Автор |
Съобщение |
Bubonata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 21:55
Винаги ми е било смешно как примерно за постера с мъртвата булка никой не казва нищо, ма за някаква котка, удушена от змия (втф ) всички се надигат. А, Скуиз, сигурно има предвид тоя, дето е снимал.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:08
Bubona написа: Винаги ми е било смешно как примерно за постера с мъртвата булка никой не казва нищо, ма за някаква котка, удушена от змия (втф ) всички се надигат. +1
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:11
Имаше една такава реплика... "To shoot at humans, that's understandable, but to shoot at an animal...Jesus Christ..."
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:16
Gipo написа: Да наистина, нормален човек не би пуснал подобен постер. В крайна сметка си има граници, които не трябва да бъдат преминавани. спокойно това е фотошоп...не се случват такива работи, но за всеки случай не пускай Animal Planet, усещам че не е твоята телевизия Grim да псуваш във форум...браво
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:22
Снимката е реална. Псувам те във форум поради липса на възможност да те запсувам, че и заритам, на живо. Разкарай постера, казах.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:34
Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:35
Аз съм против махането на постера... Смисъл, котката е удушена... майката Природа е определила това като нормален начин, не е като да е обесена от човек, нали? Нито има разпръснати чаркове, нито нищо... Т'ва че е удушена дори е тип милостива смърт, ако има такова нещо. Пък и писанието отдолу е смешно!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:39
@Rorschach Наистина ли е реална снимка, леле мислех си че е монтаж ще те срещна, ще те повозя в багажника и ще ти покажа в коя гора ходя за гъби и къде отиват мъртвите котки отворко недорасъл !
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 22:40
Squiz написа: Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата? Ми на мен лично ми става много кофти
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:06
Squiz написа: Така ли реагираш, когато видиш някоя котка или куче бутнато на улицата? Да, така реагирам. Така и мисля да продължа да реагирам. Изкажи си мнението, вместо да задаваш слабоумни въпроси. Ти сигурно го снимаш, правиш го на тъп постер и го пускаш в PCM? Блъскали са куче и пред очите ми. При гледката не си извадих патката и не залъсках. Отбих и предложих на собственика помощ. The Chameleon, за малоумен ли ме сметна, или и теб да запсувам? Нищо против нямам естествения ход на убиването на животно от друго животно с цел прехрана. Имам против задръстеняшкия опит за хумор на разни асоциални интернет гийкчета, хванали тази снимка и направили я на шибан постер. Имам против и нискоинтелектуалния боклук на обществото, пуснал този постер тук. Най-вече имам против да гледам тази снимка. И очевидно не само аз. Точно в реда на нещата е тя да се махне. И точно в обратния ред е ти да се обадиш с неадекватното си становище по темата. Наистина, не ти трябва да ми опонираш. ass, сериозно, очакваш ли тия несвързани думички 'де ги изсра да ги приема за заплаха? Че и с жалък опит за сарказъм започна... Изумяваш ме. Чак не ми иде да те запсувам. Иде ми само да се преклоня пред факта, че си произлязъл от генетична помийна яма, че и самият си такава в момента. Кой реши, че евгениката е нехуманна и спря да ги скопява такива като теб?
|
|
|
|
|
Opk Паладин
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:11
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:14
Неадекватното ми становище... да, добре.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:16
Opk Паладин, и ти ли още дишаш? The Chameleon, доизкажи се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:18
Дади написа: Обяснете ми защо не ми е проблем, че самолет се е разбил в гробище и сума хора са умряли, но обесен труп на котка ме вбесява? Ми на мен пък и двете са ми проблем.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:19
Епа не разбирам защо го приемаш като лична обида, че така отвръщаш в поста си?
Всичко, което съм искал да кажа съм го казал. И като се замислиш няма абсолютно нищо " неадекватно " в него. Отбелязвам мнение по въпроса. Просто по-малко тесногръдие... не че го има в теб по принцип, ама сега го показваш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:22
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:22
абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ???
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:24
Кире_Гръчата написа: абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ??? Епа как "че мастербираме до припадък" мене ми е смешно малко тоя с котката макар,че мойта предаде богу дух преди няколко дена
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:25
Кире_Гръчата написа: абе, я тва винаги съм се чудил, ако снимам трупа на некой от форумо - къ че реагирате ??? Ако е моят - ще реагирам добре.
|
|
|
|
|
Opk Паладин
|
|
|
|
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery Публикувано на: 24 Мар 2009 23:26
Rorschach написа: Opk Паладин, и ти ли още дишаш? Единствената причина,поради която наливаш акъл и морал в някакъв си форум,е защото искат-не искат хората ще прочетат какво си написал въпреки всичко. Всеки има правото да се смее и да поства на каквото си иска,както и ти имаш правото да дрънкаш колко неморално било да се смеем на този постер. Не разбирам какъв ти е проблема,че на някой му се е сторил смешен текста под постера и е решил да го постне-като не ти харесва не го гледай,деба.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|