Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- Horde[G2H]
хехе....ееаасс касата ..дейбаа датата..един реп не мога да кача...но кат се оправи ще ти го покажа
)
абе тези Ундеди срещу орк е ебаси имбата...масс гарги и 4-5 паяка и 2 героя...
аз бех с 100 /100 лимит...сичко по малко...смиваме се...героя ми с 2 колби...изпивам едната и на секундата е мъртав и гг
някой да предложи нещо ?
аз бех с 100 /100 лимит...сичко по малко...смиваме се...героя ми с 2 колби...изпивам едната и на секундата е мъртав и гг
някой да предложи нещо ?
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
- stfu-n00b!
Заеби я теорията ,пинга не е всичко.Освен забавянето на пакетите между сървър/клиент важно е дали и някаква част от тях не се губи по трасето (в CS стойностите loss&choke в warcraft е малко по-разлчно и не знам как ги наричат).
Освен това понякога пинга изобщо не отговаря на деиствителната си стойност.
Освен това понякога пинга изобщо не отговаря на деиствителната си стойност.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Решението е едно и се нарича ХЕКС![LP]Rado написа:хехе....ееаасс касата ..дейбаа датата..един реп не мога да кача...но кат се оправи ще ти го покажа)
някой да предложи нещо ?
Хексваш дет найта и фокус файър+ срещу ъндед wyverns + bloodlust mu e maikata
на новата верия ако почакаш малко bat raiderite са ги направили ЖИВОТНИ гаргите мрат като мухи...
- stfu-n00b!
1......FS+TC(stomp/wave)/SH(hex)+Grunts+Riders(ensnare) и гледаш не си висиш в базата,а постоянно движение и като се сблъскате оспяваш да му земеш 2-3 единици и бегаш..С райдерите можеш да рутиш сгради стояши по-отпред в базата му като го пинудиш да се TP.Абе
hit&run....По късно бат райдери срещу destroyers.
2......FS+TC(warstomp)+wyverns+shamans(bloodlust)без казарма vsry fast tech.Harrass пробваш да убиеш някой работник щото той е пуснал tier2 и го бавиш здраво,след това малко creep каквото можеш.Като дойде големия бой
само пазиш геройте от nuke, армията му просто не може да ти се опре (stomp на колкото можеш паяци)......
3......Ако тръгва на ghouls въпреки ,че се съмнявам някой от ниските левели в хедоф да го прави прсто towerrush ,завираш го да не може да си излезне от базата и му ебаваш майката.Имам някой познати които са доста добри орк плеъри (или поне сравнително добри) и съм гледал ,че това правят в bnet
Тва са според мене "човешките" стратегии които не изискват чак толкова микро и са прости дотлкова ,че вярвам ,че всеки който играе орк може лесно да се научи да ползва.Щото по gosu replay-те сме виждали какво ли не ..наги,биистмастъри,и какви ли не strats...
hit&run....По късно бат райдери срещу destroyers.
2......FS+TC(warstomp)+wyverns+shamans(bloodlust)без казарма vsry fast tech.Harrass пробваш да убиеш някой работник щото той е пуснал tier2 и го бавиш здраво,след това малко creep каквото можеш.Като дойде големия бой
3......Ако тръгва на ghouls въпреки ,че се съмнявам някой от ниските левели в хедоф да го прави прсто towerrush ,завираш го да не може да си излезне от базата и му ебаваш майката.Имам някой познати които са доста добри орк плеъри (или поне сравнително добри) и съм гледал ,че това правят в bnet
Тва са според мене "човешките" стратегии които не изискват чак толкова микро и са прости дотлкова ,че вярвам ,че всеки който играе орк може лесно да се научи да ползва.Щото по gosu replay-те сме виждали какво ли не ..наги,биистмастъри,и какви ли не strats...
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ami [LP]Rado според мен не стратегията ти куца ами може би тренировката...
