши, че евгениката е нехуманна и спря да ги скопява такива като теб?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Opk Паладин
ass написа:
ХАхаххахахах
Ебати кучката си,Грим,честно.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Неадекватното ми становище... да, добре.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Opk Паладин, и ти ли още дишаш?
The Chameleon, доизкажи се.
The Chameleon, доизкажи се.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ми на мен пък и двете са ми проблем.Дади написа:Обяснете ми защо не ми е проблем, че самолет се е разбил в гробище и сума хора са умряли, но обесен труп на котка ме вбесява?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Епа не разбирам защо го приемаш като лична обида, че така отвръщаш в поста си?
Всичко, което съм искал да кажа съм го казал. И като се замислиш няма абсолютно нищо " неадекватно " в него. Отбелязвам мнение по въпроса. Просто по-малко тесногръдие... не че го има в теб по принцип, ама сега го показваш.
Всичко, което съм искал да кажа съм го казал. И като се замислиш няма абсолютно нищо " неадекватно " в него. Отбелязвам мнение по въпроса. Просто по-малко тесногръдие... не че го има в теб по принцип, ама сега го показваш.
天皇陛下万歳。。!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ???
джумерки
Епа как "че мастербираме до припадък"Кире_Гръчата написа:абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ???
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Ако е моят - ще реагирам добре.Кире_Гръчата написа:абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ???
- Opk Паладин
Rorschach написа:Opk Паладин, и ти ли още дишаш?![]()
Единствената причина,поради която наливаш акъл и морал в някакъв си форум,е защото искат-не искат хората ще прочетат какво си написал въпреки всичко.
Всеки има правото да се смее и да поства на каквото си иска,както и ти имаш правото да дрънкаш колко неморално било да се смеем на този постер.
Не разбирам какъв ти е проблема,че на някой му се е сторил смешен текста под постера и е решил да го постне-като не ти харесва не го гледай,деба.