Много ме дразни този Фабио Капело ... бахти човекоядеца, на човек не прилича. Пък и като треньор не е добър според мене. Не знам за къв му броят 6 милиона на година , ебаси.
Аз съм много против за треньори на национални отбори да се викат чужденци. Нали затова е национален отбор, треньорите трябва да са си от страната. Особено на такива страни в които манталитета е по-специфичен като Русия и България примерно , треньора 100% трябва да е местен. Ето и в България го пробвахме тоя метод с Лотар Матеус. Кво стана ? Ние тука сме разпасани селяни не могат да сложат германец за национален треньор. Да не говорим че и той взе да се побългарява по едно време, взе да си ходи по чалги момчето

Ето сега чичо Любо е съвсем друга работа. Ходи разпасан по анцунг, гледа лошо, люпи семки. В съблекалнята сигурно псува и ги бие. Предполагам че ходи да ги събира и от дискотеките ... затова чичо Любо е 100 пъти по успешен от Лотар Матеус. При руснаците е същата работа, треньора трябва да е местен.
Не да ми викат тоя льохман , жабарин Капело ... дето преди това сигурно никога не е стъпвал в Русия и не знае къде се намира там. Или на миналото първенство ония Дик Адвокат

, винаги ме е кефило това име. Все едно да се казваш Кур Бизнесмен

Не знам от къде го бяха изкопали тоя холандец , ама пак му даваха по 3-4 милиона за никаква работа.