Аз по мене си съдя за6тото даже и наи добрата и вярна в даден случаи стратегия да позлвам пак се провалям.. ако примерно не сум играл от много време (наи ве4е заарради микро но не винаги) таа да знае6 едно от мене ПРАКТИКУВАНЕТО е единственият начин да стане6 Добър !!! Не ти го казвам като някаф Добур играч и аз сум ламер.... вуоб6те не си прая илузията че мога да играя и аз като не играя 1 седмиац и после маь да стигна до 4-5 левел... яко зле сум =) макафр 4е по едно време ся бях позасилил Наи добрите ми киллс бяха 12-13 левел и то някои ги бях изнасял с Некро руш... Мисля че наи добрия ми килл беше нан кяаф 80-40 12 левел в Б.нет та с това мога да се похваля !
Аз по мене си съдя за6тото даже и наи добрата и вярна в даден случаи стратегия да позлвам пак се провалям.. ако примерно не сум играл от много време (наи ве4е заарради микро но не винаги) таа да знае6 едно от мене ПРАКТИКУВАНЕТО е единственият начин да стане6 Добър !!! Не ти го казвам като някаф Добур играч и аз сум ламер.... вуоб6те не си прая илузията че мога да играя и аз като не играя 1 седмиац и после маь да стигна до 4-5 левел... яко зле сум =) макафр 4е по едно време ся бях позасилил Наи добрите ми киллс бяха 12-13 левел и то някои ги бях изнасял с Некро руш... Мисля че наи добрия ми килл беше нан кяаф 80-40 12 левел в Б.нет та с това мога да се похваля !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
- stfu-n00b!
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
- Horde[G2H]
ми...питам ако играе на масс ггарги...с вуверни е загубена играта...с бат раидери--паяците си вършат работата...само с ридери...може и да успееш..но шибаното е кат даде сичко по героя + нова + коил...става мазало
)
срещо гулове е доста по лесно
и паяци
но не и гарги
LP forevar!
LP forevar!
- Horde[G2H]
ми...питам ако играе на масс ггарги...с вуверни е загубена играта...с бат раидери--паяците си вършат работата...само с ридери...може и да успееш..но шибаното е кат даде сичко по героя + нова + коил...става мазало
)
и паяци
но не и гарги
LP forevar!
LP forevar!
ако имаш много хубаво микро ще биеш защото гаргите са сас меле атака а wyvernite имат 450 range[LP]Rado написа:ми...питам ако играе на масс ггарги...с вуверни е загубена играта...с бат раидери--паяците си вършат работата...само с ридери...може и да успееш..но шибаното е кат даде сичко по героя + нова + коил...става мазало)
срещо гулове е доста по леснои паяци
но не и гарги
биеш лайтинг фокус файър на гарга дърпаш пак фокус пак дърпаш абе сигурен съм, че с малко повече практика ще стане номера
-
Гост
-
Гост
http://wc3ft.hit.bg - ето ви един бг site, посветен на warcraft, вече се сдоби и с форум 
ххехе по вупроса с саита ве4е са ме изпреварили но поне не е много хубав =)
таа Хигх тилл и Дие даи реплая да ти кажа какфи са ти грешките... поне тфа мога да напрая понеже всекидневно гледам мин по 10-15 реплаъа и знам как стават долу горе не6тата !
ама ме сумнява да тренираш особенно 6том секи път се проваля6 !
ПП. Влизаиър в Азеротх там пове4ето са нообове и лесно 6те направите добър статс !
в Европата е 2х по трудно !
таа Хигх тилл и Дие даи реплая да ти кажа какфи са ти грешките... поне тфа мога да напрая понеже всекидневно гледам мин по 10-15 реплаъа и знам как стават долу горе не6тата !
ама ме сумнява да тренираш особенно 6том секи път се проваля6 !
ПП. Влизаиър в Азеротх там пове4ето са нообове и лесно 6те направите добър статс !
в Европата е 2х по трудно !
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски