Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 17:34

dai я насам ;Р

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 18:11

човече, като тръгна да правя нещо (например пускане на единица) почва след поне 1.5 сек(тва е горе долу)
което си беше супер скапано.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 19:44

хехе....ееаасс касата ..дейбаа датата..един реп не мога да кача...но кат се оправи ще ти го покажа ;))
абе тези Ундеди срещу орк е ебаси имбата...масс гарги и 4-5 паяка и 2 героя...
аз бех с 100 /100 лимит...сичко по малко...смиваме се...героя ми с 2 колби...изпивам едната и на секундата е мъртав и гг :(
някой да предложи нещо ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 19:59

Заеби я теорията ,пинга не е всичко.Освен забавянето на пакетите между сървър/клиент важно е дали и някаква част от тях не се губи по трасето (в CS стойностите loss&choke в warcraft е малко по-разлчно и не знам как ги наричат).
Освен това понякога пинга изобщо не отговаря на деиствителната си стойност.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 20:10

Като с 1500 не може да се играе аз как играя с 1800? :? В смисъл кат си напиша за пинг,средно дава това :cry:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 20:23

[LP]ki®oman написа:
Като с 1500 не може да се играе аз как играя с 1800? :? В смисъл кат си напиша за пинг,средно дава това :cry:
нечовек а птица!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 20:25

[LP]Rado написа:
хехе....ееаасс касата ..дейбаа датата..един реп не мога да кача...но кат се оправи ще ти го покажа ;))
абе тези Ундеди срещу орк е ебаси имбата...масс гарги и 4-5 паяка и 2 героя...
аз бех с 100 /100 лимит...сичко по малко...смиваме се...героя ми с 2 колби...изпивам едната и на секундата е мъртав и гг :(
някой да предложи нещо ?

Решението е едно и се нарича ХЕКС!
Хексваш дет найта и фокус файър+ срещу ъндед wyverns + bloodlust mu e maikata
на новата верия ако почакаш малко bat raiderite са ги направили ЖИВОТНИ гаргите мрат като мухи...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 20:43

1......FS+TC(stomp/wave)/SH(hex)+Grunts+Riders(ensnare) и гледаш не си висиш в базата,а постоянно движение и като се сблъскате оспяваш да му земеш 2-3 единици и бегаш..С райдерите можеш да рутиш сгради стояши по-отпред в базата му като го пинудиш да се TP.Абе
hit&run....По късно бат райдери срещу destroyers.

2......FS+TC(warstomp)+wyverns+shamans(bloodlust)без казарма vsry fast tech.Harrass пробваш да убиеш някой работник щото той е пуснал tier2 и го бавиш здраво,след това малко creep каквото можеш.Като дойде големия бой :) само пазиш геройте от nuke, армията му просто не може да ти се опре (stomp на колкото можеш паяци)......

3......Ако тръгва на ghouls въпреки ,че се съмнявам някой от ниските левели в хедоф да го прави прсто towerrush ,завираш го да не може да си излезне от базата и му ебаваш майката.Имам някой познати които са доста добри орк плеъри (или поне сравнително добри) и съм гледал ,че това правят в bnet

Тва са според мене "човешките" стратегии които не изискват чак толкова микро и са прости дотлкова ,че вярвам ,че всеки който играе орк може лесно да се научи да ползва.Щото по gosu replay-те сме виждали какво ли не ..наги,биистмастъри,и какви ли не strats...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 21:07

Ехо ХИПАР кво стаа :wink: (Деник)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 22:08

Ami [LP]Rado според мен не стратегията ти куца ами може би тренировката...
Аз по мене си съдя за6тото даже и наи добрата и вярна в даден случаи стратегия да позлвам пак се провалям.. ако примерно не сум играл от много време (наи ве4е заарради микро но не винаги) таа да знае6 едно от мене ПРАКТИКУВАНЕТО е единственият начин да стане6 Добър !!! Не ти го казвам като някаф Добур играч и аз сум ламер.... вуоб6те не си прая илузията че мога да играя и аз като не играя 1 седмиац и после маь да стигна до 4-5 левел... яко зле сум =) макафр 4е по едно време ся бях позасилил Наи добрите ми киллс бяха 12-13 левел и то някои ги бях изнасял с Некро руш... Мисля че наи добрия ми килл беше нан кяаф 80-40 12 левел в Б.нет та с това мога да се похваля !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Апр 2004 23:14

да ви се похвалия още 9 победи ми остават до иконка на Shadow Hunter v bnet
докарах ги 750 победи йеее

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 00:52

Да Радо и практика освен всичко..........

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 02:37

Ами аз играя по точно не спирам да играя Крафта и почти винаги се провалям зашо така?
Мога да ви пратя реплей от играта ми ако искате да видите.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 07:20

ми...питам ако играе на масс ггарги...с вуверни е загубена играта...с бат раидери--паяците си вършат работата...само с ридери...може и да успееш..но шибаното е кат даде сичко по героя + нова + коил...става мазало :))
срещо гулове е доста по лесно :) и паяци :) но не и гарги

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 07:20

ми...питам ако играе на масс ггарги...с вуверни е загубена играта...с бат раидери--паяците си вършат работата...само с ридери...може и да успееш..но шибаното е кат даде сичко по героя + нова + коил...става мазало :))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 07:46

[LP]Rado написа:

ако имаш много хубаво микро ще биеш защото гаргите са сас меле атака а wyvernite имат 450 range
биеш лайтинг фокус файър на гарга дърпаш пак фокус пак дърпаш абе сигурен съм, че с малко повече практика ще стане номера

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 08:28

Квото и да говорите за тъпия Lich вкарва по-малко демидж от Priestess of the moon!!!!!
Я ви6те че на 10level със searing arrow има 95 демидж!!!

Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 08:53

http://wc3ft.hit.bg - ето ви един бг site, посветен на warcraft, вече се сдоби и с форум :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 10:41

ххехе по вупроса с саита ве4е са ме изпреварили но поне не е много хубав =)

таа Хигх тилл и Дие даи реплая да ти кажа какфи са ти грешките... поне тфа мога да напрая понеже всекидневно гледам мин по 10-15 реплаъа и знам как стават долу горе не6тата !
ама ме сумнява да тренираш особенно 6том секи път се проваля6 !

ПП. Влизаиър в Азеротх там пове4ето са нообове и лесно 6те направите добър статс !
в Европата е 2х по трудно !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Апр 2004 12:36

абе хора аре да играем бе!!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения