В търсене на Книгата на Вековете дискусии(Играе ли ви се?)
bobakin, не прави героя си прекалено силен, не е уместно и не е особено интересно, трудно се намират предизвикателства така.
2Д, много добра част, браво!
Sidhe, стила ми харесва, само дето си разпилял историята до немай-къде. Аз бих ти дал шанс.
2Д, много добра част, браво!
Sidhe, стила ми харесва, само дето си разпилял историята до немай-къде. Аз бих ти дал шанс.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
^^ 2D Що уби мечо бее
- Готина част.
Тогава да дадем шанс и на Sidhe.
bobakin ... ще се присъединя към Сентри. Прекалено хубаво, не е на хубаво.
Ади Лека нощ от мене, че аз пак се олях ^^ Приятна изненада м/удругото, за 4 дена толкова нови неща - "НЕ вярвам аз - мълчи стадиона!"
Тогава да дадем шанс и на Sidhe.
bobakin ... ще се присъединя към Сентри. Прекалено хубаво, не е на хубаво.
Ади Лека нощ от мене, че аз пак се олях ^^ Приятна изненада м/удругото, за 4 дена толкова нови неща - "НЕ вярвам аз - мълчи стадиона!"
Крещя, следователно съществувам!
Sidhe is like totally radical duude! Let him in.
Ама трябва да си оправи правописа и пунктоацията. Не че аз не правя грешки, нищо подобно, просто казвам.
Ама трябва да си оправи правописа и пунктоацията. Не че аз не правя грешки, нищо подобно, просто казвам.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Егати корупциятаShady написа:Ами намери ми мангата пича, моя вот е "ДА".
Та, значи Sidhe е вътре и ще го помоля като мине и види темата да пусне част.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Благодаря ви, ще се постарая до някое време довечера да съм готов с частта. Ще се постарая и да си пооправя правописа, пунктуацията ми е безнадеждна.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
То за сега строго определен ред няма. По-точно има но не е ъпдейтван отдавна, а и все се случва някой да не успее да постне на време бла бла бла... Тъй че, който има възможност да постне, нека го направи. Аз също смятам, до края на седмицата, да напиша нова част...
ЕДИТ: Преди някой(най-вече нашата ледена кралица
) да ми е направил нещо на героя, докато е в безсъзнание. 
LOVE & PEACE!!!
Съжалявам хора, в момента съм скапан и не мога да довърша започнатото. Утре до обяд обещавам.
And if you could have seen her there
- IceQueen
Ммммм Добра идея :Ь Като се вреш къде не ти е работата, може и да загазиш2D написа:То за сега строго определен ред няма. По-точно има но не е ъпдейтван отдавна, а и все се случва някой да не успее да постне на време бла бла бла... Тъй че, който има възможност да постне, нека го направи. Аз също смятам, до края на седмицата, да напиша нова част...ЕДИТ: Преди някой(най-вече нашата ледена кралица
) да ми е направил нещо на героя, докато е в безсъзнание.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- IceQueen
Ами предлагам теб просто да не те закачаме като герой, пък ти кат се появиш, ще ни настигнеш и готово. То както е тръгнало едва ли ще те изпреварим с повече от 2-3 дена (Врътки) ако и 2 станатКире_Гръчата написа:Само да кажа, че сега се разправям с квартири и нанасяне в София, пренасяне на багаж , университетски глупости и т.н., всичко ми дойде нанагорно, та ще занемаря малко работата за известно време, извинявам се
Чакаме Sidhe, ако 2D Е готов да пусне веднага след него, ще го изчакам
Само внимавайте с Тихия Шепот
- IceQueen
Така. Моя милост трябва да вкара някои оточнения за гората, защото станаха вече проишествия, че ги забравих.
Когато писах предишната част, компа ми се ресна и съм забравила да напиша, защо аджеба животните в гората не се изпобиха докат наблюдаваха Шон.
Така, основно това си е Гора като гора, та нормално е животните да се ядат. Понеже пък 2D се натресе на "Говореща мечка". Искам да го помоля някак си да не се окаже на 100 км от Шон, а в рамките на 2-3 км, от където моята Самодива почива.
Причината, е че сега ще обясня "Закона за временен Мир", който ще гласи, че при неочаквана заплаха за гората и животните там, влиза в сила закон, който забранява в радиус от определени км. да се извършват нападения и убийства м/у животните.
^^ И все пак, аз съм горско Същество, нормално е да си говоря с животните
Не го забравяйте 
Когато писах предишната част, компа ми се ресна и съм забравила да напиша, защо аджеба животните в гората не се изпобиха докат наблюдаваха Шон.
Така, основно това си е Гора като гора, та нормално е животните да се ядат. Понеже пък 2D се натресе на "Говореща мечка". Искам да го помоля някак си да не се окаже на 100 км от Шон, а в рамките на 2-3 км, от където моята Самодива почива.
Причината, е че сега ще обясня "Закона за временен Мир", който ще гласи, че при неочаквана заплаха за гората и животните там, влиза в сила закон, който забранява в радиус от определени км. да се извършват нападения и убийства м/у животните.
^^ И все пак, аз съм горско Същество, нормално е да си говоря с животните